Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd w ogóle jesteś? No i czemu przyjeżdzasz/przyjeżdzałaś do Olsztyna? Jak kiedyś będziesz to zapraszam na kawkę lub sok![]()
;-)hej super że u Ciebie wszystko ok :0 a jak macie wybór że możecie lecieć w II trymestrze to ja bym chyba poczekałaHej dziewczynki
Wlasnie wrocilam od lekarza i dostalam skierowanie na zrobienie nastepnego scanu w 11 badz 12 tyg. Doktorka powiedziala ze zanim bysmy chcieli poleciec do Japonii wskazane jest zrobic ten scan i badanie krwi...No i tak sie zastanawiam nad tym wyjazdemjak S wroci musimy to przedyskutowac bo nie wiem czy warto ryzykowac pod koniec I tyrmestru
Zawsze mozemy poleciec w II a wtedy jest bezpieczniej
Monia zapomnialam Ci napisac zebys sie nie martwila bo Twoj maz tez tak kiedys wyjdzie z gabinetu ze "swieczkami w oczach" tylko badz jeszcze troszke cierpliwa Kochana :*
Marcepanek dla Ciebie duzo zdrowka i dzidzi. Bardzo sie ciesze ze juz czujecie sie lepiej
Sol slodka ta Twoja mala
Created co do luteiny u mnie tez jej nie przepisuja. Nawet mi dzisiaj nie chciala dac zadnych srodkow rozkurczowych bo powiedziala ze jak brzuch pobolewa w czasie ciazy troche to dobrze bo tak ma byc i macica sie rozciaga....
No nic mykam uskutecznic poranna drzemke![]()
czy ja już Ci mówiłam że jesteś fantastyczna ???????????????? a i ja tez cierpie na bezsennośćWitam...
Nie spałam całą noc![]()
I uwaga!!!!!!!! Dziś miałam pierwsze starcie z "kibelkiem"!! Ale czad!!!
Buziolki*
MAMA, trzymam &&&&&&&&&&&&& za Toma, Ty wiesz :*:*:*

Mówiłaś...mówiłaś, ale powtarzaj częsciej, uwielbiam to brzmienie hahahahhahahahahahahahahahha

no strach pomyśleć co będzie jak urośnieCześć Marylka
Widzisz takie małe a już wymusza obietnice;-) No ale przynajmniej się slucha)
No Ewelinka ciężko Ci teraz będzie się odzwyczaić od sportu... No ale powód jak najbardziej sluszny więc przeżyjesz)