Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sorbuś, ja też myślę, że Dziewczyny razem. A na początku pewnie Patrycja i tak będzie z Wami w sypialni?![]()
tak, tak to bardziej na przyszłość pytanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorbuś, ja też myślę, że Dziewczyny razem. A na początku pewnie Patrycja i tak będzie z Wami w sypialni?![]()
BO JEST NA NIE. Mówię ale proszę podaj sensowny argument dlaczego nie. a on "bo mi się ten bluszcz przy klatce schodowej nie podoba"
Ale dwie dziewczynki? Będzie dobrze
boję się, że w tym małym będzie ciasno dzieciom.
sorbuś ja bym zrobiła pokój dziewczynkom razem , i wogóle bym nie wpadła na pomysł że to egoizm. I tak jak dziewczyny piszą jak będą starsze i będą awantury to bym pomyślała o dwóch pokoikach(to akurat wiem z autopsji bo mam młodszą siostrę i jak zaczynałam wchodzić w wiek nastu lat to było cieżko. Oddzielałyśmy pokój taśmą klejącą (a pokój miał może z 2 metry w szerz -budownictwo gierka)
My właśnie jesteśmy na etapie szukania mieszkania do kupienia, bo ten w który mieszkamy jest mało funkcjonalne. Mamy salon, sypialnie ( która na razie dzielimy z Oli)i jadalnie z kuchnią. I właśnie kłótnia z mężem o to. znaleźliśmy fajne mieszkanie, blisko teściów, fajna lokalizacja , fajne pojemne mieszkanko. Babka zeszła nam bnardzo dużo z ceny więc naprawdę to okazja. I TERAZ SŁUCHAJCIE ARGUMENTACJE MOJEGO MĘŻABO JEST NA NIE. Mówię ale proszę podaj sensowny argument dlaczego nie. a on "bo mi się ten bluszcz przy klatce schodowej nie podoba"
Brak słów, a zaraz mieszkanie nam sprzątną sprzed nosa:-(