S
Sol
Gość
maryla - chętnie tylko jak mnie ten baran zacznie jutro boleć to będę w ... pupie bo ze względu na remont moja dentystka będzie dopiero 11 października jakby co a potem dopiero 18 więc zostanie mi albo mój były dentysta który nie daje znieczulenia ciężarnym
albo przychodnia dyżurująca którą lepiej omijać bo fuszerkę straszną na fundusz robią
A prywatnie nie mam kasy iść :-(
Moje dziecię nie chciało na śniadanie zjeść jajecznicy a jak spróbowała to zjadła wszystko i jeszcze kazała miseczkę skrobać
Muszę jej częściej robić tą jajecznicę bo jak zapomni jakiegoś smaku to potem jest krótka wojna żeby znowu zjadła 
albo przychodnia dyżurująca którą lepiej omijać bo fuszerkę straszną na fundusz robią
A prywatnie nie mam kasy iść :-(Moje dziecię nie chciało na śniadanie zjeść jajecznicy a jak spróbowała to zjadła wszystko i jeszcze kazała miseczkę skrobać
Muszę jej częściej robić tą jajecznicę bo jak zapomni jakiegoś smaku to potem jest krótka wojna żeby znowu zjadła 
A po za tym jest tak zimno że psa bym nie wygoniła na dwór a co dopiero siebie i dziecko 

na @ się nie zanosi, pozostało czekać i powtórzyć test.

Oj będzie jutro boczenie się jak przyjedzie