Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Monisia, nic się nie stresuj, ja jeszcze nim test z Jud zrobiłam to miałam mase takiego śluzu jak mówisz, aż myślałam, że to @ przyszła [ szczególnie juz po teście ] bo tak się lało :d Ciągle do kibelka latałam sprawdzić
Dziewczyny - ja przepraszam ale znikam na jakiś czas bo u nas się trochę pokiełbasiło i M może stracić obie prace :-( A wszystko przez nasz *******ony rząd i jego pomysły :-( Ogólnie chodzę jak struta i nie wiem jak to wszystko się ułoży :-( Szkolenie które miał przejść okazało się dowcipem pani dyrektor szkoły Awans i jeśli M będzie chciał zostać w zawodzie (jeśli rządowy projekt nie przejdzie) to będzie musiał iść na dwuletnie dzienne studia z radiologii bo żadna szkoła nie prowadzi w trybie zaocznym tego kierunku. A jeśli projekt przejdzie to straci obie roboty jednocześnie :-( Siedzę i ryczę :-( Nie wiem kiedy wrócę :-(
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zdrówka życzę tym zafasolkowanym
Sol trzymamy &&&&& żeby wszystko było dobrze!!!! W takim niestety państwie żyjemy ale to chyba każdy wie.... Buziaczki!! Staraj się tylko bardzo nie denerwować!!
Dziewczyny przepraszam, że pytam o taką głupotę ale dobrze liczę, że zaczęłam 3 miesiąc??
Krakowianka przez astmę i podobno przez Hashimoto - będę jeszcze rozmawiać ze swoją gin bo to Teściowa się dowiadywała u jakiegoś ginka (podobno dobry jest).
A jak się czujesz??? To już II trymestr Brzucho jest już??
Dzięki wszystkim laskom :-)
sol trzymam kciuki by wszystko było dobrze... mamuś no to teraz kamień z serca i wiecie co może być kłopotem przy zajściu i rozwiążecie to tak ,że za nie długo wiesz sama co... krakowianko aaaa i śliczny brzusio kurka czemu ja jeszcze nie mam :-( misia a jaką Ty masz astmę? Bo ja mam oskrzelową i rodziłam naturalnie.
Powiem szczerze ,że też mam mieć cesarkę ,ale to przez moje gabaryty. Ja jednak bardzo bym chciała urodzić naturalnie bo cesarka to jednak operacja i potem szwy ciągnące...
Aaaaa i trzeci miesiąc zaczyna się od 9tyg tzn jutro jak już będziesz miała 8tyg i 1dzień ;-) licząc ,że jeden miesiąc to 4tygodnie...choć niektórzy liczą 4i pół tygodnia.
Kyra to moze zaczekasz na mnie ze starankami? ja mogę działaś po następnej @ czyli pod koniec października myślę. jak tam wyszło papu??
GRATULUJĘ kolejnej ciąży.
naga masz rację coraz mniej tu nas starających. mama bardzo się cieszę, że nie jest źle i że da się to wyregulować ściskam mooooocno, buziaki, a jak tam synus? no i córcia?
idę zrobić sobie kawkę, bo mnie dziś głowa boli... moze przjedzie, no i pakować się trza, do rodziców moich dziś jedziem.