cze dziewczynki przepraszam ze mnie juz u was tak dawno nie bylo:-( ale mam same problemy z tymi badaniami wczoraj robilam wszystkie hormony i wobrazcie sobie ze prolaktyne mam taka wysoka ze szok
boje sie ze przez to nie bedziemy mogli dzidzi zaplanowac :-( jeju ca ja mam robic moj wynik to 110 a powinno byc 25 :-( a wczoraj jeszcze robila wymaz z szyjki macicy i jeszcze jakies dwie bakterie i wynik dopiero 25 marca wizyta u lekarza zreszta tez:-( a poza tym wydalam juz majatek na te wszystkie badania i co nic ...:-( ale mam dziś doła:-( pomozcie mi w was sila...
boje sie ze przez to nie bedziemy mogli dzidzi zaplanowac :-( jeju ca ja mam robic moj wynik to 110 a powinno byc 25 :-( a wczoraj jeszcze robila wymaz z szyjki macicy i jeszcze jakies dwie bakterie i wynik dopiero 25 marca wizyta u lekarza zreszta tez:-( a poza tym wydalam juz majatek na te wszystkie badania i co nic ...:-( ale mam dziś doła:-( pomozcie mi w was sila...
Mi malutka właśnie niedawno usnęla, z 4letnim bratankiem obejrzałam masę filmików jak to był młodszy, uczył się chodzić i inne takie fajne scenki. Bomba. Mały miał ubaw po pachy, że mógł siebie obejrzeć. Cudowna pamiątka! Apropos tej zamieci u Ciebie to u mnie tez już jakoś szaro się zrobiło tak nagle i też pewnie coś z opadów będzie 
Kochany słodziak. Skarb nad Skarby
ja mieszkam pod Poznaniem,w lipcu koncze 31lat