reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cze dziewczynki przepraszam ze mnie juz u was tak dawno nie bylo:-( ale mam same problemy z tymi badaniami wczoraj robilam wszystkie hormony i wobrazcie sobie ze prolaktyne mam taka wysoka ze szok:szok: boje sie ze przez to nie bedziemy mogli dzidzi zaplanowac :-( jeju ca ja mam robic moj wynik to 110 a powinno byc 25 :-( a wczoraj jeszcze robila wymaz z szyjki macicy i jeszcze jakies dwie bakterie i wynik dopiero 25 marca wizyta u lekarza zreszta tez:-( a poza tym wydalam juz majatek na te wszystkie badania i co nic ...:-( ale mam dziś doła:-( pomozcie mi w was sila...

reklama
Witam się,

jejku ja jakaś ciemna masa jestem. Nie wiem jak tam te zdjęcia wstawić.
agnieszka jak ty to zrobiłaś ???, aha i najważniejsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!! STO LAT !!!
Wstawiam wam fotki Karolka, a resztę chętnie wkleję na zamknięty, tylko nie wiem jak :(((
1 fotka: takie zdjęcie zamawialiśmy mu z masy cukrowej na tort.
2 fotka "po robocie" zwalone zabawki i tak 150 razy dziennie.
3 fotka. Młody buszuje przy kociej ścianie. Biedne te moje futrzaki. Muszą nie raz jeść w "locie" hah

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 44
  • P1022659.jpg
    P1022659.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 47
  • PA172204.JPG
    PA172204.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Mama05, o szok :szok::szok: To kasy ho ho no ale czego się nie zrobi dla bezpieczeństwa, prawda? :tak: Mi malutka właśnie niedawno usnęla, z 4letnim bratankiem obejrzałam masę filmików jak to był młodszy, uczył się chodzić i inne takie fajne scenki. Bomba. Mały miał ubaw po pachy, że mógł siebie obejrzeć. Cudowna pamiątka! Apropos tej zamieci u Ciebie to u mnie tez już jakoś szaro się zrobiło tak nagle i też pewnie coś z opadów będzie :wściekła/y:
zapmarta, śliczny ten Twój Karolek. A najlepsze zdjęcie chyba to to, gdzie jest koło tych kocich misek :-D Kochany słodziak. Skarb nad Skarby
dentico29, witaj :-) Na początek napisz coś o sobie. Mam nadzieję, że spędzisz tu z nami wspaniale chwile, a i radzę nie odchodzić na długo, bo ciężko nadrobić później te wszystkie posty tyle tego się przewija codziennie :zawstydzona/y::szok::szok::szok: :-D:-D:-D
Sliczną masz córeczkę ;-)
Ja w tym roku za parę miesięcy biorę ślub i od razu po ślubie zaczynamy staranka o bobasa. Moja chęć posiadania malutkiej istotki jest wielka :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i podobnie jak Ty chciałabym mieć drugie dziecko w niewielkim odstępie wiekowym. Tak jedno przy drugim :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZAPMATRA-nie martw się ja też ciemna masa jeśli chodzi o kompurte:tak::tak:to jesteśmy we dwie:-DMADA23 ja z prolaktyna nie pomoge bo zupelnie nie w temacie jestem ,ale może DENTIKO29-Ci pomoze,bo cos juz wspomniala w poscie o jakims leku:tak:przykro mi ,ze wcia,z masz pod górke.DENTIKO29-witamy Cie,rozgość sie i pisz kiedy chcesz-my tu wszystkie mile witamy i napisz nam skąd pochodzisz ,lat masz pewnie 29;-):-Dkiedy zaczynasz starania:confused:ja mieszkam pod Poznaniem,w lipcu koncze 31lat:szok:zaczynamy w czerwcu.ZAPMARTA-A Karolek slodziak i te oczka bystre-co by tu narozrabiac-i widać ,że pogodny jest;))

Ostatnia edycja:
cze dziewczynki przepraszam ze mnie juz u was tak dawno nie bylo:-( ale mam same problemy z tymi badaniami wczoraj robilam wszystkie hormony i wobrazcie sobie ze prolaktyne mam taka wysoka ze szok:szok: boje sie ze przez to nie bedziemy mogli dzidzi zaplanowac :-( jeju ca ja mam robic moj wynik to 110 a powinno byc 25 :-( a wczoraj jeszcze robila wymaz z szyjki macicy i jeszcze jakies dwie bakterie i wynik dopiero 25 marca wizyta u lekarza zreszta tez:-( a poza tym wydalam juz majatek na te wszystkie badania i co nic ...:-( ale mam dziś doła:-( pomozcie mi w was sila...
łojej to żeczywiście masz strasznie wysoki poziom, ale ja nie wiem jak poradzić niestety jestem żółtodziop i jedyne co to mogę prosic byś się nie poddawała- nie wolno i trzymam kciuki kochana :)

Cześć dziewczyny
Chyba też się podciągne pod to forum:tak:. Chciałabym zostać mamą 2011. W listopadzie mija rok od narodzin mojej córeczki (cc) i lekarka kazała nam do tego momentu poczekać ze staraniami. Już się doczekać nie moge . Super wspominam ciąże. A mały dzidziuś to cud nad cuda.:-):-):-) Moja Julka niedawno skończyła 4 mce. Staraliśmy się o nią przez 18 miesięcy ,już straciłam nadzieje że nam sie uda ale się udało. Też robiliśmy badania. Tetrazoospermia nam wyszła. Ja miałam prolaktyne na granicy . Ale wzięłam Bromergon i po miesiącu się udało. Nie trzeba tracić nadzieji . Mam nadzieje że mnie przyjmiecie na forum, służe swoim doświadczeniem:tak::tak::tak:
wyczekana królewna w domku co?? witaj na naszym forum i mama nadzieje że teraz nie będziesz już tak długo musiała czekać na następna fasolke :)

Witajcie kochane ja w końcu zrobiłam sobie kawusie :) i mój kochany męzuś w końcu wrócił do dentysty oczywiście nie zdążył ale najważniejesze że już jest i będe sie miała do kogo poprzytulac w noccy

mama05 ale Cie załtwił ten mechanik a mialo byc 500 zł szok

u mnie też biała i strasznie zimno na dworzu :( handelek tak średnio na jeza :)

zapmarta: zapomnialam pochwalić Twojego ślicznego synka, jest przecudny :) wszystkie macie piękne dzieciaczki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DENTICO29-doczytalam -zaczynacie w listopadzie,tak??To tak jak Maryla,ktora pewnie zaraz sie odezwie jak przyjmie towar w swoim sklepie:tak::-Dsluchajcie,u nmie normalnie regularna zima!!!!!!!!:crazy:

Maryla, witaj popołudniowo :-)
Ja chwaliłam pogodę, a tu d*** Śnieg zaczął ostro sypać za oknem co mi się w ogole nie podoba
jednak dobrze, że siedzę z dzieciątkiem, bo w taką pogodę na rower to bym się z pewnością nie ruszyła :-D:-D

mam chwilkę to wpadam:-)
zapmarta ale słodziak z Twojego synka:tak:
mama05 makabra z tymi autkami:szok:.dla pocieszenia ja też jutro wydam na mojego ok 500 zł: wymiana oleju i świec.jak mus to mus
mada ja też nie pomogę,nigdy nie miałam takiego badania robionego,ale poszukaj na innych wątkach
dentico witam:-),u nas jest bardzo przyjemnie,tylko jak się długo nie zagląda,to są trudności z nadrobieniem:tak:
pysia niezłe masz sny,chyba rodzinka Cię trochę stresuje:tak:.
marylka to dziś szczęśliwa jesteś,jak masz swojego obok,co:tak:?będzie się działo:cool2::cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry