reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziękuję za komplementy. Jak się agnieszka na forum pojawi i napisze mi krok po kroku jak wstawić zdjęcia na zamkniętym, to wieczorkiem wstawię całą galerię i siebie:-)

witam nowe mamusie i zapraszamy do udzielania się.

reklama
Bibinka oj będzie będzie , no trzeba w końcu trenować:)
mama05: jeszcze niecałe 3 tygodnie i będzie na suwaczku 7 m-cy :):)

tak tak nie wiem jaki to będzie moment cyklu ale ja zaczynam 23.11.2010 - w roczek mojego sklepu a co jak szaleć to szaleć drzwi wywalić okna wstawić :)

ja też masz chwile-a nawet dluzej -bo Domino zasnal,wiec mam jakies 3godziny,dzis nie jade po Zuze bo nie mam auta-sasiadka mi Ja odbierze jak bedzie odbierala swoje dzieci:tak:MARYLKA- co tam nowego dostalas??ubranka czy sprzety;-)gratuluje wczoraj sprzedazy x-landera(wiem,ze reszta kasy pod koniec m-ca ale jak juz czesc wplacila...:-D)

dziękuję za komplementy. Jak się agnieszka na forum pojawi i napisze mi krok po kroku jak wstawić zdjęcia na zamkniętym, to wieczorkiem wstawię całą galerię i siebie:-)

witam nowe mamusie i zapraszamy do udzielania się.
ZAPMARTA-jak Aga napisze tak jak mówisz to może i ja dam rade wstawic:))

MAryla, czekamy na nowe zdjęcia na blogu :-)
bibinka, nie wiem skąd w ogóle taki sen mi się wziął hehe

Lecę. Będe później.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA-A Ty juz zakupilas czaderską pidżame i szlafrok do szpitala czy dopiero sie wybierasz???;-):tak:

he,he jeszcze nie zakupiłam.może wybiorę się w przyszłym tygodniu,ale jak kupie to wszyscy w szpitalu padną z wrażenia:-D:tak::-D

mama05 a mnie się ostatnio śniło,że poszłam do szpitala,zrobili usg przed zabiegiem i powiedzieli ,że nie trzeba robić ,bo jestem w ciąży:szok::-).szkoda,że to się nie sprawdzi:-(

BIBINKA-i o to chodzi zeby padli z wrazenia:tak:mi też sie ostatnio snilo,ze jestem w ciazy i mialam usg i ginek.mowi,ze będzie syn;-):-Dach te sny...:cool2:

reklama
ja taki misz masz z dostawy miałam troche ubranek troche czapeczek :) ale bateria mi sie rozładowała w aparacie więc pewno dopiero jutro albo w poniedziałek wstawie zdjątka:):)

wiecie co głupol jestem jak nie wiem ale co tam, był przed chwilą gościu z nuka u mnie i dał mi gratisy, pojemniki na mleko tasiemi do smoków i pare innych gażetów :) i wiecie co zwinełam jedną butelke dla siebie :):) i nie oddam :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry