reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLA-rozumiem Cie:tak:trzymaj i nie oddaj-a co:-Dja mialam tak,ze jak staralismy sie o Zuze i kupilam jakas gazete o dzieciach a tam byl kupon do SMYKA na butelke z Aventu-poszlam,dostalam i mialam juz w domu i ogladalam z kazdej strony bo wiedzialam ,ze to dla mojego dziecka;-);-)my takie świrki-muchomorki widze jesteśmy:-p

kurcze, ząb mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.może to nadal od zatok,ale coś mi sie nie wydaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.najgorsze jest to,ze u nas małe miasto i w sobote dentystę dorwać to istny cud!

BIBINKA-radze zrobic porządek z zębem bo mi przed zabiegiem też zaglądali w zęby czy jakiegoś ropnego nie mam bo komplikace by byly czy coś:sorry2:takze teraz bierz leki przez weekend a w poniedzialek lec do stomatologa:tak:a mi 1000 post wskoczyl-ale nastukalam:-D:-D:-D

dałam radę umówić się na dzisiaj;).wolę nie cierpieć cały weekend...

zmykam póki co.może zajrzę wieczorkiem;)

no to super że masz tego dentyste już na dziś :):):)

no i pojemnik na mleko tez sobie jeden odłoże a co tam jak kitrać to kitrać a że za free to moge :):):)

MARYLKA-jaki pojemnik na mleko???taki na butelki,zeby spakowac jak sie idzie na spacer,zeby herbatka nie wystygla czy pojemnik na odciągnięte mleko??no to widze wlączyl sie instynkt gniazda-zbierasz mamuśka,co:tak::-D:-D:-D

witam ponownie:-)
widze ze mamy nowa staraczke,witam:-)
marylka masz racje chowaj wszystko:-) u nas w 16 tyg dawali takie bonusty i tam byl smoczek,butelka, mydelko ale sie cieszylam jak to dostalam a w siudmym miesiacu juz mialam wszystko kupione i poprane i poprasowane czekalo w komodzie. i codziennie chociaz na chwile szlam ogladac te rzeczy( ale mialam klepe):-)
bibinka wspolczuje bolu zeba, dobrze ze juz poszlas do dentysty
mama05 obiadek sie gotuje dla Iwusi:-)

WIOLKA-witam ponownie i ciesze się,że za chwile Iwa będzie jadla pierwszy obiadek zrobiony przez mamusie:tak:wyczuje to,ze dodalas szczypte milości i będzie wcinać:-Dsuper.a mój Domi nadal śpi-od 13,wi,ec pewnie za pól godz.wstanie,sąsiadka zaraz przywiezie mi Zuze;-)u nas znów sypie śnieg i ogólnie dolina:baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry