P
pysia888
Gość
Sol ja myslę, że największym prezentem jesteś Ty, Karola i maluszek w brzucholku. Reszta to tylko dokładka 
Wymyślilaś coś fajnego??
Ja o dniu chłopaka zapomnialam ale kupiłam prezent spóźniony - kartę pamięci do telefonu, bo tak mu się marzyła. To będzie miał zaskoczkę, bo pewnie już myśli że jednak nic nie dostanie
kyra ogromne gratulacje. Jaka bledziocha? No fakt.. może troszkę i bledsza ale ja tam widzę drugą krechę jak byk ;]
Mi się wczoraj @ skończyła i teraz pozostaje czekać, owulacyjne testy przyjdą pewnie w tym tygodniu
Eh... wczoraj jak siedziałam z Wami dopadl mnie straszny ból glowy i do tego żołądka - mądra ja wygłodziłam żołądek, że nie byłam w stanie czegokolwiek wepchać w siebie, znaczy się zjeść. Przespałam się 3 godziny przed nocką, w nocy bolala niemilosiernie prawa skroń. Jak wzięłam tabletkę to dopiero łaskawie i pomału przestała boleć... ale tragedia była :-
-
-
-
-
-( dziś też czuję jakby mnie lekko ćmiła czacha 

:-
-
-(

Wymyślilaś coś fajnego??Ja o dniu chłopaka zapomnialam ale kupiłam prezent spóźniony - kartę pamięci do telefonu, bo tak mu się marzyła. To będzie miał zaskoczkę, bo pewnie już myśli że jednak nic nie dostanie
kyra ogromne gratulacje. Jaka bledziocha? No fakt.. może troszkę i bledsza ale ja tam widzę drugą krechę jak byk ;]
Mi się wczoraj @ skończyła i teraz pozostaje czekać, owulacyjne testy przyjdą pewnie w tym tygodniu
Eh... wczoraj jak siedziałam z Wami dopadl mnie straszny ból glowy i do tego żołądka - mądra ja wygłodziłam żołądek, że nie byłam w stanie czegokolwiek wepchać w siebie, znaczy się zjeść. Przespałam się 3 godziny przed nocką, w nocy bolala niemilosiernie prawa skroń. Jak wzięłam tabletkę to dopiero łaskawie i pomału przestała boleć... ale tragedia była :-

:-
coś pewnie ostatecznie wymyślę - tylko jeszcze nie wiem co 
Ona kłamie w żywe oczy i jeszcze dołuje człowieka :-( I nie obchodzi mnie że pokazuje dobrze i jest nowa
Zaczynam się bać tej wizyty
o 20 przychodzi moja mama do Karoli a my wybywamy 20.20 bo wcześniej nie ma sensu