reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :-D

Sorbuś - to ciężkie pytanie i ciężka sytuacja a dziewczę widocznie wpadło w deprechę - nie wolno się nad takimi znęcać tylko wytłumaczyć spokojnie :-p Każdy ma prawo mieć gorszy dzień a brak informacji w ciężkich chwilach bywa gorszy od ich nadmiaru :sorry: Ostatecznie na nikogo nie naskoczyła tylko wyraziła swój żal :sorry:

palma - powodzenia na badaniach i... odpocznij sobie ile potrzeba :-) A potem wróć :-)

serg - super wieści - już poprawiam na liście i trzymam kciuki :-D

mama - a kto tu pisał "nie spoczniemy nim poczniemy" ? Trzymam mocno kciuki żeby się naturalnie udało :tak: I ślę poranną porcję :-)
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

kath - super :-D To miałaś przejścia :sorry: Ale ważne że już możecie zacząć :tak: A takie wyniki duchy to masakra - mi kiedyś wyszła żółtaczka typu B :dry: - a potem się okazało że 30 osób z tego samego dnia też miało błędny wynik :szok: Ale 3 miesiące stresu, nerwów i paranoi :no:

Nie wiem co mnie napadło ale mam dobry humor :-D Wczoraj Karola doprowadziła mnie i M do płaczu - ze śmiechu :-D Rozmawiałam z M przez telefon a ona co chwila podbiega - zabiera mi telefon i w słuchawkę krzyczy: cześć, kocham cię, tato, cześć, hej, itd... po czym oddaje telefon i spyla do swojego pokoju :-D Nie wiem co to były za spontaniczne wybuchy ale uśmialiśmy się równo :-D A dzisiaj słoneczko świeci, na termometr nie patrzę bo pewnie blisko zera więc do 11-12 siedzimy w domu :tak: Karola ładnie woła znowu siku i czasami jej się tylko zdarzy popuścić kilka kropelek :-D Żyć nie umierać :-D Jutro M wraca, ja się zobaczę po 12 ze swoją starą klasą (mam nadzieję że nie wszyscy przyjdą :sorry:) a idę z Karolą więc będzie zabawnie :-D A w niedzielę mamy gości :-D Nawet to że M jutro idzie na nockę mnie tak bardzo nie dobija :-D Zaczynam się zastanawiać co było w tym dżemie :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie mam siły was nadrabiać. Dzisiaj przyszła @. I to prawie taka jaką pamiętam sprzed tabletek. Ledwo siedze w pracy i umieram. A taki długi cykl to mi się musiał zrobić jak organizm wraca do siebie sprzed tabletek. Tak więc zaczynamy nowy cykl starań.

KrolowaFal - trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

Tusiaczek - wiem, że ciężko wyluzować w oczekiwaniach, ale koniecznie trzeba! Stres jest najgorszy z najgorszych przy staraniach o dzidzię.

Mi się teraz @ 9 dni spóźnia - myślałam, że @ przyszła w środę - ale na razie to plamienie takie tylko, nic się nie rozkręciło, tylko wręcz zanika dziś. A ostatni test w środę (7 dni po spodziewanej @) wyszedł negatywnie. Jajo można znieść. :szok: Jeśli to plamienie to była @ to już jest złośliwość organizmu...

lil-maja-no kurcze widze ze mamy podobna systuacje...i jak tu sie nie denerwowac... Zeby jeszcze chociaz było pewne ze test nie kłamie. ja przy pierwszym dziecku tez długo sie bawiłam w testy i wyszedł chyba 5ty dopiero... ale to juz byłam w 5 tygodniu i poszłam na drugi dzien do lekarza... nie wiem jak wytrzymam teraz- wczesniej miałam przeczucie o ciazy teraz szukam tylko objawów

Tusiaczek - jak nie masz cierpliwości to naprawdę idź na badanie krwi. Ja jakoś już 9 dzień wytrzymuje, choć chyba ze szkodą dla otoczenia, bo stałam się monotematyczna :)

Tusiaczek, to ja Cię pocieszę !!! Nam też bardzo zależało na drugiej dzidzi :tak: co prawda długo czekałam na pierwsza owu po porodzie, ale jak już ruszyło, to udało się już w 2 cyklu starań ... chociaż o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie rok :tak:
oczywiście nie ma co się nastawiać, ale bądź dobrej myśli ;-)

Sol, tylko się cieszyć z napadu dobrego humoru ... tego nigdy za wiele :rofl2:

Kath, witaj :-) dobrze, że z tą toxo się wyjaśniło :tak:zazdroszczę psiaka !!! u nas nie ma warunków niestety :-(:-(:-(

KrólowaFal ... przykro mi, że @ przyszła :-( &&&& za kolejny cykl !!!

Mama ... Sol ma rację ... co za odpuszczanie ?? uda się, musi się udać ... Rychu wybredny i chce się w środku lata urodzić, ot co :-):-):-)

reklama
JoL - jeszcze żebym nie zachowywała się jak na prochach poprawiających nastrój to by super było :-D Aż sie boję w lustro spojrzeć :-p

ewcia - dzień dobry słoneczko :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry