reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki mam do Was pytanko... może troszkę głupiutkie ale ja się naprawde tego boje... Czy może się okazać, że po łyżeczkowaniu w ogóle nie będę mogła mieć dzieci?? Spędza mi to sen z oczu :-(

Nie dziękuje za kciukasy, a fluidki porwałam :-D

Ja jestem tez po zabiegu,minelo co prawda ponad 11 lat od tego czasu. Lekarz powiedział że powinnismy poczekac z poł roku,a po tym czasie znowu moglismy starac sie o dziecko. Zaszlam w ciaze w drugim cyklu staranek,teraz syn ma 9 lat a ja jestem znowu w ciazy i znowu po po drugim cyklu staranek.
Tak ze nie potrzenie sie martwisz.

Witam sie poranno wieczornie :)

Dziewuszki normalka, ja sie budze Wy idziecie spac no i jak tutaj sobie pogadac?:P
Jol moje gratulacje z powodu II Kochana!!!

Maggy zaganiana bidulko, zdrowka i pozalatwiania wszystkiego do konca zycze!

Mary dobrze ze sie odezwalas bo juz sie martilam o Ciebie tez :)

Mama, Wisienka, Mlodam trzymam &&&&&&& za Wasze staranka :)

Kyra dziekuje, powodzenie w szukaniu domu bedzie nam potrzebne :) Dzisiaj znowu jedziemy :)

Zapmarta, Sol, Krakowianka,Musia, Tusenfryd milych snow Kochane, mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze :)

Misia wszpolczuje grzyba, mam nadzieje ze jakos sobie z nim poradzicie.

No i juz wiecej nie pamietam co mialam komu napisac :P

Spijcie slodko Kobietki. Buziole :*

Idę spac, bo jutro pracka. A ja Wam bardzo dziekuje, że jestescie, że moge sie z wami podzielic swoimi radosciami i tymi gorszymi chwilami. Ja mam przeciwne zdanie do Ras i nie zaluje ze tu trafilam. Mam nadzieje, ze sie bd nam dobrze pisalo dalej :)

Dobranoc :)

Ja ide zjesc sniadanie i powoli zaczac sie pakowac bo moj S ma wyjazd a to jest tylko 350 km od miejsca gdzie mieszkamy i jedziemy naszym autem :) Przez sobote i niedziele zatrzymamy sie w Blue Mountains bo mamy po drodze a potem przez tydzien pomieszkamy w hotelu bo S bedzie tam cos programowal na miejscu. Wracamy w nastepny piatek albo sobote. Mam nadzieje ze bede miala na tym zadupiu neta bo to gdzies az prawie na pustyni jest :p

Tusenfryd ja ostatnio spie i w dzien i w nocy....Sama wiesz jaki czlowiek sie czuje padniety zwlaszcza przez pierwsze tygodnie ciazy :P Bede probowala wstawac wczesniej albo pojawiac sie na bb jak to zawsze robilam kolo 16.00 mojego czasu bo wtedy wszystkie wstajecie :) Ostatnio jednak brak czasu i moge pisac tylko o tej porze. Za troche jednak to powinno sie zmienic :)
Buziam Was jeszcze raz i spadam bo moje dziecie mnie ssie, chyba glodne jest :) papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kobietki :laugh2:

Dawno mnie nie było na tym wątku... trochę się pozmieniało u mnie, ale na lepsze na szczęście :tak: Nie mniej jednak chciałabym się pochwalić, że NARESZCIE podjęliśmy mądrą decyzję i jeszcze w tym miesiącu rozpoczynamy starania o Maluszka :laugh2: :tak: To będzie nasze pierwsze dziecię :tak:

Obecnie kończę opakowanie tabletek antykoncepcyjnych - pozostało mi jeszcze 7 sztuk, ostatnią biorę w przyszły czwartek :tak: I zaczynamy staranka :laugh2:

:-DSerg witaj! dawno Cie tutaj nie bylo!!!
Trzymam &&&& za staranka i oby udalo Ci sie tak szybko jak to tylko mozliwe!:tak:
Ok lece bo nigdy nie zjem tego sniadania!papa:-)

reklama
....czesc

Jeśli kogos to wogóle interesuje, to test wyszedł jak zawsze negatywny. Jedziemy z M. zrobić badania za chwilę.
Na jakiś czas znikam z forum, bo to nie na moje nerwy. Nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. Musze odpocząć ...
Pozdrawiam Was wszystkie , zaciązonym zyczę dużo zdrowia, a nie zafasolkowanym, zeby stało się "to" jak najszybcie.
CZESC !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry