reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JoL serdecznie gratuluje i życze dużo zdrówka i spokojnej ciąży :-) Poczestowałam się fluidkami i mam nadzieje, że niedługo będę mogła sie odwdzięczyć i przesłac troche fluidków od siebie...

Dziewczyny powiem Wam, że normalnie mam treme.. @ sie zaraz kończy a ja już zaczynam myśleć o starankach a wiem z doświadczenia, że to nie jest dobre :wściekła/y:
Kochana ja tez cały czas myslałam o starankach, nawet jak przeszłam na diete, to myslalm - przyznam mniej, ale mimo wszystko pare dni przed terminem @ szalalam:szok: Wiec sie nie łam, bierzcie się do roboty i nie stresuj sie tym ze myslisz o starankach - to naturalne jak sie bardzo chce :-D- moim zdaniem to nie ma az takiego wpływu - jak sie ma udac to sie uda:tak::tak::tak: ja przesyłam ci ~~~~~ i trzymam &&&!!!!!:-D
MAJECZKO - stres przed wizyta u gina to norma, ja sie boje jutzrejszej bety, choc wiem ze wszystko jest si!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ooo ... majqa, Ty też czerwcóweczka :rofl2: SUUUUPER !!!!
i nic się nie bój, bo wszytsko jest w porządeczku !!!

Raspberrys ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka !!! a to, że myślisz jest normalne ... jak się chce i planuje dziecko, to chyba nie da się nie myśleć ;-)

Witajcie. :)

Ewcia - dzielną kobietą jesteś... :* a filmik - przepiękny! Myślę, że Maciuś z góry go widzi i czuje się kochany.

Maggy - fajnie, że się odezwałaś. :) Ale Ci suwaczek galopuje. :D

Maran - cieszę się, że badania są w porządku. :*

Asmi
- na pewno będzie wszystko dobrze.

JoL - gratulacje. :D

Czy któraś z Was stosowała detektor serca (tętna) płodu? Strasznie toto coś zachwalają na necie... Czy to jest BEZPIECZNE dla Dziecka?

U mnie przy pierwszej ciąży blokował mnie stres związany z pracą... A gdy tylko trafiłam na zwolnienie to od razu zaszlam w ciąże. Teraz tymczasowo nie pracuje więc jeden czynnik utrudniający odszedł :-) Ale myśle o tym cały czas.

Dziewczynki mam do Was pytanko... może troszkę głupiutkie ale ja się naprawde tego boje... Czy może się okazać, że po łyżeczkowaniu w ogóle nie będę mogła mieć dzieci?? Spędza mi to sen z oczu :-(

Nie dziękuje za kciukasy, a fluidki porwałam :-D

Ostatnia edycja:
Krakowianko - obejrzałam ten detektor tetna na allegro i powiem Ci ze nie wygląda groznie :-D - napisali ze jest bezpieczne, ale najlepiej zapytac gina:tak:
RAS - na temat lyżeczkowania nie mam bladego pojecia, wiec niestety nie pomogę, ale mysle ze dziewczyny , które maja pojęcie na pewno odpowiedza:tak:

monia, krakowianka - Ten detektor to my mamy odkąd zaszłam w ciążę z Karolą :tak: Gin powiedział żeby nie przesadzać ale można raz na jakiś czas przez pół minutki posłuchać maluszka - a tak krótko bo to jednam Doppler i maluszki tego nie lubią :-D Mój mi służył przy Karoli i dwum koleżankom przy ich dzieciach i teraz też jeszcze żyje więc podsłu****ę Emilkę :tak: Jest bezpieczny i bardzo przydaje się w ostatnich dniach przed porodem jeśli nie chce się codziennie jeździć na KTG :-p Mój gin po tym jak my kupiliśmy i mu pokazaliśmy sam kupił kilka i wypożycza je w ostatnim trymestrze kobietkom :tak: A ja mam swój i bardzo sobie chwalę a mam Angelsound :tak:

ras - ja miałam zabieg po pierwszej ciąży i jak widać były problemy ale natury ciut innej niż po zabiegowe, chociaż kij wie - ale dzieciaczki posiadam :-)

Dziewczynki - dzisiaj mąż mnie z jednej strony ucieszył z innej niekoniecznie ale mój budżet na wózek się powiększył o sporą kwotę bo M stwierdził że jak ma do wyboru wózek z gondolą o wadze 9 kg a 13 to on woli dać więcej byle by mój kręgosłup nie musiał tyle targać :-D Tak więc teraz mogę sobie pobuszować w wózkach i znaleźć coś laciutkiego i fajnego :-D

Spadam sobie frytki zrobić :-p Przepraszam ze tylko tak o sobie ale właśnie wróciłyśmy ze spaceru i tak na szybkiego was przejrzałam tylko :-p

Witam sie dziewczyny.U mnie szybki dzień. Zmęczona po wczorajszej harówce wróciłam i nic mi się nie chce. Chłopaki poszli do fryzjera. Pol zaprosił mnie na randke wieczorem. Kochany, wie, ze mam juz dosc i chce mi pomóc.Pójdziemy do jakiejś dobrej knajpki, na indyjskie żarcie.
Jol Gratki
Co tam u was słychować???

Wisieńka, witaj. :)

Sol, dzięki za odpowiedź. :) A powiedz - opłaca się kupić używany? Bo trochę mi szkoda aż tyle kasy na nowy... Ty masz z wyświetlaczem LCD czy to już niepotrzebny bajer? :>

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry