reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczęta:)
EWCIA...wzruszył mnie bardzo ten film...tak mi przykro...tulę...
MONISIA a kiedy robiłaś pierwszą betę? Ja chyba jt się wybiorę...:)
MARAN to szerokiej drogi kochana!!! Odezwij się jak już będziece u siebie!
JAEWA Powodzenia w szukaniu domku!!
SOL Nie martw się, że mąż pojechał, zobaczysz, z nami tak Ci czas zleci, że hej:)
JOL bardzo bardzo gratuluję:)))

reklama
Witajcie dziewczęta:)
EWCIA...wzruszył mnie bardzo ten film...tak mi przykro...tulę...
MONISIA a kiedy robiłaś pierwszą betę? Ja chyba jt się wybiorę...:)
MARAN to szerokiej drogi kochana!!! Odezwij się jak już będziece u siebie!
JAEWA Powodzenia w szukaniu domku!!
SOL Nie martw się, że mąż pojechał, zobaczysz, z nami tak Ci czas zleci, że hej:)
JOL bardzo bardzo gratuluję:)))
Kochana we wtorek - gin kazal mi zrobic we wtorek i piatek zeby zobaczyc jak wzrasta...we wtorek miałam 419,1...:-D:tak:w piątek powinnam miec cos ok 896:tak: - o ile dobrze liczę - powinna wzrosnąć o 114 % w ciągu 72h

Ostatnia edycja:
ewcia, filmik bardzo wzruszający.... tulę cię mocno i (*) dla Maciusia

JOL, gratulację!!!

@ nadal brak, drugi dzień się spóźnia, z niecierpliwości zrobiłam test ale I krecha :-(:-(:-(

Monia_26 - widzę, że tu więcej takich jak ja. Tylko, że mi się po tygodniu od @ nie pojawiła druga kreska, a za to pojawiło się plamienie - za Ciebie trzymam kciuki, żeby było inaczej. Z dużą ciekawością czytam te Wasze posty, łatwiej przetrwać czekanie do następnej owulki.

Mała śpi, więc wpadam na chwilkę zanim podejmę próbę walki z magisterką ;-)

Dziękuję wszystkim jeszcze raz :-) Kochane jesteście !!!

monisia, &&& za drugą betkę !!! chociaż nie masz się czym martwić, bo pierwszą miałaś piękną i wysoką ;-) u mnie raczej w dolnych granicach normy, ale w pierwszej ciąży też nie osiągała oszałamiających wartości, a wszystko było OK, więc mam nadzieję, że i tym razem będzie dobrze ;-) fajnie, że nas czeka wspólne 8 miechów na czerwcówkach !!!
Maran , super, że wizyta udana !!! miłego i spokojnego lotu :tak:
Zapmarta, nastawiam się na to, że na początku łatwo nie będzie ... zawsze chciałam maluszki rok po roku (chociaż wyszło prawie 1,5 roku ;-)) a jak się ma to, o czym się marzyło, to chyba łatwiej sobie radzić z trudnościami ... przynajmniej na to liczę :-) oby tylko ciąża przeszła bezproblemowo i dzidziuś był zdrowy ... wtedy wszystko na pewno się ułoży :tak:
asmi, zaufaj lekarzowi !!! na pewno wszystko będzie dobrze :-)

ewcia, filmik bardzo wzruszający.... Tulę cię mocno i (*) dla maciusia

jol, gratulację!!!

@ nadal brak, drugi dzień się spóźnia, z niecierpliwości zrobiłam test ale i krecha :-(:-(:-(
monia - póki @ brak ja trzymam &&&&&&&&&& i śle ~~~~~~~~~!!!!!!!
JOL - dzieki podtrzymałas mnie na duchu, choć wiem ze na pewno wszystko jest dobrze!!!!! Nie sądziłam ze ten mój wynik jest naprawde taki super, bo nigdy nie robiłam bety i nie wiem czy może byc niższa czy powinna byc wyzsza gdy jest si, ale miesciłam sie w normie więc chyba spoko :)

Ostatnia edycja:
Jol gratuluję i dziękuję!

Zapmarta dziękuję za dobre słowo! A czy ten polip usunął Ci się przy porodzie czy się wchłonął jeszcze w ciąży.
Wczoraj pierwszy raz słuchałam serduszka mojego maleństwa i biło mocno. Co do płci to dalej lekarz stawia na chłopca ale nie ma pewności 100%.

JoL serdecznie gratuluje i życze dużo zdrówka i spokojnej ciąży :-) Poczestowałam się fluidkami i mam nadzieje, że niedługo będę mogła sie odwdzięczyć i przesłac troche fluidków od siebie...

Dziewczyny powiem Wam, że normalnie mam treme.. @ sie zaraz kończy a ja już zaczynam myśleć o starankach a wiem z doświadczenia, że to nie jest dobre :wściekła/y:

reklama
MAJECZKO - jak sie czujesz kochana ciężaróweczko???? My to prawie leb w łeb:-D Ja mam strasznie wyczulony węch... i cycole coraz bardziej daja sie we znaki:-D

ja czuję się dobrze - mdłości mam od czasu do czasu, senna jestem bardzo i troszeczkę bolą piersi;

w przyszły piątek pójdę do lekarza to dowiem się co i jak - a jakoś cykora mam ale czytając Wasze posty stwierdzam, że to normalne ;) ale bać się boję, jakiś taki wewnętrzny niepokój we mnie jest

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry