Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A teraz już nawet nie pozwala mi ze sobą jeżdzić na budowę, bo "jest za zimno" i "mam odpoczywać". A jeszcze w zeszłym tygodniu tak sobie milutko malowałam z nim
...
Troche mnie nie bylo, a to z powodu paru czynnikow. Ostatni pokielbany cykl dal mi po tylku i strasznego dola mialam. Do tego masa stresu sie przypaletala i musialam jakos sobie poradzic z problemami. 
No i tez glupio sie czulam, bo potrzebowalam pomocy, wsparcia, a tu znikad... 

Ciesze sie z Waszego szczescia! :-)
Witam Was staraczki i przyszle mamusie!
Przepraszam Was ogromnie za milczenie.Troche mnie nie bylo, a to z powodu paru czynnikow. Ostatni pokielbany cykl dal mi po tylku i strasznego dola mialam. Do tego masa stresu sie przypaletala i musialam jakos sobie poradzic z problemami.
No i tez glupio sie czulam, bo potrzebowalam pomocy, wsparcia, a tu znikad...
Teraz u mnie lepiej, choc przyjelam wszystkie nadprogramowe zmiany w pracy, wiec praca, praca, praca. Ale to dobrze, bo odwracam mysli, no i zarabiam kase.
Kochane, myslalam o was cieplo, mimo, ze mnie nie bylo!
Wszystkim dziewczynom, ktorym sie udalo, serdecznie gratuluje!!! :-)Ciesze sie z Waszego szczescia! :-)
Jaewa, Martusia, Sorbus, Monisia, Ewcia, Jol, Misia, Maran, Szczesliwa, Marcepanek, Maggy, Created, Krakowianka, Asmi, Majqa i wszystkie przyszle mamusie - sle Wam usciski i poglaskajcie brzuszki!
Wisienka, Mama, Nagapalma, KrolowaFal - co u Was? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6 na Wasze staranka (i dla wszystkich, ktore potrzebuja!)!
Strasznie przepraszam, ze Was tak zaniedbalam! Myslalam, ze z tego dola nie wyjde... Ale ja glupia - czulam sie jakas taka bezwartosciowa i olana, a gdzie ja znajde takie babeczki, ktore to wszystko rozumieja...
Sciskam Was wszystkie!
mary - co się działo, głowa do góry, ja teraz tez jestem na etapie załamki - musimy sie trzymac razem, wtedy bedzie nam łatwiej !!!

:*:*:*
mam nadzieje ze juz bedzie lepiej - na nas mozesz zawsze liczyc

Mary - kochana tule sciskammam nadzieje ze juz bedzie lepiej - na nas mozesz zawsze liczyc
Przesyłam Ci kochana masę pozytywnych &&&&&& i ~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!![]()
Musi byc lepiej!
To forum musi byc jakies magiczne - prawie wszystkie babeczk-staraczki juz zafasolkowane. 
Wniosek jesden - na kazda przyjdzie pora!