S
Sol
Gość
mary - czyli prawa Murphiego działają
Nam też jak się pierdzieli to wszystko naraz
Ostatnio stwierdziłam że nieszczęścia nie chodzą parami - one chodzą chmarami
Ale cieszę się ze u Ciebie powoli lepiej i mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej
No i ciągle trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało 
palma - ja wczoraj więc mnie nie drażnij - ja mam przeciwieństwo pedanta w domu i już powoli zaczynam kląć na czym świat stoi
monisia - jak się czujesz ciężarówko?
A my mieliśmy wizytę niezapowiedzianą ale bardzo miłą - przyszedł na kawę chrzestny Karoli a mój dobry kolega
Pogadaliśmy sobie chwilkę i umówiliśmy się ze zajrzą do nas całą rodzinką w niedzielę na dłużej
Zaraz dam Karoli kolację o ile będzie chciała zjeść bo jak wyrzucałam papierka to znalazłam puste pudełko po ptasim mleczku 
Nam też jak się pierdzieli to wszystko naraz
Ostatnio stwierdziłam że nieszczęścia nie chodzą parami - one chodzą chmarami
Ale cieszę się ze u Ciebie powoli lepiej i mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej
No i ciągle trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało 
palma - ja wczoraj więc mnie nie drażnij - ja mam przeciwieństwo pedanta w domu i już powoli zaczynam kląć na czym świat stoi

monisia - jak się czujesz ciężarówko?
A my mieliśmy wizytę niezapowiedzianą ale bardzo miłą - przyszedł na kawę chrzestny Karoli a mój dobry kolega
Pogadaliśmy sobie chwilkę i umówiliśmy się ze zajrzą do nas całą rodzinką w niedzielę na dłużej
Zaraz dam Karoli kolację o ile będzie chciała zjeść bo jak wyrzucałam papierka to znalazłam puste pudełko po ptasim mleczku 

obojetnie co zjem...ehh... Ale tak poza tym ok
Ale w sumie wiem, ze to stres, wiec teraz to jakies SPA by sie dla relaksu przydalo...