reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary - czyli prawa Murphiego działają :sorry: Nam też jak się pierdzieli to wszystko naraz :dry: Ostatnio stwierdziłam że nieszczęścia nie chodzą parami - one chodzą chmarami :dry: Ale cieszę się ze u Ciebie powoli lepiej i mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej :tak: No i ciągle trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało :tak:

palma - ja wczoraj więc mnie nie drażnij - ja mam przeciwieństwo pedanta w domu i już powoli zaczynam kląć na czym świat stoi :sorry:

monisia - jak się czujesz ciężarówko?

A my mieliśmy wizytę niezapowiedzianą ale bardzo miłą - przyszedł na kawę chrzestny Karoli a mój dobry kolega :-D Pogadaliśmy sobie chwilkę i umówiliśmy się ze zajrzą do nas całą rodzinką w niedzielę na dłużej :tak: Zaraz dam Karoli kolację o ile będzie chciała zjeść bo jak wyrzucałam papierka to znalazłam puste pudełko po ptasim mleczku :dry:

reklama
Monisia - dzieki serdeczne, kochana! Wzruszacie mnie, naprawde! :*:*:*:* :tak: Musi byc lepiej! :tak: To forum musi byc jakies magiczne - prawie wszystkie babeczk-staraczki juz zafasolkowane. :rofl2::tak: Wniosek jesden - na kazda przyjdzie pora! :rofl2::happy:

A jak Twoje samopoczucie?

No własciwie super, tylko cos mnie wzdęcia męczą - własnie wysłalam męża po cos do apteki....mam żoładek jak balon:zawstydzona/y:obojetnie co zjem...ehh... Ale tak poza tym ok :) Jutro moja królewna ma 4te urodziny i troche zabiegana jestem, ale dla Was zawsze znajdę czas:-D
No i oczywiście masz racje - nasz watek jest mega magiczny i na kazda przyjdzie czas!!!!!
SOL - kochana- co moge na wzdęcia - espumisan, koper włoski????pomocy!!!!

Mary wiem coś o tym. Czasami sa takie dni, że nie chce nam sie nic, czujemy się nic nie warte i świat nam się wali. Ale najwazniejsze wtedy jest pogadac, przytulic sie do kogos kochanego. Trzymaj się.

Wisienka, naga co u was?

misia współczuje grzyba. Sama walczyłam z grzybem 2 lata i dosłownie żadne środki nie pomagały.

Hejka Laski!!!

Misia współczuję z powoduu tego dziadostwa w szafie, obyś się jak najszybciek pozbyła!
SOl jak tam wizyta????
Kyra jak tam u CIebie? i powiedz mi gdzie teraz jestes? i czy bywasz w okolicy Wrocka?? :D
Mamcia jak tam samopoczucie?
Wisienka zadziwiający ten brak zasięgu na 2 telefonach :PPPPPPPPPPPPP ciekawe co robisz... hm...

hejka mlodam
musia - a nic, to co pisałam powyżej, czekam na @@@@@@@@@@@@ :-)
monisia - no to sie ciesze !!!

kurde wiecie jaki tani test u nas w aptece kupiłam za 5 zeta , romalnie szok !!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jaki utwardzacz do paznokci polecacie? Ja własnie jakis kupiłam, ale dziadoski.:dry:

Nie udało mi się przekonać męża zeby szybciej zaczac starania. On jak sie uprze to odwrotu nie ma ;(

naga ale widze że juz usmiech na twarzy. Ja z całej siły trzymam &&& za nastepny cykl i pamietaj że nie wolno się poddawac :)
mlodam hej :)

mary - czyli prawa Murphiego działają :sorry: Nam też jak się pierdzieli to wszystko naraz :dry: Ostatnio stwierdziłam że nieszczęścia nie chodzą parami - one chodzą chmarami :dry: Ale cieszę się ze u Ciebie powoli lepiej i mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej :tak: No i ciągle trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało :tak:

A my mieliśmy wizytę niezapowiedzianą ale bardzo miłą - przyszedł na kawę chrzestny Karoli a mój dobry kolega :-D Pogadaliśmy sobie chwilkę i umówiliśmy się ze zajrzą do nas całą rodzinką w niedzielę na dłużej :tak: Zaraz dam Karoli kolację o ile będzie chciała zjeść bo jak wyrzucałam papierka to znalazłam puste pudełko po ptasim mleczku :dry:

Sol - dzieki, kochana! :happy: A jak tam Emilka? I Twoje samopoczucie? Fajnie, ze wizyta udana! Nie ma to jak mile odwiedziny! :tak:

No własciwie super, tylko cos mnie wzdęcia męczą - własnie wysłalam męża po cos do apteki....mam żoładek jak balon:zawstydzona/y:obojetnie co zjem...ehh... Ale tak poza tym ok :) Jutro moja królewna ma 4te urodziny i troche zabiegana jestem, ale dla Was zawsze znajdę czas:-D
No i oczywiście masz racje - nasz watek jest mega magiczny i na kazda przyjdzie czas!!!!!!

Monisia - mam nadzieje, ze znajdzie sie cos, co Ci pomoze! Ja niedzieciata i kompletnie nie amm pojecia, co w ciazy mozna... Ale moze Sol? :-) Dobrze, ze poza tym czujesz sie OK. A poza tym to ja cierpie tez na jakies chroniczne bole brzucha! Juz mnie z 2 tygodnie trzyma! :eek: Ale w sumie wiem, ze to stres, wiec teraz to jakies SPA by sie dla relaksu przydalo... :rofl2:

Mary wiem coś o tym. Czasami sa takie dni, że nie chce nam sie nic, czujemy się nic nie warte i świat nam się wali. Ale najwazniejsze wtedy jest pogadac, przytulic sie do kogos kochanego. Trzymaj się.

Musia - dziekuje! :* :tak: Masz racje oczywiscie! :tak: Raz na jakis czas przylezie dol, ale jakos trzeba isc naprzod! :-) Mam nadzieje, ze i u Ciebie wsio dobrze! :happy:

A mi wlasnie do sklepu zawitaly 3 Polki! :-D:-D Pogadaly miedzy soba, jakie drogie gary mamy w sklepie, po czym ja do nich: "W czym moge Paniom pomoc?" :-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::-D:-D No, ale pogadalysmy pare minut, bo nie ma to jak pogadac w mowie ojczystej. :tak::-D:laugh2: Mily akcencik na koncowke dnia pracy! :-):happy:

reklama
monisia Dzieki :) zwróce na niego uwagę. Ja kupiłam z lovely ale działa tylko 1 dzien, potem juz dupa ;/

mary u mnie wszystko w porzadku, dziekuje :) Własnie mam chwile czasu dla siebie, bo mały śpi, a Adrian w pracy. :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry