reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wieczorkiem...

dziękuję za te wszystkie ciepłe słowa...

Dzień należał do cięższych,
zapewne każdy kolejny 7 października taki będzie...

Niestety czasu się nie da cofnąć...

ewcia myślałam dzisiaj cały dzien o tobie i Maciusiu. Popłakałam sobie nawet, bo wiem jak to boli. Trzymaj się kochana :)

Dziewczyny!!! Mój kierowca dojechał już do domu i ja wzielam go podstępem i przygotowałam mu kąpiel, jedzonko i masaż zrobiłam...:-) I zapytałam jeszcze raz czy zaczniemy starania wczesniej i ..... zgodził się!!! :-D:-D Tak pragnę drugiego dziecko, że mu głowe trułam az wreszcie się zgodził. Normalnie nie wiecie jak się cieszę !!! Od następnego cyklu zaczynamy starania.:-):-):-):-):-)

SOL - ESPUTICON ochyydddaaa - JAKBYM OLEJ PIŁA...BLEEE....:-D:-D:-D
Ale zapodałam sobie wiec czekam na efekty, teraz tylko jeszcze lutka i lulu - spadam Kochane sie polozyć...
Do jutra Kochane :tak::tak::tak:Spokojnej i miłej nocki:happy:

ewcia - ale nie jesteś sama i już nigdy nie będziesz :tak:

palma - u nas dawali kasę ale dlatego że u nas się nie przelewało i poszło na bieżące sprawunki dla Karoli :tak: A byliśmy miesiąc po przeprowadzce na swoje więc potrzeb było sporo :sorry:

monisia - zwariowana babo - w kapsułkach też jest :-D Ja za 100 kapsułek (takich samych jak espumisan) płacę coś kole 15 zł :tak: :-D A mąż Ci w kroplach kupił? Sadysta :-D

Czuję się najedzona, Karola nakarmiona więc mam czyste sumienie :-p Zaraz spadam spać chyba - o ile Karola zechce :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny coś sie nie moge wmieszac w wasze towarzystwo, a chciałabym bo tu jest bardzo milo :)

No nic, ide sie kapać, bede potem :)

nagapalma - pomysł z prezentem świetny - sama preferuję tego typu podarki bo kasa się rozejdzie a tak to pamiątki zostaną

a mnie zaparcia dopadły :(

musia - spokojnie i powoli :tak: czasami przez przypadek się komuś nie odpisze :tak: zostań i uśmiech na buzię :-)

No to szykuje mi się znowu sprzątanie :-p

reklama
musia - no co Ty, przejżyj sobie moje ostatnie posty nontoper coś pisze do Ciebie, no wiesz .... :baffled: po gołej dostaniesz !!! :-D:-D:-D Super , ze mąz się zgodził !!!

No a im kupie te kolczyki i album, bo im się z kolei przelewa hehe :tak: A ja lubie pamiątki, sentymentalna jestem ...

Nic mi nie pomaga na to gardło, kupiłam hasco sept - podobno to samo co tantuverde, tylko połowe tansze, spryskam se gardło i ide spac, a jutro rano najpierw mój tescik a potem mąż na badania ... Ciekawe co to będzie ...
Całusy dla wszystkich i kororowych snUF !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry