reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kobitki :) u mnie tez -1 jutro wyciągam kozaki a dziś już pomknełam w rajstopach pod spodniami bo nie ma żartów lepiej sie nie przeziębić :)

Sergi jak dla mnie to tez B :)

monia_55 hej no to masz bystrych klientów :) ja pół nocy nie spałam bo najpierw o 2 obudziłam sie na siku i 20 min nie mogłam zasnąć potem a o 3:46 obudziłam sie bo mnie tak ssało w żołądku ze myslałam ze zawrjuje - kurde to chyba nie jest normalne próbowałam oszukac żołądek wodą ale nie da rady po 30 min sie poddałam i zjadłam 2 ptaie mleczka -bo tylko to miałam pod ręką i po 5 min spałam normalnie moje dziecko to głodomorra , z tego wszystkiego z sameo rana sie zważyłam ale waga w normie 70 kg czyli ok (tak tak wiem że to nie mało ale nie przytyłam tylko mi brzuch wywala:) )

ahha monia mam nadzieje że 2-gą kawką sie nacieszysz :)

reklama
cześc baby-nie będe oryginalna-u mnie też zimnooooo jak byk-rano skrobalaw w aucie szyby,dzieci zalozyly kozaki do przedszkola...masakra jakas-po bardzo krotkiej jesieni lezie zima:nerd::crazy:czy Wy tez slyszalyscie ,ze za 2 tyg ma byc -20 stopni mrozu:szok::szok::szok:

je koncze kawe,ale zle dzis spalam i najchetniej poszlabym pac,ale musze jechac do Poznania do Superfarmu po te witaminy dla Toma...

u mnie dzis 23 d.c. wiec jeszcze 4 dni do @...
SIRBUS,MONIA55,KATH- witajcie :tak:;-)
SERGEEVNA- odp.B:tak::-)

Hej laski :-D

sergi - no liczy się od 1 dnia @ :-D Więc jak dostaniesz to wstawiamy suwaka :tak:
kath - u mnie też picno ale wolę nie patrzeć na termometr za oknem co by sobie nastroju nie psuć :-p
sorbuś - ty po kawie, ja po śniadaniu :-p Oj napiłabym się kawy :sorry: ale boję się jak zareaguję :-(
monia - zrób sobie szablon odpowiedzi i później rób kopiuj wklej - zaoszczędzisz czas :-D
mama, marylka - witam w klubie niewyspanych :sorry:
mama - słyszałam i wcale mi się to nie podoba :no: zresztą w tym tygodniu w górach ma śnieg spaść :-p moja mama jedzie do zakopanego w piątek i się z niej śmiejemy żeby narty sobie wzięła :-p

A my wstałyśmy o 8.20 i jestem jakaś taka śnięta :sorry: Dalej czekam na odpowiedź w jednej kwestii więc niespodzianka poczeka :-p Ale nie jestem już tka pewna czy się spodoba :sorry: Ale zobaczymy :tak: Póki co spadam obierać cukinię i papryczki na leczo dla M. Tak mi się chce że nie powiem ale cóż - kupiłam, zrobić trzeba. A jeszcze Karoli szarlotkę obiecałam więc zaraz jeszcze jabłuszka obrać muszę i włączyć robocika. Bo jakoś nie uśmiecha mi się tego ręcznie robić :-p A potem nauka :dry: Jezu ja się nie obronię za chiny ludowe :no: Już w panikę zaczynam wpadać :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny :)
U mnie też zimno
moje dzieciaczki zostały dzisiaj w domu bo starsza kaszle i spróbuję ją podleczyć coby się nie rozłożyła ...

Sol dasz rade obronisz sie :) ja też panikowałam nic nie umiałam i w dzień czy dwa sie do obrony przygotowałam i udało sie :) Ty tesz dasz rade :) a jak coś to powiedz im że jak Ci nie wpiszą 5 to ich myszy zerzrą :) - to napewno poskutkuje :)

cześc baby-nie będe oryginalna-u mnie też zimnooooo jak byk-rano skrobalaw w aucie szyby,dzieci zalozyly kozaki do przedszkola...masakra jakas-po bardzo krotkiej jesieni lezie zima:nerd::crazy:czy Wy tez slyszalyscie ,ze za 2 tyg ma byc -20 stopni mrozu:szok::szok::szok:

je koncze kawe,ale zle dzis spalam i najchetniej poszlabym pac,ale musze jechac do Poznania do Superfarmu po te witaminy dla Toma...

u mnie dzis 23 d.c. wiec jeszcze 4 dni do @...
SIRBUS,MONIA55,KATH- witajcie :tak:;-)
SERGEEVNA- odp.B:tak::-)
a nie możesz po te tabletki puźniej pojechac ??? oj tez bym sie zdrzemła :) i współczuje porannego skrobania , a za 4 dni to ja wcale nie czekam na @ u ciebie - ale już nie ciągne tematu zebyś sie nie denerwowała na mnie :)

ja juz pochłonelam 2 bółki z boczkiem i musztardą i ide zrobić ciepłe kakao bo herbata jest be i kawa jest be cacy jest tylko kakao i soki :) no i woda z ogórków jest bardzo cacy :) hahaha

Sol obronisz się spokojnie:) Zobaczysz jeszcze sie będziesz śmiać:)

A ja nie mogę szablonu zrobić bo robię rekrytację uczniów ze szkół do takiego jednego dzialania i szkoły musze mi tabelski z opiniami na temat uczniów przyslać na papierze szkolnym i z pieczątkami. I co z tego ze w piśmie wyjaśnilam i nawet wzór tabelki dałam jak nikt polowa wogóle nei przeczytała pisma... szkoda gadac....

Marylka toś mi narobiła ochoty na boczek.... Tyle że nie mam skąd wziąć...

Sol obronisz się spokojnie:) Zobaczysz jeszcze sie będziesz śmiać:)

A ja nie mogę szablonu zrobić bo robię rekrytację uczniów ze szkół do takiego jednego dzialania i szkoły musze mi tabelski z opiniami na temat uczniów przyslać na papierze szkolnym i z pieczątkami. I co z tego ze w piśmie wyjaśnilam i nawet wzór tabelki dałam jak nikt polowa wogóle nei przeczytała pisma... szkoda gadac....

Marylka toś mi narobiła ochoty na boczek.... Tyle że nie mam skąd wziąć...

no ja sie po drodze do pracy zaopatrzyłam bo jak nie mogłam w nocy zasnąć z głodu to właśnie sobie wykombinowałam ten boczek na śnaidanie i to był strzał w 10 :) a jak K usłyszał o boczku to tylko powiedział "no i zaczyna sie :) "

Sol : ach te myszy przyszły i Cie rozśmieszyły ?? powiedz im żeby przystopowaly z kawałami :)

a powiedz to chyba nie normalne żeby w tak wczesnej ciąży obudziła sie w nocy i nie mogła zasnąć z głodu 2 ptasie mleczka załatwiły sprawe ??

Witam Kochane!!!!
Staram sie nadrobic... Na poczatek...
KYRA, JOL - gratuluję betki:tak:
MONIA - tule z powodu @...slę &&&&&& i ~~~~~~~~ za nowy cykl!!!!:tak:
VJOLKA - 100 LAT!!!!
KRZYSIU - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na sobote moje Słoneczko:-D:-D:-D
SOL - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za obronę - wiesz, co dwie glowy, to nie jedna:))))))))
A SOL jeszcze jedno - zachorowałam na SYMBIO :))))) Ogladałam filmik - ten wózek jest najlepszy, leciutki i prosty w uzyciu:)))))
Ja tez dzis skrobanko szybek musiałam uskuteczniac:szok:
Lece dalej nadrobic i zaraz wracam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki :):):)
u mnie też paskudnie tzn zimno strasznie i jest mgła .....
Ja dopiero wstałam ... i pije kawusie ... jak czytałam o tej wiadomości odnośnie Ewelinki to szok .... ale ludzie mają pomysły !!! super że wątek zmienił nazwę teraz sie już czepiać nie mogą ...... i zaś mieliśmy trola !!! ehhh....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry