Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Monia - wiem o co chodzi ale nie miałam tak ......
Martuś - nie w tym tygodniu sie tym chce zająć ....

oj nie wiele tak sie ciesze że szok

Martuś - nie w tym tygodniu sie tym chce zająć ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to działa ja tym sposobem wydębiłam komplet ciuszków gratis i 20% zniżki na kórtkewiatm,
szczęśliwa, pogłaszcz Kubusia. A swoją drogą katar w ciąży to norma podobno. Ja mam jeszcze krwawienia z nosa. Nie są mocne, ale upierdliwe...
Krzysia, to pędź po witaminki i czekamy na efekty.
monia_55 miło cię widzieć.
Marylka, ja sposobem na "myszy" podsunęłam mojej mamie kota Stefana, którego mają do dziś, uwielbiają i rozpieszczają na maxa. A tak się wzbraniali...
a ja miałam super nockę, wyspałam się i rozleniwiłam okropnie. Teraz ciepła herbatka z pigwą, bo pogoda nie rozpieszcza...
buziole dla was i porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wiesz zawsze możesz próbowaćWitam :-)
Mała właśnie poszła na drzemkę ... ze spacerku na razie nici, bo za oknem masakra jakaś![]()
Sol, jak ja Ci tej obrony zazdroszczę ... ja z pracą mgr cały czas w lesie ... czasu co raz mniej, a weny mniej niż zero :--
-(
będę mocno trzymać &&& !!!
Maryla, myślisz, że jak pracę myszami postraszę, to się sama napisze ???
Mama ... żartujesz chyba z tym -20jak cała zima będzie taka, to się przecież zakisimy z dzieciaczkami w domu
bo -20 to chyba za zimno na spacerek ???
zeszła zima też nie była jakaś wybitnie ciepła ... ale nam się udało i największe mrozy przypadły na pierwsze 3 tyg życia małej, więc i tak spacerki nie wchodziły w grę ...

MONIA -udanej inauguracji;-)A jesli chodzi o zime to ja chetnie wypisałabym zime z pór rokuDziewczynki ja uciekam bo o 12 mam inaugurację roku akademickiego( Mnóstwo nuuuuudnych przemówień itp. I pewnie skończy się późno i nie będę już dziś miała czasu zajrzeć
(
-20 to ja się wypisuję z tej zimy!!! Ja rano stoję na przystanku! I sobie nie życzę zamarznąć!!!!!!!!![]()

A ja już ustaliłam że go kupuję
Wczoraj wieczorem obejrzałam go sobie na żywo bo dziewczyna z osiedla go ma
Bo coś czuję że nie dotrwam nawet do tego 37 tygodnia :-(
M już mi zapowiedział że jak mu się uda to wcześniej wróci bo jedyne co mam siłę robić to leżeć i ryczeć :-( A obiad dzisiaj sam się będzie musiał zrobić :-(SOL - nie masz za co przepraszacmaryla - możliwe, szczególnie przy tej pogodzie co jest to wszystko jest możliwe![]()
monisia - przepraszamA ja już ustaliłam że go kupuję
Wczoraj wieczorem obejrzałam go sobie na żywo bo dziewczyna z osiedla go ma
![]()
JoL - ja pisałam szybko bo nie chciałam w ciąży pisać ale ja miałam pomoc kolegi przy pisaniu![]()
ewcia - a ja może w Święta wszystkim dowcip zrobięBo coś czuję że nie dotrwam nawet do tego 37 tygodnia :-(
Musiałam na chwilę zniknąć bo mnie takie skurcze złapały że szok :-( Już nie wiem co mam robić - przecież w sobotę to ja w szpitalu wyląduję :-( Do tego mnie głowa boli na idącą zmianę pogodyM już mi zapowiedział że jak mu się uda to wcześniej wróci bo jedyne co mam siłę robić to leżeć i ryczeć :-( A obiad dzisiaj sam się będzie musiał zrobić :-(
bede miała chociaz ładny wózek