monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witaj MUSIA 
Ja zaraz lece po Zuzu
jak wróce to na pewno pózniej zajrze!!!!
A u Ciebie widze świeto męża
Najlepszego!!!!
Ja zaraz lece po Zuzu
A u Ciebie widze świeto męża
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
monisia dzieki kochana![]()
Właśnie się z mężem zastanawiałam czy nie pójść na studia. Już byłam na filologii angielskiej a teraz chciałabym jeszcze na coś pójść i się zastanawiałam nad socjologią albo polonistykąMoże któraś z Was była na tym?
Jakbym nawet zaszła w ciąże to na studia moglabym dalej chodzić, ale z teściowa musiałabym pogadać, bo ona teraz zajmuje się Patrykiem jak nas nie ma czy ewentualnie by się zajela 2 dzieckiem.
Myslicie ze to dobry pomysł?
Kochana ja tez jestem polonistka - ale nie polecam - przynajmniej u mnie nie ma pracy...musialam sie przekwalifikowac, a tak kocham prace z dziecmi....:-(monisia dzieki kochana![]()
Właśnie się z mężem zastanawiałam czy nie pójść na studia. Już byłam na filologii angielskiej a teraz chciałabym jeszcze na coś pójść i się zastanawiałam nad socjologią albo polonistykąMoże któraś z Was była na tym?
Jakbym nawet zaszła w ciąże to na studia moglabym dalej chodzić, ale z teściowa musiałabym pogadać, bo ona teraz zajmuje się Patrykiem jak nas nie ma czy ewentualnie by się zajela 2 dzieckiem.
Myslicie ze to dobry pomysł?
MARCYS -ja tak wygladałam w liceumCześć laski!!!
Ale dziś mnie naszło na jedzenie wszystko z wszystkim canelloni na obiad potem sałatkę sycylijską i że mało to i bułe z szynką kurde zastanawiam się tylko gdzie to idzie. Bo mój brzuszek wygląda o tak:
Zobacz załącznik 291446
To już 16tydzień i 2dni i zaczynam się martwić bo powinien być większy :-(
Zwłaszcza ,że teraz nie wymiotuje tak jak przy małym dlatego gdzie to ciałko?