reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia dzieki kochana :)

Właśnie się z mężem zastanawiałam czy nie pójść na studia. Już byłam na filologii angielskiej a teraz chciałabym jeszcze na coś pójść i się zastanawiałam nad socjologią albo polonistyką :) Może któraś z Was była na tym? :)
Jakbym nawet zaszła w ciąże to na studia moglabym dalej chodzić, ale z teściowa musiałabym pogadać, bo ona teraz zajmuje się Patrykiem jak nas nie ma czy ewentualnie by się zajela 2 dzieckiem.
Myslicie ze to dobry pomysł?

Witajcie kochane!!!

Właśnie się z mężem zastanawiałam czy nie pójść na studia. Już byłam na filologii angielskiej a teraz chciałabym jeszcze na coś pójść i się zastanawiałam nad socjologią albo polonistyką :) Może któraś z Was była na tym? :)
Jakbym nawet zaszła w ciąże to na studia moglabym dalej chodzić, ale z teściowa musiałabym pogadać, bo ona teraz zajmuje się Patrykiem jak nas nie ma czy ewentualnie by się zajela 2 dzieckiem.

Ja jestem po polonistyce..
kierunek nawet niczego sobie....
A pomysł?!
Przedni!!!!

ja już po obiadku
pranie wyschło więc chwilka odpoczynku i ... prasowanie ...

Mama - a może już udało się dotrzeć żołnierzykom gdzie trzeba? :)

Kochana ja tez jestem polonistka - ale nie polecam - przynajmniej u mnie nie ma pracy...musialam sie przekwalifikowac, a tak kocham prace z dziecmi....:-(
EWCIA- kochana dziekuje:) Ja równiez czuje sie świetnie!!!! Oby tak dalej !!!!

Cześć laski!!!
Ale dziś mnie naszło na jedzenie wszystko z wszystkim canelloni na obiad potem sałatkę sycylijską i że mało to i bułe z szynką kurde zastanawiam się tylko gdzie to idzie. Bo mój brzuszek wygląda o tak:
Zobacz załącznik 291446
To już 16tydzień i 2dni i zaczynam się martwić bo powinien być większy :-(
Zwłaszcza ,że teraz nie wymiotuje tak jak przy małym dlatego gdzie to ciałko?

Cześć laski!!!
Ale dziś mnie naszło na jedzenie wszystko z wszystkim canelloni na obiad potem sałatkę sycylijską i że mało to i bułe z szynką kurde zastanawiam się tylko gdzie to idzie. Bo mój brzuszek wygląda o tak:
Zobacz załącznik 291446
To już 16tydzień i 2dni i zaczynam się martwić bo powinien być większy :-(
Zwłaszcza ,że teraz nie wymiotuje tak jak przy małym dlatego gdzie to ciałko?
MARCYS -ja tak wygladałam w liceum:(((( A teraz to miałam wiekszy brzuch przed ciążą ;)))) Tylko sie cieszyc Kochana ze tak wygladasz - ja znów bede wygladac jak pączek....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki.Ja juz w domku. Zmęczona standardowo.
marcepanek ja z Maćkiem w ciąży ważyłam przy 174 w trzecim miesiącu 48 kg bo schudłam z 52. Potem przytyłam na końcu do 59,5. Czyli od wyjściowej niecałe 8 kg. Byłam do 24 tyg płaska jak deska. Nawet nikt mi nie wierzył, że jestem w ciązy a ja czułam kopanie. Koleżankom pokazałam karte żeby uwierzyły. A potem wyskoczyła mi piłeczka bardzo okragła. Nie martw sie kochana, czasem tak jest. Jesli dzidzia się rozwija dobrze to brzunio sie pokarze niedługo.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry