reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
majqa Xenea mi pomagała na poczatku, jednak potem juz przestala:confused: Może cos zle zaczelam robic czy cos... naprawde nie wiem.

reklama
WISIEŃKA- czesc kochana:)) a krzycz jesli masz potrzebe...dobrze robisz ,ze zajmujesz sie czyms innym :))ja tez sie zajmuje....ale dietką :))))

a target co???taki kosmos??:/

MAJQA- czesc ,ja nie mialam zaparc-dopiero na samej koncowce ciąż...wiem ,ze śliwki suszone dobrze dzialają :)

Cześć Dziewczynki Kochane :laugh2: Melduję się, że już po pracy... :tak:

Widzę, że całkiem przyjemnie Wam tutaj dzionek mija dzisiaj... Cieszę się bardzo :laugh2:

Już się nie mogę doczekać @, a później starań... Coś czuję, że nam się uda przy pierwszym cyklu :tak:

Cześć Dziewczynki Kochane :laugh2: Melduję się, że już po pracy... :tak:

Widzę, że całkiem przyjemnie Wam tutaj dzionek mija dzisiaj... Cieszę się bardzo :laugh2:

Już się nie mogę doczekać @, a później starań... Coś czuję, że nam się uda przy pierwszym cyklu :tak:
Juz wróciłam...
SERGI - na pierwszy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
MAJECZKO - ja na zaparcia , których w sumie nie miałam dzieki temu - piłam wode niegazowana - duuuze ilości!!!!!

Monisia bardzo NIEdziękuję :laugh2: przydadzą się :tak: A Ty jak się czujesz dzisiaj?... :laugh2:

A ja tak bardzo się cieszę, że najchętniej bym całemu światu powiedziała... Ale oczywiście siedzę cicho jak mysz pod miotłą, najważniejsi dowiedzą się w swoim czasie, jak już zafasolkujemy :tak:

Monisia bardzo NIEdziękuję :laugh2: przydadzą się :tak: A Ty jak się czujesz dzisiaj?... :laugh2:

A ja tak bardzo się cieszę, że najchętniej bym całemu światu powiedziała... Ale oczywiście siedzę cicho jak mysz pod miotłą, najważniejsi dowiedzą się w swoim czasie, jak już zafasolkujemy :tak:
Kochana, ja narazie czuje sie świetnie:tak:Jestem chyba stworzona do rodzenia dzieci:-D Z Zuza tez nie miałam zadnych mdlości, i innych małoprzyjemnych dolegliwości:-D
A tobie Zycze szybkiego zafasolkowania!!!!

reklama
Monisia jak mogę to tez poprosze porcję && i ~~~ na 1 cyklstaran :)

seergevna no ja tez się ciesze:-) Nie moglam się doczekać ale w koncu wczesniej zaczynamy:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry