reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia jak mogę to tez poprosze porcję && i ~~~ na 1 cyklstaran :)

seergevna no ja tez się ciesze:-) Nie moglam się doczekać ale w koncu wczesniej zaczynamy:-)
KOCHANA, porsze..... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Która chce, niech łapie :))))))

reklama
Musia ja też się cieszę, że Wy też się staracie już :tak: A powiedz mi, kiedy zaczynacie? U nas ostatnia tabletka w czwartek, później ze 2-3 dni i @ z odstawienia, a po @ bierzemy się do roboty :laugh2:

seergevna my po mojej @ zaczynamy, dzisiaj mam 2 dzien ;) Zapisze się do gina na poniedzialek niech mi powie czy Clo mam brac, bo mój synek jest dzieki hormonom :) Musimy się wypytać i do dzieła:-D

Ewcia ty wielki brzucholu, trochę Cię nie widziałam i taaaaaaaaaaaaaaaaaak mi urosłaś. No jutro będe sobie głaskać na zarażenie.
U mnie w tym cyklu lipa. Nie było owulki o czym świadcza wszystkie objawy. Jakby nie marzenia o m to bym pewnie szalała a tak zajmuję sie planowaniem domku.
W pracy tez lipa, target mnie rozłozył na łopatki. W ogóle nic mi sie nie chce...
Poprzekinam sobie chociaz i pokrzyczę###################////////^^^^^^ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Oj, życzę Ci z całego serducha, abyś się zaraziła :**:tak:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry