reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewuś śliczny brzusio :-) ależ Ci zazdroszczę kochana ,ale pozytywnie :-) OoO Ty już 10tydzień lecisz :-) wiesz ,że się cieszę :-)
Jeszcze parę staraczek i będziemy miały porodówkę ;-)
Wisieńka,mamuś,marry,nagapalma,i reszta której nie wymieniłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was by wakacje były wasze ;-)

Ewcia podobno w drugiej ciąży brzusio wychodzi szybciej. Miałam też taką nadzieję ,ale dzidzia szaleje na całego więc jedyne pocieszenie ,że jest ok. Plamienia też już sporadycznie rzadko i bardziej jak brudzenie niż plamienie. A już niedługo wizyta u Gina na którą nie mogę się doczekać. Potwierdzenie płci ,chyba że dzidziol ułoży się wrednie zasłaniając skarby ;-)

Monisia dzieki za radę :* Ja tez jestem bardziej przy socjologii ale nie wiem do jakiej pracy to prowadzi?
ewcia, marcepanek brzuszki super :)
marcepanku nie martw się, moja mama do 5 msc tez nie miała brzuchola :)

Cześć laski!!!
Ale dziś mnie naszło na jedzenie wszystko z wszystkim canelloni na obiad potem sałatkę sycylijską i że mało to i bułe z szynką kurde zastanawiam się tylko gdzie to idzie. Bo mój brzuszek wygląda o tak:
Zobacz załącznik 291446
To już 16tydzień i 2dni i zaczynam się martwić bo powinien być większy :-(
Zwłaszcza ,że teraz nie wymiotuje tak jak przy małym dlatego gdzie to ciałko?

faktycznie chudzinka z Ciebie
doczekasz się brzuszka - napewno szybciutko wyskoczy

Marcepanku- aleś Ty chuuuuda!!!!!:szok:

no to wrzucę swój zbiornik:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 291457

qrcze Ewa mam podobny brzuchol tyle, że mi został po poprzednich ciążach ale już widzę, że trochę urósł
a i męczą mnie wzdęcia i zaparcia ...

Ewcia ty wielki brzucholu, trochę Cię nie widziałam i taaaaaaaaaaaaaaaaaak mi urosłaś. No jutro będe sobie głaskać na zarażenie.
U mnie w tym cyklu lipa. Nie było owulki o czym świadcza wszystkie objawy. Jakby nie marzenia o m to bym pewnie szalała a tak zajmuję sie planowaniem domku.
W pracy tez lipa, target mnie rozłozył na łopatki. W ogóle nic mi sie nie chce...
Poprzekinam sobie chociaz i pokrzyczę###################////////^^^^^^ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

reklama
dziewczyny znacie sprawdzone sposoby na wzdęcia i zaparcia?

czytałam, że sol polecała esputicon na wzdęcia a na zaparcia błonnik - tylko jaki w tabletkach czy np. Xenea czy Xenna błonnik taki sypany
z góry dzięki za odp.

a i jabłka i miód muszę zakupić - ponoć też działa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry