S
Sol
Gość
monisia - raczej chyba nie przy moim promotorze :-(
Idę nie będę psuła nastoju :-(
Idę nie będę psuła nastoju :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak mi się macica stawia to po kilku minutach - do godzinki samo przechodzi jak sobie poleżę i odpocznę więc znowu brak podstaw
Ja po prostu mam w tej ciąży za dużo nerwów - a wszystko przez tą cholerną obronę
Ale nie chcę jej już bardziej odwlekać bo zostanę bez obrony :-( W sumie zastanawiałam się i nad taką opcją ale szkoda mi tej kasy którą zostawiłam w szkole 
A te krasnoludki to chyba do snu zimowego się przygotowują bo u mnie też pomyć naczyń w nocy nie chciały 
superże już macie witaminki - troche drogie no ale czego sie nie robi dla RyśkaSOL- no po witaminkach to i Tom bedzie chodzil po ścianach i żolnierze))))))))
mam nadzieje,ze nie wejdą na rondo tylko na jednokierunkową do jajka mojego i jeden sie tam dostanie))
mam nadzieje,ze za 3 miesiące wyniki beda lepsze i nam sie uda!
Twoje krasnoludki tez leniwe;/
ja wlasnie poodkurzalam,ogarnelam kuchnie ,Domi spiewa u gory i uklada klocki ,ja koncze kawe i za godzine maszerujemy po Zuze -u nas sie rozpogodzilo ,jest slonko,nie ma wiatru-normalnie pogoda cudowna na spacer jesienny)
Laski, mam do was pytanie. Konkretnie o wiesiołek. Bierze się go do dnia owulacji. Tzn. jak zrobię test owulacyjny i wyjdzie mi pozytywny to już go nie brać? I kolejne pytanie, proszę się nie smiać, ale mnie to ciekawi. Dlaczego tylko DO OWULACJI?