P
Pszczółka27
Gość
Ha, udało sie wstawić

To dla Was Dziewczyny, że jesteście

Monisia dzięki ,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

![]()
Ha, udało sie wstawić
To dla Was Dziewczyny, że jesteście
Monisia dzięki ,to dla Ciebie :-)![]()

I informatyce
Sobie takiego mixa zrobiłam
A już trochę siedzę na tym forum to się wiedza sama przypałętała
Bo w sumie od 2005 tu jestem - tyle że w 2007 miałam depresję taką że usunęłam tu konto a jak doszłam do siebie to założyłam nowe :-) I przestań do cholewci czytać głupoty po necie bo przyjadę i wpierdziel spuszczę
A co do ciąż obumarłych - często się zdarza samoistne poronienie i kobieta często nawet o tym nie wie, chyba że za wcześnie teścik zrobi i wtedy można się rozczarować. Podobno kobieta w całym swoim życiu jest ok 30 razy w ciąży - tylko zazwyczaj o tym nie wie bo @ przyłazi w terminie albo spóźniona o parę dni ale zarodek samoistnie obumiera bo jest wadliwy
W sumie lepiej niech natura działa sama 
A Ty zdolniacha jesteś. ja skończyłam ochrone środowiska.
To najmniej ingerencyjna metoda operacyjna jaka istnieje. Bardzo żadko są po niej jakiekolwiek komplikacje a w niektórych szpitalach/klinikach możesz już po 8 godzinach po zabiegu iść do domu. W szpitalach miejskich przygotuj się na min 5 dni - jednego przychodzisz i głodujesz, drugiego zabieg a potem 3 doby sobie odpoczywasz. Pozwalają wstać w następnym dniu albo po wyjęciu cewnika. Ja się nie patyczkowałam i wstałam tego samego dnia wieczorem bo nie umiem sikać na kaczke
No way
Lekarz się ze mnie brechtał o to wstawanie ale nie opierniczył
A ja wtedy paliłam i mnie ciągnęło po całym dniu nie palenia
Zrozumiał
Sam pali
Więc nie stresuj się bo po tym zabiegu na pewno zrosty Ci się nagle nie zrobią - już prędzej mogłaś ich się nabawić przy wyrostku bo to większa sprawa
mąż mnie wygania na dalsze studia bo z informatyki mam tylko inżyniera. Tia - dwójka małych dzieci w domu a ja na studia i do roboty
Przyjdzie się pochlastać ale cóż - mus to mus :-(
Wszak ciąża trwa 9 a nie 13 miesięcy