• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SERGEEVNA- ja bym brala do 16d.c. ;-) :))
KOCUREK- no ciesze sie,ze utulenie pomoglo i wrocilas do nas;-)

wiecie co ogladam wiadomosci-MASAKRA z ta zimą,pociągi nie jezdza,samoloty nie latają.ludzie spią na lotniskach.....i te male dzieci biedne..

Hej kochane! Dziś tak późno, bo po zaśnieżonych ulicach wózkiem ganiałam - niezła gimnastyka...

Pszczółka, Królowa - Wy macie końcówkę cyklu, zaciskam za Was kciuki i tulam - wiem jaki macie stres teraz! Kurcze ale Wam życzę tej fasolki!!!!!!!!

CzarnyKocur
Ty masz 22 dc. u mnie dziś 21 dc. - więc podobnie :))) Ale ja czuję, że nie poszło w tym miesiącu - więc się nie nakręcam, zero mam objawów na cokolwiek, tylko marzę o zlikwidowaniu plamień metodami naturalnymi - chyba wolę jak @ od razu się rozkręca i wiadomo na czym się stoi. Kiedy Ty planujesz testować?

Nikusia kochana - ja się staram o dzidzię, a co jakiś czas pół wina wypiję, bo ja wszystkiego lubię dużo - a piję dopóki się fasola nie pojawi, bo potem znowu jakieś 2 lata abstynencji - zgadzam się, że łyczek nie powinien zaszkodzić, tylko mnie łyczek nie zadowala hehe :))) Grunt to się nie stresować i postępować w zgodzie w własnym sumieniem :)))

Sol tak całkiem samiuteńka w Wigilię będziesz???? Chyba odpalę kompa normalnie po kolacji ;)

Serg kochana domyślam się jak się czujesz - ale jeśli to dopiero pierwszy cykl to nie ma nic straconego - na pewno wkrótce się będziesz z fasolki cieszyć :))) A widzisz ile tu już kciuków za Ciebie zaciśniętych :))) A tego wiesiołka ja jadłam tak na oko to momentu kiedy myślałam, że jest owulka. Myślę, że nawet jak jeden dzień dłużej weźmiesz to tragedii nie będzie - także sobie tak na oko policz. Ale nie jedz za dużo - ja jadłam i miałam jakieś problemy żołądkowo jelitowe....

Maran a te testy owu to codziennie się robi? Ile się tego tak na miesiąc zużywa??

Wisienka najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką lekarską, moja koleżanka też miała leki na tarczycę w ciąży, a teraz ma cudną dzidzię i żadnych problemów nie było...Także trzymam za Was kciuki!

Mama co dziś na obiad??

Dla wszystkich buziaki - ja chyba zrobię racuchy z jabłkami teraz, bo lodówka pusta i nie mam nic fajniejszego...

serg - już zrobione :-)

mama - wczoraj przeżyłam a dzisiaj dołek. Mój gin jest do 4 stycznia na urlopie a miałam iść na wizytę dzisiaj albo 28. A na dodatek mam wyższe leukocyty w moczu niż miesiąc temu :-( Kazał nic nie brać ale czytałam że jest to wskazanie do CC :-( No i jakby coś się działo to nie będzie go w szpitalu :-( Dobrze ze Karoli wyniki w normie bo bym chyba sobie włosy z głowy rwała :-(

lil - no ja i Karola i miejmy nadzieję Emi w brzuszku jeszcze :-p Ale tak - będziemy siedzieć same w domu :-)

Idę nie smęcę :-( I jeszcze mnie kręgosłup w krzyżu zaczął nawalać :-(

Ja tak trochę od garnków do kompa biegam... dziś króluję w domu więc poczuwam się do kulinarnych obowiązków - kuraczek się pięknie dusi, suróweczka z białej kapustki sie "przegryza" :-)

lil_majeczko ja to nie wiem czy w 28dc już testować.. nie chcę sie rozczarować.... poczekm chyb n @

"a" mi zjdło!! hehe

Ostatnia edycja:
Mama wielkie dzięki za pomoc :tak: Jak zawsze jesteś kochana :-)

A z samolotami i resztą komunikacji to faktycznie masakra :dry: Moim dziadkom się udało bez problemu przylecieć, ale 2 godziny po ich wylądowaniu tutaj w UK zamknęli 3/4 lotnisk! :confused: I na razie są wszystkie pozamykane :-( A mojej koleżance z pracy dobrej mają przylecieć rodzice na wigilię, w czwartek samolot... I nie wiadomo teraz, czy im się to wogóle uda... :-(

Sol - dziękuję :tak:

Maja - no widzę właśnie, że tyle Was tutaj trzyma za mnie kciuki... Nawet nie wiesz, ile to dla mnie znaczy :tak: Dziękuję :-)

Ostatnia edycja:
SERGEEVNA- bardzo prosze slonko moje :):))
CZARNY KOCUR- nooooooooo to dzis do Ciebie sie wbijam na obiad bo ja przez te zakupy dzis nie zrobilam obiadu...
wylij mi troche DHL-em ;-)

sergeevna dziękuję bardzo :-) ale nie mogę się przyzwyczajać do takiego rozpieszczania! ;-)

mamuś Pooooszło...!! Ale nie wiem czy dojdzie ciepłe :-p Jak daleko do Ciebie z Wrocka??

Ostatnia edycja:
reklama
Sol głowa do góry! Będzie dobrze! Już nasze kciuki o to zadbają!

Czarny Kocur ja też czekam na @, nawet testów nie kupuję, bo wtedy na pewno bym zrobiła, a na ten miesiąc już kasy nie ma. Ja coś czuję, że @ przyjdzie do mnie w same święta...Ja rozumiem, że się jedno dodatkowe nakrycie zostawia - ale taki gość...Mogłaby sobie @ w tym miesiącu darować :)

Mama
na moje racuchy ślinka Ci nie poleciała? :(( ;)

Serg w sumie masz fajnie, że dni płodne Ci się od 1 stycznia zaczynają - to bardzo dobra data :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry