• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MUSIA- nalapie i schowam ,mam nadzieje,ze sie nieprzeterminują:sorry2:;-)

SERGEEVNA- przypomnialo mi sie-pisalas o wiesiolku,ze chcesz brac...jak nie dostaniesz u siebie to moge Ci wyslać:tak:

JOSEPHINE- jak bylismy w Grecji to na wyspie Korfu i chetnie poleciala bym tam jeszcze raz-jedzienie pyyyyyyyyychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!poprostu niebo w gębie c tez wazne przy dzieciach bo owoce morza to nie dla Nich.

a Turcji nie znam wiec musimy sie popytac znajomych ktorzy byli.
my mamy dla dzieci paszporty wiec gdyby byla Grecja to my na dowód a gdyby Turcja to musimy wyrobic paszporty dla siebie.

Mama - no układają się, układają :tak: Ja nie ścinałam nic z włosków, tylko końcówki same jakiś 1cm no i farbowanie :laugh2: Cały czas zapuszczam do ślubu ;-) hihi...
A wiesiołek tutaj jest, tylko muszę znaleźć go... Znajoma mi pisała, że w tesco powinnam dostać... ;-) A wogóle mogłabym go od dzisiaj zacząć brać, od 2 a nie 1 dnia cyklu?..

Musia a no u mnie wczoraj była dolina, bo przylazła małpa... :confused: :dry: No ale dzisiaj już lepiej :tak: Już się zaczynam cieszyć na staranka hehe :laugh2:

Josephine też słyszałam, że Turcja piękna :tak: Ale ja mam z kolei turków lokatorów piętro niżej... Utrapienie z tą ich muzyką mam, że szok! :confused:

Kocurek
utulona?... :laugh2: :laugh2::laugh2:

mama waznosc do 10.08 :-D

sergi wiem jak to jest, ale to dopiero wasz 1 cykl wiec trzymam &&&& za nastepny :))

KOCUREK- wychodz z krzaków ;-)
PSZCZOLKA- papa:)
SERGEEVNA- pewnie,ze mozesz brac od 2 d.c. bierze sie go do owulki-do polowy cyklu,ja jak bralam po 1 tabl.to nic nie dzialalo,jak po 3 tak jak zalecane to cos tam bylo lepiej..

Musia, Pszczółka - papa :-)

Mama to się rozumiem bierze po 3 czy po 2 tabletki?... Bo słyszałam, że po 2 właśnie i że do pojawienia się objawów płodności... Czyli do dni płodnych, czy do owu?.. Bo już głupieję... :confused: :laugh2:

Jednak włączyłam kompa na chwilę w domq. Powiedzcie mi. Jak się nazywa piosenka wykorzystana przez biedronkę do reklamy świątecznej? Za nic nie mogę sobie przypomnieć słów tylko melodia chodzi mi po głowie. Pomóżcie proszę.

reklama
KROLOWA- ale zapodalaś zagadkę??????????????? nie wiem kochana..

SERGEEVNA- ja bralam tak jak bylo napisane 3 na dobe i bralam do 13d.c. czyli do polowy-podobno sa dziewczyny co biorą przez caly cykl...ja bralam do polowy.
MUSIA- papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry