• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółko takie staranka w terminie owulacyjnym przetestowanym to pierwszy miesiąc dopiero...:-) Ale już jestem na maxa nakręcona!! Zwracaj sie do mnie jak Ci wygodnie :-):-) Czarny Kot o imieniu Togo jest ze mną 13 lat!!! i przynosi mi szczęście więc przywlokłam GO tutaj dla WAS!! Uparciuch z niego jak wszyscy w rodzinie :) Teraz śpi zwinięty w kłębek obok ...

papa Wisieńko i Królowo!

Ostatnia edycja:
reklama
PSZCZOLKA- &&&&&&&&&&& zaciskam za II ;-)
KROLOWA-ZA Ciebie rownież &&&&&&&&&&&& .moze @ nie przyjdzie,trzeba miec nadzieje ;-)
WISIEŃKA- no to byle do wizyty i sie okaze co i jak z tą tarczyca-&&&&&&&&&&czekam na info:)

PSZCZOLKA- jutro bede robic sernik na zimno..
MUSIA- zdrowka dla synka..
MARAN- czesc kochana..ja narazie sie nie staram ,wiec jak zaczne to poprosze o ~~~~~~~~;-)

SOL- dobrze,ze bylas u dentystki..i że żyjesz ;) ;-);-)

JOSEPHINE- czesc kochana :))

nie pamietam kto tam jeszcze aktywny...sorka-juz nie ta pamięć:):))ale pozdrawiam wszystkie :)

Czarny Kocurku ja też myśle, że czarne kotki szczęście przynoszą :-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Ci się udało :-) a jeśli chodzi o nakręcanie to znam to ;-)

Mama a to pyszności :-) uwielbiam sernik na zimno. Co do testu to nie wiem już co myśleć bo tak różnie ze mną dziś i tak jak ostatnim razem tak i teraz widzę krew. Zobaczymy, a moze jednak :-D ... Co wybrałaś grecję czy turcje? Mój brat był w te wakacje z dziewczyną w turcji i byli zachwyceni.

mama kocura nie zauważyła??? a był tylko jeden post wyżej... no jak babcię kocham :eek: Kto mnie przytuli???
Ja przytulę :-) misie_307.gif

KOCURRRRRRR- spójrz na moj pierwszy dzisiejszy post-witalam sie z Tobą i Wisieńka jako pierwszymi:tak::-D:-Dprzytulam Cie;-)
SERGEEVNA- czesc slodziaku ,jak tam po fryzjerze-nadal sie wloski ukladają??;-):-)bo moja fryzurka jest si-juz 2 razy mylam glowe i nadal super sie ukladają wlosy,bo czasem sie zdarza ,ze jak fryzjer ulozy to jest si a potem samemu sie nie da a moją sie da:-D:-D

PSZCZOLKA- my bylismy z dziecmi juz w Grecji 1,5 roku temu ,tez slyszalam ze Turcja jest si-bedziemy dumać:tak:

Wisienka &&&&&&&&&& za wizyte, oby bylo dobrze :))

mama hej :)) Jakos mi ciebie dzisiaj brakowalo na bb.

sergi co tam?

Pzeszyłam wszystkim i kazdej z osobna stado ~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Tylko nie zbesztajcie mnie za to, ze tak wczesnie i juz fluidki przesylam:sorry: mama a ty sobie nałap i schowaj do kieszeni, przydadzą sie w swoim czasie :):))

reklama
o mama dopieor zalapalam o wakacjach! super pomysl, ja jeszcze nie bylam w turcji, to bym sie raczej na to zdecydowala
no i slyszalam z ejets pieknie! tylko ja stad sie akurat boje tam jechac bo wizy mio potrzeba i co? na lotnisku cala grupa bedzie czekac nim jednej polce wydadza wize? albo autokar odjedzie do hotelu a ja bede czekac na lotnisku i pozniej dojade? takze narazie bierzemy tylko kraje 'bezwizowe' :) albo takie gdze wize trzeba zalatwiac 3 m-ce prze di mam ja juz w paszporcie jadac w dane miejsce i sie nie boje ze zostane na lotnisku lub wroce :)

a o jakich konkretnie miejsach myslicie w GR i Turcji?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry