• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- ja Poznań ;-)pewnie dojdzie cieple:))

LIL- ja dzis po zakupach wrocilam kolo 14 i nic nie robie...Kocurek mi kurczaka podeśle :))ale moze tez racuchy z jablkami zrobie ;)poleciala mi ślinka i jeszcze cynamon dodam:))

SOL- trzymaj sie dzielnie i mam nadzieje,ze cesarka Cie ominie bo po cesarce przy 2 dzieci to hoho-niezazdroszcze...

reklama
Serg w sumie masz fajnie, że dni płodne Ci się od 1 stycznia zaczynają - to bardzo dobra data :)))

Ha, no pewnie - dobrze wróży na Nowy Rok, hihi... :-) A w lutym nawiedza nas mojego lubego siostra, przylatuje na kilka dni, wcześniej luby ma urodzinki na początku lutego to może Maluszek wskoczy do brzuszka i zrobi Tacie prezent :tak: A później się przyszła ciocia dowie od razu, jak zagości z wizytą ;-)

mama - pociesza mnie fakt ze cały styczeń i prawie połowę lutego M ze mną będzie w domu bo urlop bierze zaległy i cześć nowego i tacieżyńskiego tydzień :-p Tak więc będę miała go w domu :tak: Ale mi się CC wcale nie myśli - chyba że w ostateczności :dry: No bo jak by był mus to nie mam nic do gadania. Ale póki co wolałabym normalnie rodzić. Zaraz zadzwonię do znajomego co by mnie przyjął poza kolejką na usg nerek bo możliwe że coś z nerkami mam i stąd te leukocyty. Bynajmniej bakterii nie ma a PH w pochwie 4.0 więc infekcji brak. I bądź mądry człowieku i pisz wiersze :wściekła/y: Niech mnie ten kręgosłup przestanie tak rypać :no: Jak tak dalej pójdzie to dzisiaj wieczorem na to ktg pojadę :dry: bo i mam skurcze, boli mnie kręgosłup w krzyżu jak pieron - jedynie mi wody nie odeszły z całej litanii objawów porodowych :wściekła/y:

lil :-)

SOL- pewnie,jak mozesz to wciśnij sie w kolejke z usg nerek i na ktg tez podjedz lepiej teraz niz w piątek ,zeby zobaczyc co i jak...ja mialam przy obu porodach bole krzyżowe z piekla rodem wiec wspolczuje bólu...dobrze,ze M.tyle bedzie w domu-to bardzo Ci ulatwi powrót po zdrowka:)

CZARNY KOCUREK- no to odśniezam dla helikoptera lądowisko:-) ;-)

LIL- a moze i Ty mi podeslesz te racuszki bo dzis chyba sie przykleilam do krzesla i cos wstac mi ciężko :):):)))

Sol czy ja dobrze czytam, że zaczynasz rodzić???????? Kochana jestem z Tobą! ODDYCHAJ SPOKOJNIE!!!!

Mama u mnie nikt pewnie racuchów jak zwykle nie tknie to wysyłam DHL :)

CzarnyKocur
może faktycznie talerz dla fasoli - ale to powinnam raczej dodatkowego cyca wyłożyć hehe :)

Serg życzę Ci, żeby kolejny rok się tak fajnie zaczął :)) Zresztą nam wszystkim życzę :)))

mama jest kochana! :-)

Sol ja tak czytam i czytam i dopiero do mnie dotarło, że TY TAK daleko już..???? :szok:

lilu łomatko!! ja to dziś na pomroczność cierpię :no: przecież TY masz rocznego malca... aleś TY odważna..... :eek:

Ale do odważnych świat należy!! Idziemy do boju!!! :-D

Ostatnia edycja:
lil - nie zaczynam - kręgosłup mnie zwyczajnie boli i mam skurcze Bracka-hicksa - ale kij wie :dry: Byłam po te wyniki i możliwe że od tego mnie tak rypie teraz kręgosłup bo naprawdę ciężko się w tym śniegu chodzi :dry: a ja nie założyłam sobie pasa ciążowego żeby odciążyć kręgosłup na spacerku :-p Ale ja się nie znam, Karolę wyganiałam przed terminem więc nie wiem co znaczy normalny poród i co się z czym je :dry:

mama - najpierw muszę się do M dodzwonić żeby się nie przebierał po pracy i poszedł ze mną na oddział na to ktg żeby mnie czasem nie zostawili jak im coś do łba strzeli :-p

A jeszcze mi ból zęba doszedł od zatok - nie no co może się jeszcze dzisiaj s*******ić? :wściekła/y:

LIL- jak to nikt nie tknie racuszków-u mnie znikają jak tylko nasmaże ;-) :))

KOCUREK- ja zaszlam w ciąże z Domisiem jak Zuza miala rok i 2 miesiace ,a staralismy sie od czasu jak skonczyla pol roku-jak urodzilam synka to Zuza miala rok i 11 miesiecy;-)

KOCUREK - LIL ma prawie 2 letniego synka:tak::-Doj chyba okularki potrzebne albo chociaz soczewki;-):-):-)

SOL- nie wywoluj wilka z lasu bo Ci jeszcze wody odejdą:-pa z zębem to masakra i faktycznie ,lepiej idz z M. bo jeszcze Cie zostawią.
dobrze,chociaz ,ze Karoli wyniki dobre.

ja zmykam po komode dla Domisia..

bede wieczorkiem na chwile:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamo nie wiedziałam, że mi się tak przeziębienie na oczy rzuci!! :-( lilku wybacz!
Mój "pan i władca" sobie zażyczył ;-) dwójeczkę!, szybciutko raz za razem, w odstępie max dwuletnim! :-D Jak widzę DA SIĘ :-)

Lecę! Może wpadnę wieczorkiem :-) Trzymajcie się cieplutko!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry