• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pysia- naśmiałam się, zwłaszcza z tej niewydymki :-)

Palma- hej, ja biore Costagnusa od 15 dni, ale słyszałam że działanie jest chyba po jednym cyklu. A co wątróbki wp, ja osobiście nie lubię, w moim odczuciu jest żylasta.

Made- witaj, bo z Tobą nie zdążyłam się jeszcze zapoznać :-)

LIL- no to poszlaś po bandzie:szok::szok::szok::szok:3 lyzki kakao od zupy:szok::-D:-D:-Dno to nic dziwnego ,ze za slodkie -ja sypie 2 od herbaty;-)

PALEMKO- dobrze,ze czujesz sie oki po Castagnusie-ja tez czulam sie si:tak:a co do stron z wykresami to ja sie nie znam ,ale pewnie Sergii CI podpowie;-)
a moja tempka nieznacznie do gory bo z 36,8 na 36,85:sorry2:niewiele ale nadal troche nadziei zostalo-do soboty sie wyjaśni:cool2:

jade po Zuze i do piekarni bo jutro nieczynne.

bede za pol h:tak:

pyska i najwazniejsze ze sie zawziol i ze jest przyjemnie....
mama u mnie tez sie uruchomila wyobraznia jak przeczytalam o stroju pokojowki:-).chyba musze sobie taki sprawic maz bylby przeszczesliwy...
serge.... ja tez uwielbiam patrzec na male dzieciaczki , sa takie slodkie no nie? niedlugo sama bedziesz miec takie.
kocuru jak tam po lekcjach, dzieciaki ci daly popalic?

lil maja oj tak... tak jest zwykle... :-):-):-):-) a teraz jak siedzę w domu to ja bardzo chętnie i o jakiejkolwiek porze :-):-):-)
kala, Wiolka :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj, to mało fajnie :( najważniejsze, że weekend tuż tuż :p

Ja za godzinkę zaczynam testowanko, dzisiaj czwarty dzień testowania, zobaczymy....

Palemka - witaj. Z tymi wątróbkami to jest tak, że drobiowe są łagodniejsze w smaku i miękkie, można solić w trakcie smażenia, natomiast wołowe i wieprzowe są twarde i się soli pod sam koniec lub bezpośrednio na talerzu ;))) ale też smakują pysznie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry