reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wszystkim :)

sol : usciskaj emilke i buziaczek w bobasowy nosek :)

san, justysia : witajcie !

mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana! ja mam nadzieje a nawet nos - ktorym czuje ze bedzie si ;) ty masz ciazowe objaway przeciez!!!!!! byle do poniedzialku!!!!!!! jestem pewna ze twoj organizm po stymulacji jets teraz w wirze takim ze moglabys zaskoczyc kazdego m-ca :)))))) ale trzymam kciuki zeby to juz bylo teraz ! :)))))

reklama
Krzyśka- u mnie z Krzysiem, skok temp. w dniach @ był oznaką małego lokatora:tak:
trzymam &&&&&&&&&&

Pysia- u mnie cykle były od 27 do 31 dni...
owulka była różnie od 12 dc do 17, ale każda z nas jest inna...

Mimo wszystko za wszystkie mocno trzymam &&&&&&&&&&&&
i wysyłam zakręcone fluidki:tak::tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
JOSEPHINE,EWCIA- dzieki babki...no juz mnie ciekawość zżera,ale niewiele zostalo do godziny 0 wiec poczekam jeszcze:tak:

PYSIA- mialam Ci pisać-jak ważysz 61 to ja też bym brala 1 tabletke Castagnusa:tak:

my juz w domku-chlopaki u gory bawią sie w gry..Domi przeszczęsliwy ze rodzice Go razem odebrali bo zawsze to ja jade po Niego a dziś byliśmy razem:-p

biore sie za obiad-a poniewaz weny brak wiec bedzie jajko sadzone ziemniaki z maslem duszone i mizeria...

WIOLKA- nie ma sprawy-zapraszam....mialam robić coś innego ale mi sie nie chce w kuchni stać...a popoludniu robie sernik na zimno,ale na slodkie zawsze chęci znajdę;-)

mama - dopiero teraz doczytałam co u Ciebie, zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) wiem jak testy w szafie kuszą, dlatego sama nauczona już doświadczeniem kupiłam testy dopiero wtedy jak juz byłam kilka dni po terminie żeby mnie nie kusiły z tej szafy ;-)

ja już po telefonie, ginka powiedziała, że spokojnie, że to się czasem zdarza, plamienia mogą być nawet brunatne - martwić się trzeba jak się pojawia żywa krew, mówi, że mogło jakieś naczynko pęknąć, zaleciła leniuchowanie i no spę trzy razy dziennie - więc już uspokojona czekam na środę, powiedziała, że ma nadzieję, że w środę uda nam się już coś zobaczyć na USG więc bardzo proszę o trzymanie kciuków, żeby wszystko było dobrze :-)

HANIA- dzieki za &&&&&&&&&& ja rownież trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&,najwazniejsze,ze zadzwonilaś i dostalaś zalecenia...czekamy na info w środę:)

mama znowu nie rob mi smaka bo bede musiala cos upiec a dzis leniuch mi sie wlaczyl.... w tym momencie jest taki balagan do okola mnie ze nawet przejsc sie nie da , a to wszystko to zabawki Iwonki.roznosi wszystko co popadnie.
haniamm2 trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&.

WIOLKA- no ja juz mam "odchowane " dzieci i nie mam zabawek na dole,bawią sie w swoich pokojach wiec na dole mam czysto ;-);-)
a sernik na weekend sie przyda bo jak calą rodzinką jesteśmy to wiadomoze slodkości bedziemy wciągać:)

ziemniaki dochodzą ,biore sie za jajka a potem mizeria i jemy..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry