P
Pszczółka27
Gość
Cześć Dziewczynki, w końcu udało mi sie zalogować na bb. Nie wiem co jest z moim kompem ale chyba już siada.
Wpadłam życzyć Wam miłego dnia :-) My wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy przed 24, więc pozwoliłam sobie dziś pospać dłużej, do 12 :-) Ja nic nie piłam, bo wracałam. Ciekawe jak tam nasz MAMA :-)
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!
Odezwę się do Was jutro bo wracam już do pracy :-) Jeszcze raz miłego dnia Kochane :*
Wpadłam życzyć Wam miłego dnia :-) My wczoraj byliśmy u znajomych, wróciliśmy przed 24, więc pozwoliłam sobie dziś pospać dłużej, do 12 :-) Ja nic nie piłam, bo wracałam. Ciekawe jak tam nasz MAMA :-)
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!
Odezwę się do Was jutro bo wracam już do pracy :-) Jeszcze raz miłego dnia Kochane :*

, postanowiłam się przyłączyć do waszego grona , staramy się o dzidzię już 17 cykli .... ( 2 miesiące temu poroniłam ciążę 10tyg i 3 dni , miałam zabieg ... ciężko to wszystko przeżyłam ) .:-( . zaczynam starania z ciężkim sercem i wieloma obawami , czy teraz się uda i ile muszę czekać na cud zajścia w ciążę . no dodam że mam trochę po 30 stce i to dodatkowo mnie martwi .
, tylko nic nie piłam. testu nie robiłam żeby się nie załamywać i spokojnie pokochać się z mężem, ale martwi mnie to, że w przeciwieństwie do poprzedniego cyklu - jajniki mnie nie kłują:-(