reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil maja ja z czerwca... A mi nieważne kiedy będę rodzić... choć na początku chciałam wiosnę/lato tak teraz coraz bardziej przekonuje mnie poród w zimie... z wielkim brzucholem przynajmniej nie zapierdzielala bym w 30stopni na dworze :-D:-D

reklama
Dziewczyny ja uciekam, życzę miłego wieczorka, padam na pysk i dalej czeka mnie leżenie. Trzymajcie się, będzie dobrze!!!!!

Pysia a który czerwiec??? Ja 24 :)

lil - zdrówka raz jeszcze !

Gwiazdeczka - no to trzymam mocno kciuki, żeby ta klinika nie była już potrzebna :)

Ja też już znikam, muszę trochę pomieszkać ;))) może jeszcze przyjdę, jeśli nie, to życzę wszystkim bardzo Owocnej nocy :)

Libby - w Twoim stanie to akurat wskazany taki śmiech. maluszek/ki bryka/ją teraz jak szalone :)))) Na zdrowie !

Jak Bog da, to bede musiala z brzucholem w upaly lazic. Nie martwie sie tym teraz. Wszystko da sie przezyc. Kombinuje teraz jak tu sie wprosic do ktorejs z mamusiek na obiad jutro. hehe Ide mojego W zmolestowac, zeby mi stopki wymasowal ;-)

Jestem tylko na chwilę i zmykam.
u mie 26d.c. skonczony-@ nie ma,tempka spadla o 1 kreske czyli na 36,8...piersi juz nie mrowią,sutki nie swędzą...raczej lipa;/;/

wiem,ze poki nie ma @ jest nadzieja i tej nadziei sie trzymam...zobacze jaka tempka bedzie jutro i cos powinno sie wyjaśnić..jeśli nadal bedzie spadać to wiadomo,ze @ przylezie.

buziaki dla WSZYSTKICH moich babek :-) ;-)

będę w poniedzialek jak tylko odwiozę dzieci do przedszkola.

karaluchy;):))

mama &&&&&&&&7 :)

Spadam., bo dzisiaj troche przymulona jestem i nawet nie wiem co napisac ... Dobranoc ;**

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry