reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil - no widzisz moja droga, ja to już stara dupa jestem :))))) a jeszcze mi mało :p
Co do tego Costangusa, to nie taki był sens mojej wypowiedzi, chodziło mi o to, że pysia w przyszłym cyklu, zakładając wersję mniej optymistyczną chce zażywać Costangusa, więc napisałam, ze nie będzie Jej/Nam już nic potrzebne, bo zachodzimy już teraz ! )))))) WSZYSTKIE ! :)))))

reklama
lil maja precz z costagnusem, bo stwierdzilyśmy z made że ten cykl należy do nas :-D:-D:-D ja nie testuję prędko... będę czekać jak najdłużej, bo nie lubię testować a tu @ następny dzień :no::no: to ja sobie poczekam... a @ wypada gdzieś koło 22 zależy ile dni będzie miał cykl
made dokladnie.. nie należy sobie nabierać do łba przez jakis tam test :-)

Madem wiem wiem, o co Ci chodziło z tym castagnusem. I wcale stara nie jesteś, choć ile masz lat to nie wiem. Ale to ja tu się czuję staro! Ale tylko wiekiem, bo duchem młoda ciągle!

Pysia ja muszę tym razem prędko testować, bo w razie ciąży trzeba odstawić tabletki. Więc mam usprawiedliwienie na prędkie testowanie hehe :)

lil - mogę napisać ile mam, bo zdjęłam rękawiczki, więc damą na chwilę obecną nie jestem ;))) Mam 33 lata

pysia - najważniejsze, ze humor dopisuje ;)))

Gwiazdeczka - to jutro się wszystko okaże, tak ?
A ile czasu już trwa leczenie ?

Ostatnia edycja:
Lil maja a no właśnie się zastanawiałam jak to jest z tymi tabletkami skoro w ciąży nie wolno ich lykać a przecież trzeba dotrwać do terminu @ no ale chyba to nie problem jak się weźmie parę będąc w ciąży... bo przecież w trakcie cyklu nie mozesz być na 100% pewna że to już ciąża i aut z tymi tabletami. hy?
made o odezwała się ta stara... :-):-) toż to w kwiecie wieku jesteś... słyszałam, że życie zaczyna się po 30-ce.... :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia czytałam, że należy przestać brać zaraz po pozytywnym teście - tak właśnie dziewczyny robią. I tak lekarze zalecają. Wcześniej nie masz pewności czy to ciąża czy nie. Więc ja zrobię test około 20 stycznia i jak będzie minus to dalej biorę, a jak plus to rzucam.

Made ja w czerwcu będę miała 33 lata, więc nie jesteś dla mnie wcale stara ;)

Gwiazdeczka i co miesiąc masz monitoringi na te niepękające pęcherzyki?

Gwiazdeczka wierzę, że Tobie też się uda - musi nam się wszystkim udać... :-):-):-)
Jejku skąd we mnie tyle wiary i nadziei.... oby to trwało jak najdłużej :-D:-D:-D
Lil maja aha ok już wszystko jasne ;-);-);-)

ja parę lat młodsza od Was :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Libby Ich weißt nicht

reklama
Lil no znamy sie troszeczke:-p

Widze ze duzo z was robi testy owu,ja nie mam do nich zaufania.
Kiedys robilam co duzo mnie kosztowalo, bo za jedna paczke testow 5sztuk placilam ok £11 a i tak nie pokazywaly mi owulki,i pieniadze poszly w bloto.Tak wiec ja obserwuje sluz,i tylko tym sie kieruje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry