reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PALMA pikniejszy ten pierwszy wozek. te 3kołowce mi sie nie podobaja... a mysle tez ze latwiej 4kołowiec sie prowadzi... mnie sie espiro vector podobaja! a Tobie?

LIBBY nie dam rady, bo tez z komy nadaje. ja za to ogladam tv i sobie leze. znaczy sie jedno oko na tv a drugie na telefon. a wpisz w allegro espiro vector. ladne te wozki.
KOCUR e o auto sie nie martw. kazdy wozek sie zmiesci po zlozeniu
Ja kupujac kiedys wozek bede musiala miec jakis lzejszy ze wzgledu na wnoszenie na gore. spodobal mi sie tez taki zwykly wozek masywny i ciezki za 700zl na allegro i kolor jasno zielony taki jaskrawy ale strasznie duzo wazy bo chyba 18kg wiec taki raczej odpada....

PALEMKO ponoć chłopak ma być, jeśli o to pytasz, ale nie przywiązujemy z mężem do tego większej wagi- będziemy się cieszyć z tego co będzie:) Czuję się...no słaba jestem, więc dziś trochę leniu****ę, a głównie to śpię- w nocy zaś będę wyspana, to będę najprawdopodobniej gwizdać z nudów i gratulować sobie głupoty:-D
LIBBY dzwoniłam do mojego lekarza i skonsultowałam zdobytą od niego wiedzę z kuzynką lekarką-więc leczę się domowymi sposoobami, a do przychodni to wolę narazie nie iść bo podobno bardzo dużo ludzi choruje-to nie chcę złapać jakiegoś nowego wirusa...
A co do zakupów to jestem tak do niczego, że już za bardzo się do nich nie nadaję, bo w marketach robi mi się słabo- ale może trzeci trymestr będzie łaskawszy:happy:
Wracam do łóżka- więc do zobaczyska!!!

pysia-espiro miala moja kolezanka, jako gondola spoko, ale jako spacerówka zle sie prowadziło, jakos tak ciężko i siedzisko takie jakies małe, chodzi mi o to, ze mała była w nim bardzo odkryta ... ale jako głęboki super !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry