reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKO tak wlasnie myslalam, ze ta spacerowka moze byc za mala. to jest to... wozek ladny ale taki maly chyba sie wydaje.
LIBBY Ja nic nie mowie. kazda moze swoje wyrazic zdanie, wiec wporzo ;) masz jakis swoj typ wsrod wozkow?
KOCUREK a co to za wspomnienia? hej kochana tule ;)

reklama
To moze ja zwieje?? ;-) Jesli Sol nie bedzie krzyczec, to nie usuwam. Zapomniala dodac, ze oprocz tych superlatyw, ktore wymienilam, na czolowym miejscu znajduje sie rowniez niedouczenie (w domysle z forum bb)

LIBBY ojeju juz tak nie placz nad tymi postami wez kliknij edytuj dwa razy i bedziesz miec zaawansowana edycje i tam gdzies jest usun wiadomosc i to zaznaczasz i pozniej usun i po sprawie. a posty mozesz edytowac zamiast jeden pod drugim dawac :) tyle. Zdarza sie

pysia eeech dziękuję.... no w czasach Wielkiego Zamętu daaaawno dawno temu wózek i spacerki letnią porą z maleństwem były mi najmilszą rzeczą we Wszechświecie..........

PALMA, EWULA dobranoc

KOCURKU kochany... wierze, ze wkrotce tez bedziesz mogla sie cieszyc spacerkami z wozkiem i wszystkim co z dzieckiem zwiazane :) tego zycze z calego serducha :)
Ty pijesz mleczko jak kocur prawdziwy, a ja uwielbiam kawe :)

Pysia juz nie smece i nie lamentuje. Co do wozka, to nie mam swojego typu. Mnie zadko co sie podoba. I nie bierz tak mojej opinii do serca. Staram sie byc obiektywna: patrze tak, jakbym to ja miala go kupowac.

Dziękuję pyś Ściskam Najmocniej i Tego Samego TOBIE :)........

p.s. kawę pijam nałogowo tak jak mleczko :))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
LIBBY spoko loko... ja pisalam, ze wolnosc slowa jest i kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie na dany temat, wiec ok. Apropos wozka to ja tez nie wiem na jaki kiedys sie zdecyduje, bo wlasnie mimo tego ze ten vector ladny to taki zbyt lichy chyba pod wzgledem budowy ... mi sie podoba ale mam wlasnie mieszane uczucia co do niego

reklama
libby - po dupie :-D
10_9_137.gif

ewula - a kto mówi że mnie nie ma? :-D

palma - ja mam espiro magic 4 i jest suuuuper :tak: a dwa bloki dalej mam espiro vector lite i dziewczę jest bardzo zadowolone i z gondoli i spacerówki :tak:

Co do wózków ja mam Baby ACE i póki co jest świetny - zwrotny niesamowicie i w sumie nie taki ciężki bo 13 kg ale można go bezpiecznie po schodach wciągać :-D więc jak dla mnie ekstra bo 1 piętro :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry