reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL to mowisz, ze fajny ten wozeczek? Ja nawet w ciazy nie jestem ale sobie pare razy ogladalam wozeczki tak z ciekawosci :)))

Jak tan Twoje laski?

Zjawiam się na chwilkę chciałam Wam serdecznie podziękować za każde dobre słowo dla mojej zbolałej duszy...JESTEŚCIE KOCHANE!!!
Siedzę sobie już w domku przy kominku z ciepłą herbatką z malinami i dochodzę do równowagi...
@ jest już tuż tuż...:-(
mama jedziemy znowu na tym samym wózku... podobnie jak Ty zamierzam tylko ten cykl jeszcze działać, a później daję sobie spokój!!!
Wszystkim jeszcze raz dziękuję. Dobrej Nocki życzę!!!

gwiazdeczko - a bo ja czajniczek - czaje się :-p

pysia - a Emi śpi mi na rękach a Karola dokazuje z nudów. Byłam dzisiaj na zakupach i miałam ją zabrać ale coś mi pokasłuje więc siedzi w domu i się nudzi bidula. A co do vectora to sama go chciałam kupić ale ostatecznie możliwość wciągania po schodach wygrała bo z Espiro bym się bała a z Ace nie :-p Minus Ace - nie ma torby ale właśnie sobie na allegro zamówiłam :-p

A to mój pojazd :-) kolor czerwony
http://www.babyace.pl/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL no tak... jak kaszle to szkoda nawet ja brac... a czemu bys sie bala z espiro? ja tez kiedys bede wciagac i Twoje 1pietro przy moim 3cim to pikus ;P
LIBBY podaj jeszcze raz tego linka bo chyba go zle skopiowalas bo nie moge na nievo najechac i sobie otworzyc ot tak

pysia - bo mam espiro w domu i widzę ich kosmiczne konstrukcje - wózek świetny jako miejski ale na schodach bym się bała sprawdzać wytrzymałość stelaża :sorry: Już wolałabym zdejmować gondolę na dole i osobno wnosić gondolę z dzieckiem i złożony stelaż :-p Dlatego chciałam Graco symbio ale jak go usłyszałam na ulicy (klekotał jakby zaraz miał się rozpaść) to sobie podarowałam - nie dość że cena 2000 zł to tak hałasuje że tragedia :no:
już poprawiłam link

libby :-p sorka :-p

Spadam sobie pograć :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL absolutnie sie nie gniewam, wrecz przeciwnie.... :-) Od jutra bedziecie mnie mialy z glowy i innym kobitkom (w tym moderatorkom) bede nerwy psula....bardziej niechcacy jak chcacy ;-)

reklama
SOL wlasnie, to lipa bo jakos patrzac na ten wozek juz widac, ze jest taki lichy jakis w wykonaniu. to kiedys bede musiala chyba szukac innego modelu. a jak sie wozek kupuje to na sklepy, poogladac, poprowadzic i dopiero wtedy kupowac ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry