reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja z ranka :-)

Ewula ja już się przyzwyczaiłam, że nie nadążam... ;-) hihi ;-)
Wiolka dżemdobry :-)
Mama - bardzo mi przykro z powodu @... Teraz zaciskam kciuki za owocny cykl
smiley-26.gif
smiley-26.gif
smiley-26.gif

A mnie dzisiaj podskoczyła temperatura do 36,65. I teraz zastanawiaj się kobieto, czy to owu??? :confused: Czy może jednak ostatnie temperaturki to był spadek po owu i teraz dzisiejsza to tylko "normowanie"?.. No nic, czeka mnie zrobienie testu owulacyjnego w pracy dzisiaj popołudniu, bo wczoraj przez chwilkę późnym wieczorem miałam CHYBA śluz płodny (nie jestem pewna...)

duszek*
szansa zawsze jest :tak: A wygląda to bardzo ciekawie :-) Który masz dzień cyklu? możesz już robić test?

reklama
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]witam sie i ja;-)
SERGII- [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT]

a co do tempki to nie pamietam czy Ty juz mierzylaś wcześniej???bo zawsze potrzeba przynajmniej 1 cykl pomierzyc "dla rozeznania" zeby wiedziec jaką masz tempka w I fazie cyklu a jak organizm "dziala" w II fazie...dlatego ciężko powiedziec czy to skok na owu..

Cześć Serg.

U mnie nic ciekawego. Owu miałam w środę tj 05.01 dc tak jak w suwaczku 18 a kiedy testuje... No cóż. Jako, że mam zamiar się nie nakręcać to test 24-26 stycznia bo @ powinien przyjść ok 18-20 stycznia. Ale jakoś się nie czuje, żeby się udało. A ty jak tam?

Hej mamuś :-)

reklama
Ano pijemy pijemy mamuś (tak w razie czego) bo dopiero od wczoraj mam termometr więc to było pierwsze mierzenie z którego nic jeszcze nie wynika.... :sorry2:
Idę dalej męczyć małolatów :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry