reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heh... ja się nastawiam, najwyżej oczyszczę sobie źrenice )))))
No właśnie przeczytałam o tym Twoim testowanku, i tym co się działo tuż po nim :p
O wózkach też czytałam, ja mam trójkołowca, Quinny Freestyle z gondolą maxicosi i jestem bardzo zadowolona, ale wózki trzeba dobierać według własnych potrzeb i oczywiście gustu ))) z tych co oglądałam najbardziej podobała mi się propozycja Libby, i nawet sobie wpisałam w ulubione...... zobaczymy.

reklama
heh... ja się nastawiam, najwyżej oczyszczę sobie źrenice )))))
No właśnie przeczytałam o tym Twoim testowanku, i tym co się działo tuż po nim :p
O wózkach też czytałam, ja mam trójkołowca, Quinny Freestyle z gondolą maxicosi i jestem bardzo zadowolona, ale wózki trzeba dobierać według własnych potrzeb i oczywiście gustu ))) z tych co oglądałam najbardziej podobała mi się propozycja Libby, i nawet sobie wpisałam w ulubione...... zobaczymy.

wiem zegnam sie poraz 2 ale no nie idzie sie z wami rozstać... ;/
Dobranoc
spijcie słodko ;**

mlodamamusia mam nadzieje bo przy dzieciach to troche trudno sie zorganizowac w tych sprawach:-D

Pysiu dzisiaj wyjatkowo pozno,zawsze juz spi ok 21:00 u nas jest dopiero 22:00;-)
To dzisiaj u Ciebie bedzie przytulanko,bo dwie kreseczki sa,wiec trzeba dzialania uskutecznic:tak:

mlodamamusia mam nadzieje bo przy dzieciach to troche trudno sie zorganizowac w tych sprawach:-D

Pysiu dzisiaj wyjatkowo pozno,zawsze juz spi ok 21:00 u nas jest dopiero 22:00;-)
To dzisiaj u Ciebie bedzie przytulanko,bo dwie kreseczki sa,wiec trzeba dzialania uskutecznic:tak:

juz dawno miałam spać a nie umie sie pożegnać...:P

MADE a no dzialo sie dzialo. Mnie sie jakos nie podobaja te 3kolowce i tyle :) Ty zapisujesz wozki w ulubionych, a ja w telefonowych notatkach imiona dzieci jakie mi sie spodobaja w danych momentach :D a pozniej bede tylko przebierac i wybierac hehe
MLODAMAMUSIA e tam bedziesz szla spac... posiedz jeszcze tu
EDYTA starania juz byly od razu po tescie. A teraz jestem sama :( dawno nie mialam nocy samotnej ajaj... dam jakos rade. aa nie taka samotna bo 'Jasiek Pierzynski' bedzie ze mna ;D

EDYTA milo mi :D a to macie godzine w tyl... no u nas juz wpol do 24ej... zaraz lece pod prysznic i jeszcze tu wroce :)
no chyba ze uciekniecie mi.... ;P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry