reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nio made nasza pysia to pojechaaaała z tym konikiem hahaha! :)))))))))
A ja nie wiem.... chyba o dziwo kawy nie zrobię bo od wczoraj mi serce szybko bije..... nawet zasnąć nie mogłam!
Tylko mi nie mów, że to na ciążę!!!!! :))))))))))

reklama
Libi trzymaj sie kochana. Dbaj o siebie i o swoja dzidzie

Ja też się piszę na październik. Sama jestem z października to fajowy miesiąc.

W piątek powinnam zacząć duphaston ale chyba jeszcze nie było owulki :-( Kurcze chyba jeszcze poczekam bo znów będzie jak w poprzednim cyklu ze duphaston unieszkodliwił moje jajo;(

Kocurek - jakby co.... to nic nie mówiłam :p )))))))
A właśnie.... z jakiego jesteś miesiąca ? Bo tu czytam i same wagi )))))

Ewula - proszę być pozytywnie nastawionym, październik i ani miesiąca dłużej !

Chociaż ja bym chciała wrzesień......

MADE hehe tylko nie mow ze to przeze mnie hehehe
KOCUREK pij nie zaluj sobie... albo moze i nie skoro serce pika

pysia - a właśnie, ze przez Ciebie ))))))) powiedziałam to mojemu Panu... hahahaaa zwijał się jak ślimak :)))))) hahahaaa jak sobie to przypomnę....

Kocurek - przypomniało mi się, ze jesteś z kwietnia, tylko nie wiem którego :)

MADE to nie slyszalas nigdy o takim stwierdzeniu? ;D ciesze sie, ze tak pozytywnie na Was wplywam ;D

pysia odkad marylka zaciazyla ty zostalas naszym forumowym smieszkiem rozweselaczem:-)dziewczyny zgadzacie sie ze mna?
made wrzesien jest piekny... moj Iwa jest wrzesniowa. ale teraz juz raczej nie ma szans na wrzesien wiec bukujemy ci porod na pazdziernik:-)

Wiolka - nie znam Marylki, ale co do pysi, to się obiema rękami podpisuję :)))))))
A co do września, to jeszcze mam szansę wbić się w ostatniego, ale chciałabym 20, w urodziny mojego Pana, to byłby dopiero prezent !

pysia - o tym koniu to pierwszy raz słyszę ))))))) alem się uśmiała ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka - echh się rozmarzyłam, żeby to jeszcze takie proste było ;)))
A widzę na suwaczku, ze Twoja córcia 4 miesiące starsza od mojego synusia, możesz mi powiedzieć jak Ci sypia w nocy? Bo ja mam ogromny problem, mój maluch budzi się kilka razy w nocy na picie, a raz musi dostać butlę z mlekiem. Czy u Ciebie też tak jest?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry