Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miłego dnia Dziewczynki. Na razie muszę napisać klientowi umowę to chwilkę mnie nie będzie. Kurcze, wypiłam kawe i mnie piecze po niej, tak jakby zgaga
KrólowaFal jak obiadek wczoraj wyszedł? Datę urodzin masz fajną
Powiedz mi jaka jest cena tego cuda bo ja jakaś ślepa jestem i na stronce nie widzę.
A obiadek wyszedł rewelacyjnie. Wszystkim wam polecam pierś kurczaka w plastrach z patelni grillowej. Po raz pierwszy kurczak nie był suchy jak kamień i nie smakował jak papier! Jak ktoś chce to zapraszam. A dzisiaj na obiad będę pichcić zupę pieczarkową.
Przeczucia, hmm, sama nie wiem, co myśleć, bo boję się, że jak sie znowu nastawię na TAK to się nie uda, a nie chce też myśleć, ze NIE. Jestem zakręcona. Czekam już na przyszły tydzień :-) a u Ciebie jak? Pewnie też nie wiesz co myśleć.
Hej kochane! Witam się i ja ) Widzę, że u Was już oczekiwanie. U mnie też. Ale w brzuchu wciąż pusto. Cycole nawet nie spuchły. Więc nie oczekuję niczego. A jeszcze 2 dni temu nacisnęłam i płyn poleciał. Wściekłam się na siebie i zakazałam sobie naciskać.
Daty urodzin macie fajne! Jednak rodzić na wiosnę jest chyba super, ja uwielbiam wiosnę....
czesc kobitki....
fajnie macie ze mozecie juz oczekiwac u mnie nawet jeszcze staranka sie nie zaczely...
a ja sie urodzilam latem i tez fajnie;-)
co u was z rana kochane? jak samopoczucia?
Wiolka a ja wolę ten etap kiedy jestem przed starankami - jak już jest po, to wiem, że już nic nie mogę zrobić i pozostaje tylko czekać - a niestety ostatnio wiara, że się uda mnie opuściła. Kopnijcie mnie jak będę za dużo smęcić - ale niestety ta część cyklu tak na mnie działa