reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się o poranku.

Co do daty urodzin to ja mam najlepszą z was bo kwiecień ale pierwszy!! I dzięki temu jestem optymistką.

Poza tym znowu jestem nie wyspana i szykuje mi się ciężki dzień w pracy.

No i jak tam testu owu dziewczynki? Meldujcie! Ja nie robilam bo bóle mi przeszły.

Hej Pszczółko! :-)

Powiedz mi jaka jest cena tego cuda bo ja jakaś ślepa jestem i na stronce nie widzę.

A obiadek wyszedł rewelacyjnie. Wszystkim wam polecam pierś kurczaka w plastrach z patelni grillowej. Po raz pierwszy kurczak nie był suchy jak kamień i nie smakował jak papier! Jak ktoś chce to zapraszam. A dzisiaj na obiad będę pichcić zupę pieczarkową.

Pszczółka a jak tam przeczucia??

Hej kochane! Witam się i ja :)) Widzę, że u Was już oczekiwanie. U mnie też. Ale w brzuchu wciąż pusto. Cycole nawet nie spuchły. Więc nie oczekuję niczego. A jeszcze 2 dni temu nacisnęłam i płyn poleciał. Wściekłam się na siebie i zakazałam sobie naciskać.

Daty urodzin macie fajne! Jednak rodzić na wiosnę jest chyba super, ja uwielbiam wiosnę....

czesc kobitki....
fajnie macie ze mozecie juz oczekiwac u mnie nawet jeszcze staranka sie nie zaczely...:no:
a ja sie urodzilam latem i tez fajnie:tak:;-)
co u was z rana kochane? jak samopoczucia?

reklama
Wiolka a ja wolę ten etap kiedy jestem przed starankami - jak już jest po, to wiem, że już nic nie mogę zrobić i pozostaje tylko czekać - a niestety ostatnio wiara, że się uda mnie opuściła. Kopnijcie mnie jak będę za dużo smęcić - ale niestety ta część cyklu tak na mnie działa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry