reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie o poranku.... ja mam dziś na później do pracy więc sobie w łóżeczku leżę i kawkę popijam... :))))

Wiecie co mi się śniło??? Że zaparkowałam wielką i dłuuugą ciężarówkę mojego Pana (tylko że on nie posiada ciężarówki) pod bramą mojego bloku :sorry2:

A potem nadjechał tramwaj (tylko że tam nie jeżdża tramwaje) i ja zwolniłam ręczny hamulec, żeby cofnąć i mu zrobić miejsce i wtedy ta ciężarówka poszła do przodu i jaaaak ten tramwaj po niej nie przejeeeeechał!!!! Cały przód zniszczył!!!! A taka ładna była ta ciężarówka, no nie mogłam odżałować :sorry2:

reklama
lil daleko do torunia nie ma bo sie cholercia pofatyguje i pojade ci do tylka nakopac... nastaw sie pozytywnie... smiechnij. ja wierze ze ten cykl jest twoj.;-) a poza tym ju cie zapisalam ze rodzisz w pazdzierniku , wiec teraz odwrotu nie ma:tak:;-)

Cześć Maja i cześć Wiola niby fajne czekanie, ale zarazem nie za bardzo bo towarzyszy temu strach, że znowu się mogło nie udać.

Wiola ale w tym cyklu już zaczynacie, prawda???

Maja masz rację, że fajniejsza jest ta część kiedy możemy się starać. A, i wcale nie smęcisz.

A mnie zgaga męczy :-(

Cześć Kocurku no niezłe masz sny ;-)

lilku ja mam już schizę na maxa przecież :dry: "Ciężarówka" - czytaj "kobieta ciężarna" :dry:
pszczółko no ten sen był dziwny, bo zwykle śnią mi się tylko ogromne statki kosmiczne :-D

pszczolka widze ze ty tez kopniaka potrzebujesz... jakie nie udalo? musialo sie udac... musialo
a co do naszych staranek to mam nadzieje ze zaczniemy w tym cyklu ... no chyba ze mojego M znowu strach obleci i sie wycofa
witaj kocurku:-)

Ostatnia edycja:
Wiolu to musisz do bielska przyjechać żeby mi tego kopniaka zasadzić :-D a co do staranek to nie mów nic mężowi tylko działajcie. Bo mój mężuś zareagował tak: chce drugiej dzidzi, ale jak zaczęłam mu mówić ze np. dziś musimy się przytulać bo to ten czas, ale że nie robimy tego tylko w jednym celu, to mi powiedział żebym na każdym kroku nie powtarzała mu ze robimy to też dla przyjemności a nie tylko dla dzidzi bo on wtedy się stresuje, więc przestałam mu mówić, tylko działać :-D ale Twój mężuś może inaczej zareagować.

No właśnie pszczółko jak to jest ..... mój bardzo chce dzidziusia i w ogóle czulszy się od tego czasu zrobił i dba o mnie więcej aaaaale... gdy chciałam mu np. testy owu pokazać, żeby wiedział co i jak, to udaje, że mnie nie słucha!!! :wściekła/y: Może takie kalkulowanie to jakieś niemęskie jest czy jak... :confused:

reklama
Wiolka dzięki i zapraszam do siebie na kawę!

Pszczółka i minus tej fazy cyklu jest taki, że już się nic nie da zrobić...Pozostaje tylko czekać...A Ty widzę jakiś objaw już masz! Zgaga to bardzo ciążowy objaw! Trzymam kciuki!!!!!!!!!

Kocurku
masz rację!!!! Nie pomyślałam o tym - ale ze mnie gapa!!! Trzymam kciuki za Twoją ciężarówkę!!!!!!

Kocurku ja z Torunia - zapraszam na kawkę również :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry