Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pszczółka w lipcu się bronię. Ale żeby utrzymać pracę idę na nowe studia od października. Na szczeście razem z mężem więc jak dzidzia się pojawi to sobie poradzimy z jednym i drugim.
KrólowaFal to będę trzymam &&&&&&&& żebyś się obroniła. A masz chęć na te drugie studia? ja świezo po studiach to chciałam jeszcze się uczyć, ale teraz już jestem trzy lata po, i już niestety lenistwo mnie ogarnęło
Wiola cześć Słoneczko, nie przejmuj się mężem. Na pewno tak tylko palnął. A jak się czuje Iwonka?
Moje dziecko wczoraj pobiło sie w żłobku, podrapała koleżankę a tamta ją ugryzła.
KrólowaFal no rzeczywiście jak trzeba to musisz, zeby mieć kwalifikacje i może podwyżkę :-) ale dasz radę. Szczególnie jak razem z mężem pójdziecie. A z dzidzią babcie zostaną :-) bo pewnie byś wieczorowo lub zaocznie poszła, prawda?
Wiecie. Jak się pracuje w firmie zajmującej się nadzorami budowlanymi to można było się tego spodziewać. Ale jeszcze zobaczymy. A podwyżka zależy od dobrego humoru dyrektorki.
jakos nie mam wedy pisac ale co chile was podczytuje.
Mala ma rozolnienie i goraczke ... a laczac to z nocnymi wymiotami nie wiem czy to zcasem nie jakis wirus albo jelitowka, tymbardziej ze mnie tez mdli i brzuch mnie boli.
a co do meza to nie mam ochoty na niego nawet patrzec a co dopiero rozmawiac.... moze do wieczora mi przejdzie
pszczolka gratuluje walecznej corci.... ma racje nie ma co dac sobie w kasze dmuchac:-)