reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w nocy z mezem sie poklucilam....znowu zmienil zdanie i stwierdzil ze nie jest gotowy na drugie dziecko i nie wie czy kiedyc w ogole bedzie..... to tak pokrotce.... ogolnie sie zdolowalam .
a teraz Iwa chodzi i marudzi bo niespala od rana ale jak ja klade to chisteryzuje...
moze naprawde zapmarta dziala :-)
zdrowka kochana:-)
dziewczyny a wy gdzie wszystkie sie podzialyscie?
pszczolko zareaguj jak twoja Natalka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pzarcik

reklama
Wiola bardzo chętnie bym tak zrobiła. A widzę, że Ty też masz nieciekawie dzisiaj :-( ucałuj Iwusie od e-ciotki-klotki :-D

Hej, gdzie jesteście???? Ja znowu pewnie będę miała problem popisać z Wami z domu, bo ten mój komp się psuje i nie chce mnie logować, chyba że to wina internetu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dzisiaj rzucam "karierę" nauczycielską i idę na sekretarkę :wściekła/y: - angielski znam, uśmiechać się umiem, kawę parzyć umiem, z komputerem się lubimy więc kurna idę.... I nie będą mnie więcej żadne niewychowane i porozpuszczane przez równie niewychowanych rodziców łobuzy jedne łazić po głowie!!! :angry:

A tak sobie pomyślałam, że robimy sobie tu dziś dzień marudzenia zawodowego ..... to dołożę jeszcze swoje trzy grosze ;-)

Ostatnia edycja:
WIOLKA- oj kurka siwa-to nieciekawie...a może Twoj mąż jest z tych z ktorymi sie nie rozmawia na pewne tematy tylko dziala bo im bardziej sie rozmawia tym bardziej rozkladaja to na czynniki pierwsze i potem zmieniają zdanie:sorry:trzymam &&&&,zeby Mu przeszlo i żebyście do dni plodnych sie pogodzili:-p
a Marta może dziala faktycznie;-)

PSZCZOLKA- witaj kochana.no to masz sie tą ....$^)(*&^$#$%^&* -lacina;-):-Dniezazdroszczę takiej "koleżanki" z pracy:crazy:nie lubie takiego typu ludzi.

aaaaa-mialam pisać -ja mam 4d.c i co-od wczoraj nie mam juz @...jak zawsze trwala 2 dni-szal normalnie:sorry::sorry:

KOCUREK- cześć :)
nie daj sie -kurna chata!!!!!!co za uczniowie!!!jak dostaną jakąś heterę to docenią Ciebie-dobra duszo :)

Ostatnia edycja:
pszczolko jestem... Iwa zasnela i odkladalam ja do lozka

kocurku spokojnie wdech , wydech, wdech, wydech i tak do 10
mama nie draznij lwa.. ja mam 6 dzien i nadal z@ sie mecze...
mysle ze moje gadanie moze tylko pogorszyc sytuacje... ostatnio tak sie wkurzylam ze powiedzialam mu ze albo on mi zrobi dzidzie albo znajde do tego innego:-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
POK ja mam nieregularne cykle i suwaczek przedstawia moj ostatni cykl 27dniowy a wczesniej mialam dwa razy 31dni itd... takze nie jest wiarygodny w zupelnosci :)
MAMA witaj z powrotem
WIOLKA zjadla bym jablecznika mniam

mam sie uczyc a mi sie nie chce

reklama
Mama dzięki, już nie wiem co robić :wściekła/y: a Ty masz super z @, tylko 2 dni. Ja umieram 3 a potem jeszcze 2. Jak pobyt siostry sie udał?

Wiola może Mama ma rację, nie rozmawiaj z nim o tym przez najbliższy czas tylko działajcie :-) Fajnie, że Iwonka zasnęła, masz chwilkę wytchnienia :-)

Pysia wierzę, że Ci się uczyć nie chce. Jak pomyślę o nauce, to masakra. Zawsze się uczyłam w dzień sprawdzianu :-p

Kocurku trzymaj się dzielnie :-) Dobrze, ze możemy sie tu wszystkie wygadać.

A ja będę miec gości w pracy :-) moj mąż przyjedzie z Natalką bo odebrał ja ze złobka :-)

PYSIA ma rację. jutro będzie lepiej :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry