reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol mi tez sie otwiera:-)
marylka o te chodzilo, nie ma problemu moge zaczekac bo i tak w polsce dopiero 4 kwietnia bede.widzialam ze tam jest numer konta ale jeszcze reszta.
slodkich snow dziewczyny

reklama
A poza tym wszystkim :-):-):-):-) to byłam dziś tradycyjnie u siostry - rowerem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zimno było, że szok i na dodatek padał deszcz ale się uparłam, że pojadę i pojechałam do Niej i było super. Przed 21wszą dopiero wróciłam a pojechałam tuż po 16ej :-D:-D:-D
Mam już upragnioną ziemię egipską :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Egyptische Erde To jest na salony kosmetyczne no ale kosmetyczka nam zakupiła. Chwaliła strasznie, próbowałam na twarzy, dużo opinii pozytywnych przeczytałam na necie, więc czemu by nie spróbować? :-):-):-)
Dodatkowo byłam na solarce. Kurde. Ale się fajnie opaliłam. Twarz to normalnie cudo :-):-):-)
A teraz padam na pyszczek. Jutro po pracy znów z MOim. Dziś ciężko było razem już wstać, aj aj aj :-(:-(:-(:-( no ale jutro mam motywację do pracy, że hej :-):-):-) Jak tylko pomyślę o tym, że po pracy znów razem tak będę chyba fruwać tam w firmie :-):-):-)

:tak: Dobranoc tymczasem :tak:

mama, nika - Dzięki że sprawdziłyście - to nie wiem o co tam chodziło że nie działa :sorry2:

maryla - ty kruku - kraczesz - mąż mi wieczorkiem powiedział że może nie będziemy czekać do wakacji :-p:-D Tyle że ja chce poczekać, bo nie bardzo chce rodzić w taką pogodę - a jak jest każda widzi - wolę drugi raz kwiecień o ile się uda, ale może wyjdzie wcześniej - zobaczymy. Ale ja bym chciała kwiecień/maj bo już można z marszu wyjść na spacer i jest super. Mi się udało że 7 kwietnia jak wychodziłam to było ładnie i jak mała miała 13 dni to wyszliśmy już na ponad godzinny spacer - obejrzeć mieszkanie. Karola wybrała a potem chodziła z nami wszędzie - do właściciela, do banku o kredyt, załatwiać wszystkie formalności, o becikowe i z ubezpieczenia - wszędzie mogłam z nią wyjść. Więc wolę kwiecień na datę porodu - nie wcześniej. Sama jestem z lutego i całe życie mi zimno :sorry2::zawstydzona/y: Miłego uzupełniania sklepiku - życzę cierpliwości :tak:

pysia - a on bardzo mocno brązuje? bo jak zobaczyłam zdjęcie / pomijam cenę / to on bardzo ciemny jest :-)

A mi M z Karolą zrobili pobudkę o 7 i o dziwo jestem wyspana. Dzisiaj jutro i w poniedziałek, ew sobotę czekam na przesyłki, bo po co wysyłać jedną paczką jak można trzeba - jak dla mnie paranoja - ale to ich problem nie mój. Chociaż gdybym pracowała to bym ich pewnie sklęła jak Polska długa i szeroka. @ mi wczoraj małż wywołał bo żeśmy poszaleli :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello!ja jak zwykle rano mam chwilkę,bo potem juz trudniej...wczoraj wieczorem zagadaliśmy się z mężem i czas przez palce mi gdzieś uciekł:tak:
mama05 wreszcie jesteś:tak::-).widzę,że staranka idą pełną parą,mam nadzieję,że ten ból jajnika i ciągnięcie to dobry znak na fasolkę:tak:
sol mnie też się stronka otwiera:tak:.a może jednak zaczniecie staranka przed wakacjami,skoro mąż taki chętny:tak::-).wiesz,ja też sobie planowałam urodzić kwiecień-maj tego roku,bo staramy się od czerwca zeszłego roku i jakoś mi nie wyszło:baffled:.Alę rodziłam w lutym,więc teraz chciałam wiosną..także plany planami,a natura naturą:tak::-).jednak mam nadzieję,że Tobie się uda i będzie dzidziuś wiosenny 2011:tak::-)
pysia to pewnie wyglądasz,jakbyś z wakacji w ciepłych krajach wróciła:tak::-).
marylka owocnego dnia w pracy życzę:tak:
nika jak zdrówko???
agnieszka oby dzisiejsze pakowanie szybko Ci poszło:tak:
wiola,ale słodziak z Twojej Iwonki!a z Ciebie też ładna kobitka:tak::-)

Ostatnia edycja:
witam BIBINKA-tez sie bardzo ciesze,ze jestem juz z Wami:tak::tak:tesknilam i myslalam co tam u Was-jak czaderska pizama-kupiona;-);-)sciskam Cie i ide nadrobic co tam kobietki napisaly wieczorkiem.:-D

bibinka - no ja rodziłam w kwietniu i bardzo sobie chwalę jak zresztą większość kwietniówek.

Więc pewnie w lipcu znowu będzie clo i zobaczymy czy się uda :-D Tak zrobiliśmy z Karolą i zaskoczyło na clo pięknie i urodziłam jak chciałam :-D W tym roku też tak zrobię. Tylko najpierw obrona i do roboty bo już 24 rok leci a ja nadal oficjalnie mam przepracowane aż 7 miesięcy :dry: a wypadało by trochę więcej :tak: tym bardziej że chciałabym Karolę wysłać do żłobka od września a od stycznia do przedszkola a bez zaświadczenia o pracy mi jej nie przyjmą :dry: Tylko ze łatwo powiedzieć a trudniej znaleźć pracę. Ciągle siedzę i wysyłam CV i nic... obiecują że się odezwą a tu lipa.

SOL-hej;-)ja rodzilam Zuze 31 sierpnia a Dominika 30 lipca i chodzic w ciazy cale lato to troche meczy-od goraca nogi puchna a co dopiero jak jeszcze sie jest w ciazy,ale plusem jest to,ze nie musialam kupowac ubran ciazowych zimowych bo wystarczylo o numer wiekszy tshert,choc oczywiscie mialam "wyjsciowe"ubrania ciazowe:tak::-Dno i plus taki,ze ak np.z Domisiem wyszlismy ze szpitala w czwartek (ur.w poniedzialek)to na drugi dzien cale dnie przesypial na ogrodzie:tak::-Dnakarmiony i do wozka spac przy tujach-cale zycie nasze latem jest na ogrodzie-i mi bylo latwiej dochodzic do siebie w slonku:cool2:a teraz...coz,zostalam zaskoczona wiadomoscia od ginek.ze jest pecherzyk-powiedzialam T.i On stwierdzil-"a ty chcesz dziecko czy bedziesz mu wybierala kiedy ma sie urodzic..."i stwierdzilismy,ze skoro jest pecherzyk (a ja mam z tym problemy)to zadzialamy,zeby pozniej nie zalowac ze niewykorzystalismy szansy-a jak sie teraz nie uda to dostalam recepte na 3 opak.cilest-odstawiam na poczatku czerwca i do pracy rodacy:-D:-D:-Dtakze jesli teraz sie uda to termin bedzie na 4 grudnia:baffled:zima-coz-najwazniejsze,zeby bylo zdrowe-starsze beda w przedszkolu to jakos to ogarne z pomoca męża:tak:

mama - ja mam problemy z utrzymaniem, bo z zajściem mniejsze. Dlatego Karola jest dzieckiem Clostylbegytu - w sumie śmiesznie było bo gin mi powiedział żeby na pierwszy cykl się nie nastawiać tylko zobaczyć jak się czuję po tych tabletkach - to mu miesiąc później odpowiedziałam - "ciążowo" :-D Ja zaszłam dokładnie 16 lipca i całe wakacje chodziłam z fasolką - miałam pecha bo to było to upalne lato ale jakoś wolałam pierwsze miesiące w upale chodzić niż jak moja siostra - urodziła 30 września - całe wakacje z brzuchem :dry: ja podziękuję - wolę zimę w ciąży przechodzić - a kurtka narciarska idealnie się nadaje :-D No mi jeszcze pozostawało ciuchów ciążowych - żeby było śmieszniej mam 2 pary spodni, kilka bluzek i dwie tuniki a kupiłam sobie tylko jedne spodnie - resztę dostałam a to na urodziny przed porodem, a to na święta ... się uzbierało :-D

Małż zaraz wróci z zebrania bo miał w pracy i choć dzisiaj ma wolne to musiał iść.
Ja chce do pracy :-(

maryla - aż się zaczerwieniłam :-D żadna cudotwórczyni - jak znajdę czas to zrobię ci grafiki w przyszłym tygodniu - jak nie - będziesz musiała chwilkę poczekać ale sklep już jest sprawny i można z niego korzystać :tak: nie martw się - nie będę ci zaglądać do panelu admina bez wyższej konieczności i na pewno nie będę ci tam mieszać. A zostawię sobie na razie kody dostępu żeby móc zrobić poprawki.

Małż przyszedł i mi marudzi że niby zła na niego jestem :sorry2:

a widzisz ja coś czułam :):):) no ale jak coś to może razem będziey z brzuszkami chodzić :):):) a Ty naprawde jesteś CUDOTWÓRCZYNI

wybaczyłam ;)

ładnie z ich strony, nieprawdaż???

Sol, ja poważnie. Czy nie podjęłabyś się, prosta stronka ... Klient uczciwy ;)

a moze cos na zasadzie "mama radzi mamie" - czyli np. jaki poleca wózek, butelki, pieluszki i cała reszta niezbędnych rzeczy, ale też jak radzić sobie z maluchem jak płacze czy kolka ... dla młodych mam to super wiedza ...

a moje zakupki???
to pewnie niedużo dla takiego sklepu jak Twój ... staram sie jak mogę ale muszę na małża uważać bo mi internet zabierze ;)

coraz bliżej urlopiku ;) fajnie ;) pomachasz nam z samolotu????
no ja wiem wiem Ze ty się starasz i dziękuje za zakupy , mi tak chodziło że sumując dzień, powiem tak jak na początek powinnam miec średnio ok 1000,00 utargu dziennie żeby wyść na plusie i opłaty porobić no750 do przyjęcia ale za pół roku chciała bym żeby było tak po 1000,00 a wczoraj miałam tylko 350 więc widzisz że masakra :(
ale dziś bedzie lepiej :)
Nika, dokładnie. To jakaś masakra. Dodatkowo żona tego co zginął ma stwardnienie rozsiane. Jedna tragedia to mało :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Maryla, wiedziałam, że staranka się przełożą :-) Fajnie, że mężo ma takie podejście jak Ty co do staranek i że również bardzo, bardzo chce tego bobasa :-):-):-)
Mojemu wczoraj pokazałam czapeczki z Twojego sklepiku i mówił:"jakie słodkie" :-):-) i cały czas marudziłam o tym jak to bardzo chciałabym mieć dziecko :-D:-D:-D:-D
Bibinka, z teściami super żyję. No a taka pochwała to ho ho ho :-):-):-) i to od teściowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc chyba z moją jazdą naprawdę nie jest źle :-D:-D:-D
Wiolka, Ty super wyglądasz, a córeczkę masz boską. Ślicznota mała :-)
Widzisz Twój też chce dzidzi :)

Wiolka już oddłożyłam curunie mamuni :) a ile wyszło to Ci powiem jak przyjdą te drugie body dokładnie ok - może będzie jakas promocja w hurtowni :) i wtedy dopiero zrobisz przelew

ja ide teraz po kawe i będe działać nad stronką bo Sol się tyle namęczyła że i ja musze troche podziałać :)

reklama
maryla - ale głupoty gadasz :-p się namęczyła - może trochę wkurzyłam ale warto było - nauczyłam się czegoś nowego :tak: a to też istotne.

Jeny - mam oczy na zapałki - jednak się nie wyspałam. Karola bajki ogląda - zdjęła sobie skarpetki i na bosaka biega. Nie wiem co ma do tych skarpetek - jak tylko nikt nie patrzy to zdejmuje i skarpetki i rajstopki i zadowolona tak łazi po domu - z gołymi nogami. A na 17-stą M idzie z nią do dentysty bo jej lak z jednego ząbka wypadł i trzeba poprawić - mam nadzieję że sobie da to zrobić bo ostatnio się szarpała i widocznie słabo się przykleił lak skoro wypadł. Ale już jest większa to może nie będzie takich historii. No i pójdzie wyspana bo wtedy była zaraz przed drzemką a jak wyszłyśmy to mi na sekundzie usnęła. Dwa razy ja z nią byłam to niech teraz M z nią idzie i się męczy - on ma więcej siły to ją utrzyma :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry