reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA-no rozpisalas nam sie,ale ja tak czekalam na te eseje:-D:-Dtakze pisz smialo-a my sie nigdzie nie wybieramy i bedziemy wspierac i trzymac kciuki i inne konczyny-jak to Ty mowisz:tak::cool2: a jesli chodzi o chusty to super pomysl -ja na watku po3nych mam tez mialam ostatnio ten temta i mam tam jedna mamusie ktora uwielbia nosic Gaje w chuscie i wciaz kupuje nowe-wlasnie wcz. zamowila kolejna-takze dzialaj w tym temacie,dzialaj a potem napisz a kobiety reagowaly i jakie zainteresowanie:tak::-)a jaka jest orientacyjnie cena takiej chusty???mam na tamtym watku mama z USA i ona ma 3 synow,ale 2 nosila w chustach i tez na spora kolekcje-mysla nad 4 dzieckiem wiec ich nie sprzedaje.

reklama
Ja spadam się położyć bo mnie @ męczy :-(
Mąż mi robi termoforek więc zaraz mnie przestanie boleć :tak:
Posprzątałam sobie trochę domek, a jak mnie przestanie boleć zabieram się za obiad i idę się kąpać. A jak M wyjdzie z Karolą do dentysty to siądę do mojej pracy. Mam nadzieję że uda mi się ją tak przerobić żeby nie było drugiej takiej strony :tak: I chyba nie nie będzie się ograniczać do mojego województwa bo u mnie na forum gdzieś dziewczyny wywiało i żadna mi nie pomoże :-(

Ja Karolę nosiłam w chuście dopóki mi kręgosłup pozwalał. Mam długą 5m wiązaną i czasami mam ochotę ją skrócić na kieszonkę i chyba tak zrobię bo zaczyna mnie męczyć to wiązanie a chętnie bym Kaję ponosiła w chuście niekiedy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA-no,pewnie jest smiesznie jak je 2 razy to samo-ale w domu z rodzinka lepiej smakuje!!a ja dzis nic specalnego nie robie-bo nie mam dzis weny na kuchnie;/ ziemniaki z koperkiem i poznanski gzik-czyli-kostka twarogu(lub dwie) do tego wrzucam drobno posiekana w kostke cebule i wlewam pol kartonika smietanki 12% do tego sol i pieprz i mieszam widelcem-musi wysc taka lekko lejaca masa-jak troche postoi to zgestnieje i do tego jajko sadzone-dzieci sie tym zajadaja a to 15 min roboty nie liczac gotowania ziemniakom:))SOL-to wypoczywaj ,jak masz meza w domu!! powodzenia u dentysty z Karolinka:))pa

Ostatnia edycja:
mama05 pierwszy raz slysze o czyms takim:-). trzeba bedzie kiedys sprobowac ...a ja mam odmrozone mielone i tak mysle co z niego zrobic...

WIOLKA- bo to sie robi tylko w Poznaniu:tak:ja tez wczesniej o tym nie slyszalam:no:;-)ale jest bardzo dobre i sycace-no i dzieci cebule na legalu zedza:-Da z mielonego mozesz zrobic kotlety mielone:-)albo klopsy gotowane albo zapiekanke z ziemniakami lub makaronem,ewentualnie...golabki:happy2::happy2:

WIOLKA-bardzo prosze,ja w kwestii obiadu zawsze chetnie pomoge:tak::-Da posciel super!!!!!!!!!!!!!!!tymbardziej,ze tyyyyle czesci jest w zestawie-ostatnio jak bylam z siostra w IKEA to tam posciel kosztuje 120-150 zl a w tym jest poszewka na koldre i 1 albo 2 poszewki na poduszki i to sa bawelniane a tu nasz atlas i dodatkowo 2 poszewki na jaski i przescieradlo.naprawde warte przemyslenia:-Da jak wkrotce zaczniecie starania to w takiej poscieli....hmmmmm:cool2::cool2:juz TY pewnie masz sposoby na męża,żeby Go przekonac-ak my wszystkie na swoich:tak::-D:-D

mama05 moglas napisac ze sie nie oplaca i zebym dala sobie spokuj...teraz sie napalilam na ta posciel i jak moz wroci z pracy to bede musiala uzyc wszystkich swoich argumentow zeby go przekonac:-p;-)

WIOLKA-nie moglam Ci tak napisac-bo naprawde warto:tak::tak:200zl to jest troche kasy ale nia za taka posciel i jeszcze za tyle czesci;-)i powiem Ci cos jeszcze...jak moj Tom wroci z pracy to Jemu pokaze i tez bede uzywala swoich tajemnych metod esli On bedzie mial watpliwości:-Dale ja przewaznie tak poprowadze sprawe,ze wychodzi na to,ze to On podjal decyzje ze cos trzeba kupic-wiesz takie psychologiczne dzialanie-czasem skutkuje:cool2:POLECAM!! mi sie podoba wzor 007 ,012 i 014-ciezki wybor-zobacze co Tom na to:))

Ostatnia edycja:
reklama
mama 05 a wiesz ze ja robie podobnie?:-). najpierw cos pokaze mojemu M i marudze ze bardzo mi sie podoba itd, czasem wystraczy ze pomarudze i sie poprzytulam a jak niechce sie zgodzic to przez kilka dni udaje ze juz mnie ta rzecz nie unteresuje i dziwnym sposobem moj M wpada na pomysl ze moze bysmy to kupili:-)no i wtedy ja laskawie sie zgadzam...:-) Lukaszowi podoba sie ta posciel a stwierzil ze pzry malym dziecku to nie ma co kupowac czegos takiego.... ale zmieni zdanie....juz w tym moja glowa:-)
margolcia co do tych nozy to twoja opinia przewazyla bop zastanawialismy sie pomiedzy nozami fiskars a gerlach. no i kupilismy fiskars

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry