Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam sąsiadów dwa piętra wyżej dokładnie nad nami. Wprowadziliśmy się w grudniu, oni w lutym i od tamtej pory robią remont - 13 miesięcy już mija i co śmieszniejsze - twierdzą ze jeden pokój robią - tia - jakbym nie słyszała tych spadających płytek i młota pneumatyka w kuchni.
No ale nie udowodnisz baranom bo administracja wcale nie reaguje.
Na dodatek potrafi skó....l włączyć udar w wiertarce w niedzielę o 7 rano.

Policja powiedziała że trzeba zgłosić w administracji a administracja ma to gdzieś 

A po za tym się zdrzemnęłam i obudził mnie udar w wiertarce 

Dobrze że Karola na to nie reaguje bo chyba bym tam poszła i facetowi łeb urwała przy samym tyłku 

i wlasnie Go wytrzepalam,odkurzylam i wlaczylam Mu bajke,biore sie za obiad i okolo 14 poloze go na drzemke. witam KPI
;-)LO MATKO sol-WSPOLCZUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moji sasiedzi z blizniaka tez dlugo sie "urzadzali" i mialam nadzieje,ze maja w domu dziuru przy dziurze tyle wiercili-no ale po 4 m-cach juz byl spokoj.
A stronka jak na mój gust za wolno się ładuje i się wiesza połączenie z bazą danych. Ale zobaczymy jak inne dziewczyny ocenią 

.najlepsze jest to,że na drzwiach była kartka z treścią:"proszę zamykać drzwi,bo kościół jest ogrzewany".to ja się pytam GDZIE????????
.zaczęli na jesień,ale mrozy przyszły,no i pewnie do czerwca będą robić
.najbardziej mnie wkurza,że będę musiała z balkonu 2 szafki wstawić do dużego pokoju.będzie taka ozdoba,że ho ho prze 2 m-ce

.
.ale faktycznie cos te kobitki z Twojego regionu mało pomocne są...
.wychodzisz sobie do ogrodu,dzieci masz na oku i odpoczywasz
.Dominik tak dawno się w piasku nie bawił,że szaleje na całego