reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- no widzisz jakie my przebiegle kobietki:-D:-Dja wlasnie wyjelam Dominikowi rower i idziemy na ogrod-jest piekne slonko,troche wieje ale niech polata bo tyle czasu musial na ten rowar czekac przez ten snieg:dry:takze zajrze do Was pozniej-papa.;-)

reklama
Witam z rana ;)
NIedawno wstałam, zjadłam pyszne śniadanko i ... do kompa do Was ;)

Kaszel nadal jest ale chyba coraz mniejszy więc idzie ku dobremu ;)

Sol - jak tylko znajdę chwilkę wyślę Ci na priva co i jak z tą stronką ;)
co do "mama radzi mamie" - myślę, ze wiele dziewczyn chętnie poradzi sobie nawzajem ... tylko trzeba byłoby to jakoś posegregować czy wyszukiwarkę jakąś wstawić - żeby szukanie nie zajęło zbyt długo ...

co do Twojej stronki - mi się otwiera ale nie mogę otworzyć nic dalej ... ciąża pokazuje sie w innej części ekranu i nie zdążę tam kliknąć bo juz znika ..

mama05 - nadal niecierpliwie czekamy na informację czy będziesz grudnióweczką ... i w zupełności sie zgadzam, że należało wykorzystać pojawienie się pęcherzyka ;)
a co do kalendarza chińśkiego - wyszedł mi chłopak ... więc jak na razie sie nie zgadza ale na 100 % będzie wiadomo jak się urodzi ;)

maryla - nie ma sprawy za zakupki, i tak bym gdzieś kupowała a jak mogę komuś pomóc - to lubię ... i to robię ... tak np. jak zbieram nakrętki dla chorego chłopca na wózek ... napierw byłam sama a teraz chyba już ze 30 osób zbiera ze mną ... a ja wożę do Gdańska i przy okazji weekendzik tam spędzam ;)
ostatnio 100 kilo zawieźliśmy ...
Filip Janowski - Onet.pl Blog - poczytajcie jak bedziecie miały ochotę
i jeszcze jedna stronka - Marcinka też wspieramy ... Marcin Surmacz - macinowa strona - i znamy go osobiście ...
m.in. zbieraliśmy na ślubie zamiast kwiatów - pieniążki, które trafiły w całości na konto chłopca, na operację ... to oczywiście kropla w morzu potrzeb ale ... to z drugiej strony krok do sukcesu ;)
tak więc pomoc to moja druga natura;)

PS. podaj stronę swojej stronki bo nie mogę znaleźć ...

i oczywiście ja zawszę Ci będę kibicować i wspierać choćby duchem a jak da się inaczej - to oczywiście też ;)

Wiolka - śliczna pościel ... przekonuj, przekonuj ;)

juz to pisałam ale drugi raz nie zaszkodzi, ze się bardzo cieszę, że przekładacie staranka ... życzę żebyście wycelowały w wybrany miesiąc porodu ;)
ja mam termin na samym początku wakacji, lata i wszyscy mi mówią, że to super termin ... cieplutko i można szybko wychodzić na spacerki, moja koleżanka urodziła na początku listopada i chyba ze 2 miesiące czekała na porządny spacer a jak już wyszła to wózek tak podskakiwał na koleinach ze śniegu, ze mały nie chciał spać ... ;(
ale najważniesze żeby było zdrowe i szczęśliwe ;)

POŚCIEL FAKTYCZNIE ŁADNA :)
Kasia to ty taki dobry samerytanin, ja nie mam czasu wejść teraz na te stronki ale powiedz jakie nakrętki trzeba zbierać to może i ja troszke pomoge :)
a ze stronką to poczekam jak będe miała coś więcej bo dopiero jestem na etapie wprowadzania kategorii :)i jak wszystko wprowadze i kolorki pozmieniam to wkleje linka pod suwaczkami no chyba że chcesz zobaczyć to wejdź na : www.szkrab.ufoludki.net ale musze do poniedziałku przetestować ta stronke jak będzie ok to ten adres zostanie a jak nie to Sol mi zmieni adres na inny i tam będzie lepiej działać :) ale puki co to strona ma szare kolory a ja chcem tło pomarańczowe i zielony napis SZKRAB w nagłówko bo tak sobie kiedyś wymyśliłam że to są kolory sklepu i takie tez mam na wizytówkach, i naklejkach na ścianach no i sufit mam pomarańczowy :) z tkaniny :)

ale możecie popatrzeć i powiedziec czy wam się kategorie podobają - jeszcze pewno coś dodam bo o skarpetkachi rajstopkach zapomniałam ale narazie tworze podgrupy :):):)

marylko - mi się podgrupy podobają, na razie cieżko mi ocenić czy coś jeszcze by się przydało, bo nie do końca w temacie jestem ... ale chyba będziesz mogła edytować tą stronkę później? jak coś do głowy wpadnie????

co do nakrętek ... dobre są wszystkie plastikowe, od napojów, jogurtów, meleka, chemii, kosmetyków, leków i co jeszcze przyjdzie Ci na myśl i oczy ... po prostu wszystko co jest nakrętką i plastikiem zarazem ... dodam, ze cena za kilogram to około 20-30 groszy więc żeby uzbierać na wózek to trzeba TON tych nakrętek ... ale cóż ... ziarko do ziarka ... a i ziemia podziękuje bo zawsze to trochę mniej na wysypisku wyląduje na długie lata ... ;)

jak macie ochotę się dołączyć - serdecznie zapraszam ;)

A żeby tego barana prąd popieścił :tak: mam sąsiadów dwa piętra wyżej dokładnie nad nami. Wprowadziliśmy się w grudniu, oni w lutym i od tamtej pory robią remont - 13 miesięcy już mija i co śmieszniejsze - twierdzą ze jeden pokój robią - tia - jakbym nie słyszała tych spadających płytek i młota pneumatyka w kuchni.:no: No ale nie udowodnisz baranom bo administracja wcale nie reaguje.:wściekła/y: Na dodatek potrafi skó....l włączyć udar w wiertarce w niedzielę o 7 rano.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Policja powiedziała że trzeba zgłosić w administracji a administracja ma to gdzieś :szok::no::wściekła/y: A po za tym się zdrzemnęłam i obudził mnie udar w wiertarce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze że Karola na to nie reaguje bo chyba bym tam poszła i facetowi łeb urwała przy samym tyłku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz jestem-siedzialam sobie na ogrodzie w slonku i czytalam ksiazke a Domi sie bawil,wymyslal i kombinowal az w koncu nie wiem jak to zrobil,ale nasypal sobie cala lopatke piasku za kurtke:wściekła/y::wściekła/y:i wlasnie Go wytrzepalam,odkurzylam i wlaczylam Mu bajke,biore sie za obiad i okolo 14 poloze go na drzemke. witam KPI:tak:;-)LO MATKO sol-WSPOLCZUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moji sasiedzi z blizniaka tez dlugo sie "urzadzali" i mialam nadzieje,ze maja w domu dziuru przy dziurze tyle wiercili-no ale po 4 m-cach juz byl spokoj.

Ostatnia edycja:
kpi - bo to menu rozwijane - trzeba spokojnie przejechać myszką od obrazka ciąża w poziomie do rozwiniętego menu i można sobie klikać - chyba że się coś rozjechało i to menu się pojawia kawałek dalej? To czekam na info.

maryla - będzie pomarańczowo zielony, ale najpierw muszę skończyć moje bo mi mąż łepetynę urwie :tak: A stronka jak na mój gust za wolno się ładuje i się wiesza połączenie z bazą danych. Ale zobaczymy jak inne dziewczyny ocenią :tak:

HEJ DZIEWCZYNY MAM mały problem ta babka co jest moją konkurencje ponoc poobniżała ceny sporo (ona miała wczesniej straszną przebitke) no i nie wiem co robic czy zostać przy swoich czy ciut obniżyć czy może napisac że przez tydzien na wszystkie produkty -2% ??? co o tym myślicie???? chce mnie baba wykończyć ale o nie ja się nie dam - może to dlatego mniej ludzi w tym tygodniu mam :(:(:(:(:( wrrrr dostaje wścieku :(:(:(:(:( jedyne co że do nie po schodach trzeba wejść a chodnik przed sklepem jest szerokości wózka i nic samemu nie można obejrzec wszystko ona podaje praktycznie:(:(:(:( czyli to wszystko o 180 stopni inaczje jak u mnie

hej babeczki:-).ja dzis krócej w pracy,bo rekolekcje mamy.odbębniłam swoje w kościele i już.ale zmarzłam,bo oczywiście w kościele nie grzeją:wściekła/y::wściekła/y:.najlepsze jest to,że na drzwiach była kartka z treścią:"proszę zamykać drzwi,bo kościół jest ogrzewany".to ja się pytam GDZIE????????
właśnie obiadek pożarłam,mniam:-).brążowy ryż z curry,kawałki piersi z kurczaka i do tego warzywa na patelnię:-).
sol chyba bym oszalała,współczuję!u nas jak wymieniali okana na klatce schodowej,to ryli od 8 do 21 przez tydzień.a teraz czeka nas ocieplanie bloku od strony balkonów:wściekła/y:.zaczęli na jesień,ale mrozy przyszły,no i pewnie do czerwca będą robić:baffled:.najbardziej mnie wkurza,że będę musiała z balkonu 2 szafki wstawić do dużego pokoju.będzie taka ozdoba,że ho ho prze 2 m-ce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
a wogóle,to naprawdę zdolna z Ciebie babeczka,jeśli chodzi o tą stronkę Twoją i marylki:tak:.ale faktycznie cos te kobitki z Twojego regionu mało pomocne są...

mama05 mieć własny domek,to jest to:tak:.wychodzisz sobie do ogrodu,dzieci masz na oku i odpoczywasz:tak:.Dominik tak dawno się w piasku nie bawił,że szaleje na całego:tak::-D

marylka jak tam dzionek w pracy??

reklama
KPI -moja sasiadka tez biera te nakretki i ja co jakis czas zanosze do niej.BIBINKA- no wlasnie ja nie wiem jak On to zrobil,ze sam sobie za kurtke nasypal...zdolne te dzieci nie w tym co trzeba:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry