reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka z tą konkurencją to faktycznie niewesoło.może faktycznie zrób jakieś małe obniżki,np.z okazji dnia wiosny czy cos takiego

reklama
moja mama mówi że to przed świętami i że mam nic nie obniżać , bo wiecie ja jestem taka szurnięta że chciała bym byc nr 1 z pośrud takich sklepów u nas sa 3 co mają od wózków przez smoki do ciuchów a reszta to tylko ciuchy - ale ich nie biore pod uwage no i ja jestem na 2 miejscu a mam takie ambicje na 1 miejsce - wiem że jeszcze za krótko jestem na rynku no ale kurcze - także kochane nie rówbcie jedynaków bo potem one mają takie dziwne ambicje :(

marylka ludzie ambitni osiągają sukcesy:tak::-),także rób swoje i nie oglądaj się na innych:tak::-).
fakt,zapomniałam,że święta się zbliżają:-)

MARYLA- a moze nic nie obnizac,tylko wykorzystac te gratisy co je dostajesz-czyli napisz na witrynie,ze przy zakupie do kwoty.....(i tu sobie ustal )niespodzianka lub gratis -jak wolisz i jak klient dokona zakupu to poloz mu na lade 2 czy 3 rzeczy i niech sobie 1 wybierze ,zawsze to lepiej jak dasz wybor-no nie wiem mi takie cos przyszlo do glowy-za gratisy nic nie placisz a na swoich rzeczach zarabiasz jak do tej pory :))

tylko jeszcze musze ustalić czy ta babka ma niższe ceny odemnie czy tylko obnizyła a ma np takie jak ja, chociaz wiecie jak się słyszy obniużka to czasem nie patrzy się na cene :( no ale zabaczymy, a tych gratisów aż tyle nie mam żeby tak napisać :(:(:(:( ale jak ktoś robi większe zakupy to zawsze wcisne coś albo zabule za śliniak :):) , postanowiłam że do końca miesiąca nic nie będe robić poczekam i oblicze jak wypadł miesiąc jak ok to nic nie będe robić a jak nie bardzo to zaczne kombinować - ja troche przewrażliwiona jestem :):)
no i ona ma tylko spacerówki a głębokich czy głęboko spacerowych wogule nie ma no i w sumie to sklepów z ciuchami jest tyle i każdy żyje ale zobaczycie kiedyś będe nr jeden w Choszcznie :):):) - nie no ja chyba naprawde jestem chora z tą ambicją

sol: spokojnie z tymi kolorami to chyba najmniejszy problemy tylko chciałam dziewczynom nakreslić jak to będzie wyglądało
dobra ja spadam dalej pracowac nad stronką :):):)

maryla - ale ty masz przebitkę - masz sklep internetowy więc jak już się z nim uporamy to możesz dać informację na witrynie że można zamawiać rzeczy przez internet :tak: skoro masz takie schodki to chętniej babeczki zajrzą na stronę zamiast łazić - będą mogły sobie wybrać, zamówić i odebrać na miejscu albo zamówić do domu. To jest teraz twoja karta przetargowa :tak: A ja zrobię co w mojej mocy żeby Twój sklepik wypromować w sieci :tak: A ambicje rzecz dobra - byle nie przesadzić bo czasami się można nimi zadławić. Ale będzie dobrze. :tak:

A ja robię roladki schabowe z serem - właśnie się pieką. Do tego fryteczki i będzie super :tak:
A mnie dalej brzuch boli - wstrętna @. A przy okazji się dowiedziałam że to nie ci z trzeciego tylko nad nami dzisiaj majstrują - bidoki wykuwają wannę w łazience. A my wiemy jaki tu był koszmar - cała wanna od spodu - ta żeliwna - była zalana betonem - mój były - bo nam pomagał - miał gorzej - on to robił młotkiem i dłutem a ci mają młot pneumatyczny to im szybko poszło. Ale wiem jaki to koszmar. My robiliśmy remont 5,5 miesiąca - taki generalny - wynieśliśmy ok 20 ton gruzu a wnieśliśmy 7 ton wylewek bo pod parkietem jak się okazało były dwie warstwy płyty regipsowej i 5 cm piachu, a w kuchni i łazience na 2 cm warstwie piachu był wylany beton pod płytki - koszmar budowlany sprzed 50 lat :dry:

Ja nie mam schodów do sklepu u mnie nawet progu nie ma :) i jest szeroki chodnik z ławeczką i w sklepie miejsce na wózek a u tej babki są schody i cala reszta o której pisałam :)
a z tym sklepem to ja już klientkom mówie że niedługo już będzie i będzie można zamawiać i odbierać gotowe paczki :)

łomatko no to miałas remont na całego :):):)

bibinka dziś tak średnio utarg ale czapki ida jak woda :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja muszę Karoli jakąś czapeczkę wiosenna kupić ale nie wiem nawet jaki rozmiar :-p

ten berecik mi się bardzo podoba ecru i ta czapeczka "sunshine girl" ale nie wiem jak zmierzyć Karoli łepetynkę żeby dobrać dobrą czapkę :-? A po za tym Karola mi gdzieś metr krawiecki schowała :dry: i znaleźć nie mogę :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry