reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny
Ja już z uśmiechem na twarzy mogę powiedzieć wam że chwile temu zaczął mi się urlop :)
Jestem happy,nie długo zaczynamy pakowanie a najpierw obiad :)

agnieszka to super,musisz byc przeszczęśliwa:tak::-).życzę sprawnego pakowania i spokojnej podróży jutro:tak::-D.u nas pogoda coraz ładniejsza:tak::-)

reklama
bibinka obiecalam sos truskawkowy w lozku i mowilam ze przytulanie w takiej poscieli jest przyjemniejsze:-p;-)
marylka musisz dac rade bo nie nadarmo trzymamy wszystkie kciuki za ciebie..
agnieszka to teraz spokuj i relaks... milego urlopu

agnieszka to super,musisz byc przeszczęśliwa:tak::-).życzę sprawnego pakowania i spokojnej podróży jutro:tak::-D.u nas pogoda coraz ładniejsza:tak::-)

Bardzo Ci dziękuję:)
Tak bardzo się cieszę bardzo bardzo....no nic kochane znikam muszę dom doprowadzić do porządku,spakować nas itd.jednym zdaniem mam kupę roboty a nie ukrywam że padam z sił no ale nie mam innego wyjścia.
Mąż kupił wczoraj świetny sprzęt grający,właśnie go sprawdzam i muzyka dodaje mi klimat urlopu.
Chciałam także napisać wam że zabieram na pokład samolotu moją lustrzankę także na pewno będę miała fotki które później wam wkleję:)
Postaram zajrzeć do was jeszcze wieczorkiem:))

witam jestem nowa na portalu wiec jesli napisze cos nie tak prosze sie nie gniewac. od zeszlego roku od wrzesnia staramy sie z mezem o dziecko, jak dotad z mizernym skutkiem. okres zawsze mialam regularny jak w zegarku co 25dni natomiast w ostatnich cyklach zaczal sie skracac najpierw do 23 pozniej 21 poprzedzaly go wymioty biegunka i bol brzucha co wczesniej nigdy nie pojawialo. teraz miesiaczki calkiem nie ma od kilku dni robilam test wyszedl negatywny moze sie mylic? mam wiekszy brzuch czesciej oddaje mocz i bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem czy moge byc w ciazy? odzywiam sie zdrowo i nie zyje w stresie. dziekuje wszystkim mamom za odp pozdr

hipelka - to może być ciąża albo problemy z jajnikami - i styl życia czy odżywiania nie ma tu nic do znaczenia niestety. Ja miałam podobnie - 28 dni potem coraz krótsze doszły bóle i się okazało że mam policystyczne jajniki. Najlepiej iść do lekarza i porozmawiać na spokojnie - niech porobi badania. Jak się okaże że fasolina to super :-D jak nie to przynajmniej Ci jakoś pomoże :tak:

marylka - taka kolorystyka czy inna? Bo nie wiem czy dalej robić :-p

A ja moich właśnie wyprawiłam do dentysty a sama sobie wzięłam garść galaretek w czekoladzie :-D

sol : pięknie kolorki fajne :) kochana moja :)
Aga super że już na urlopie jesteś
wiola: no sos truskawkowy działa cuda ja po 1 dniu z sosem dostałam od męża propozycje przyśpieszenia staranek :):)

Sol a moge poprosic może o bardziej trawiastą zieleń taką jak na forum???

hipelka : test może się mylić najlepiej zrób sobie w przychodni z krwi bedzie najpewniejszy i witam serdecznie na forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:
już - może być?

ja później to logo ładniej wkomponuję żeby się tak nie wyróżniało ale teraz siedzę nad swoim bo muszę coś zrobić :tak:

zdaje mi się że teraz jest lepiej choć wczesniej tez było ładnie ale ten taki bardziej wyraźny dziękuje kochana jesteś pewno zrub co tam musisz zrobić :):):)

Robię robię - piszę artykuliki
dziewczyny - macie jakieś rozeznanie po waszych szpitalach - w jakich warunkach się rodzi itp? Jak możecie napiszcie mi takie króciutkie opisy - na ok 5-10 linijek razem z nazwą i adresem szpitala. A co - będzie strona ogólnopolska :-p Bo jak na razie piszę "zanim zajdziesz" i badania a lekarze i szpitale mi zostały. A i o lekarzach waszych - tych z których jesteście zadowolone i chciałybyście polecić też możecie pisać :tak: jaki jest lekarz, jakie ma podejście, czy tłumaczy wszystko czy pomaga itp. i znowu Nazwisko, imię i adres gdzie przyjmuje, jak macie numer też możecie podać. A ja na innych działach poproszę o pomoc w sprawie ciąży, lekarzy, szpitali - chyba że któraś jest na innym dziale to prosiłabym o pomoc - pisać wszystko na priv żebym ogarnęła :tak:

Mamy radzą mamom - poradnik jak przetrwać ciążę i pierwsze lata życia dziecka

kpi - jak możesz to zrób mi tego screena bo u innych działa poprawnie tylko u ciebie się coś krzaczy a strona jest ustawiona tak że nie ma prawa się nic ruszyć :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry