Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dowiedziałam się w nocy że urodziny Karoli będą całkiem na mojej głowie bo muszę zrobić 3 kwietnia a 1-4 kwietnia mój mąż jest w Starachowicach w pracy. Tak więc sama będę musiała wyszykować dom, upiec tort i przemęczyć się ze wszystkimi zaproszonymi - a uwierzcie mi nie uśmiecha mi się z nikim oprócz szwagierki gadać. Na dodatek będę musiała wszystkich podzielić na dwie tury - jedna od 10 do 12 max a druga od 15 do max 17. A małżon się nie może zamienić bo to pierwszy miesiąc tam będą jeździć. 
:-).a jutro do dziadków jedziemy,to troche odsapnę:-).
.ja na Twojej stronie krzaczków nie widzę.
:-)
.miłego urlopu życzę!w pogodę trafiliście jak nic

Zuza w przedszkolu,Domi jeszcze spi-ja przywitalam sie z moimi po3nymi mamami i teraz jestem tu
SOL-ja mam normalne litery nie mam zadnych krzaczkow na Twoje str:-)ZAPMARTA-ja nawet pytalam o Ciebie jak bylam bez kompa ten tydzien Marylka-bo z Nia smsy pisalam i myslalam o Was i o Tobie
zawsze tesknimy jak sie ktoras dlugo nie odzywa to sie zastanawiamy co tam porabia,ze dla nas nie ma czasu.WIOLKA-suuuuuper,ze zamowilas posciel
wiedzialam ,ze Ci sie uda!!!sos truskawkowy dziala cuda
ja powiedzialam mojemu mezowi i co dziwne nie marudzil tylko powiedzial,ze nie teraz tylko za 3 tyg.wiec bede szakula na necie bo dzis sie aukcja konczy,ale pewnie jeszcze wystawi
witam pozostale dziewczyny i caly czas PYZUNIA myslimy o u Ciebie-daj nam znac kochana.MARYLKA-masz juz kawke
BIBINKA-witam,bylam w IKEA-ale bardziej siostra kupowala bo w Szczecinku nie maja i skozystala wiec ja swoje zakupy przelozylam na kwiecien bo doradzalam Jej a mialysmy za soba Zuze i Julke wiec z dziecmi to tak srednio mozna sie skupic na zakupach,ale jakosc dalysmy rade...ja kupilam Domisiowi koleke drewniana i lokomotywe z wagonami na magnesy i Zuzi do pokoju lampke -kwiatka taka na sciane-rozowa oczywiscie
.narazie śpi
.
Ale fajna zabawa muszę przyznać