reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja skończyłam wczoraj to zacznę dzisiaj. Karola wstała o 6.40, poprzytulała się 15 min i wstała już zupełnie bo M wychodził do pracy. My już po śniadaniu, kroplówka z glukozą by się przydała :-) Karola ogląda bajki a ja zajrzałam do was ale nie łudziłam się że będzie tu jakiś wcześniejszy ptaszek :-D Dowiedziałam się w nocy że urodziny Karoli będą całkiem na mojej głowie bo muszę zrobić 3 kwietnia a 1-4 kwietnia mój mąż jest w Starachowicach w pracy. Tak więc sama będę musiała wyszykować dom, upiec tort i przemęczyć się ze wszystkimi zaproszonymi - a uwierzcie mi nie uśmiecha mi się z nikim oprócz szwagierki gadać. Na dodatek będę musiała wszystkich podzielić na dwie tury - jedna od 10 do 12 max a druga od 15 do max 17. A małżon się nie może zamienić bo to pierwszy miesiąc tam będą jeździć.

Spadam się trochę Karolą zająć bo marudka i porobić grafiki bo coś mi się skopało :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczęta:-).ja mam dziś wolne i miałam sie pobyczyć,ale niestety Ala kataru dostała i wolałam jej do przedszkola nie posyłać.po tym zapaleniu płuc dmucham na zimne,tym bardziej,że w domku dziś jestem:tak::-).a jutro do dziadków jedziemy,to troche odsapnę:-).
sol moja Ala dziś się o 6.50 obudziła,ale padał ok 20 i to dlatego.też poleżała jeszcze i bajki oglądała.jej ulubiona ostatnio to olinek okrąglinek:tak::-D.ja na Twojej stronie krzaczków nie widzę.
współczuję samodzielnej organizacji urodzinek,tym bardziej,że jak piszesz nie masz zbytnio ochoty rozmawiać z rodzinką...ja też w tym roku na raty robiłam,bo współnego terminu nikomu dopasować nie mogłąm.no i dobrze wyszło.
zapmarta jak to nikt nie tęsknił????????????????????ściskam mocno i pozdrawiam:tak::-)
agnieszka mam nadzieje,że podróż upłynęła spokojnie:tak:.miłego urlopu życzę!w pogodę trafiliście jak nic:tak::-D
wiola ciekawe kiedy ta pościel przyjdzie:tak:
nika u mnie w pracy tez jelitówa panuje,mam nadzieję,że nie przyniosę do domu:baffled:
kpi jak zdrówko?
mama05 byłaś juz w IKEI??jak tam brzusio,ciągnie Cię coś?

Ostatnia edycja:
witam sie porankiem:-DZuza w przedszkolu,Domi jeszcze spi-ja przywitalam sie z moimi po3nymi mamami i teraz jestem tu:tak:SOL-ja mam normalne litery nie mam zadnych krzaczkow na Twoje str:-)ZAPMARTA-ja nawet pytalam o Ciebie jak bylam bez kompa ten tydzien Marylka-bo z Nia smsy pisalam i myslalam o Was i o Tobie:happy2:zawsze tesknimy jak sie ktoras dlugo nie odzywa to sie zastanawiamy co tam porabia,ze dla nas nie ma czasu.WIOLKA-suuuuuper,ze zamowilas posciel:-Dwiedzialam ,ze Ci sie uda!!!sos truskawkowy dziala cuda:happy2::happy2:ja powiedzialam mojemu mezowi i co dziwne nie marudzil tylko powiedzial,ze nie teraz tylko za 3 tyg.wiec bede szakula na necie bo dzis sie aukcja konczy,ale pewnie jeszcze wystawi:tak::-Dwitam pozostale dziewczyny i caly czas PYZUNIA myslimy o u Ciebie-daj nam znac kochana.MARYLKA-masz juz kawke:confused::-DBIBINKA-witam,bylam w IKEA-ale bardziej siostra kupowala bo w Szczecinku nie maja i skozystala wiec ja swoje zakupy przelozylam na kwiecien bo doradzalam Jej a mialysmy za soba Zuze i Julke wiec z dziecmi to tak srednio mozna sie skupic na zakupach,ale jakosc dalysmy rade...ja kupilam Domisiowi koleke drewniana i lokomotywe z wagonami na magnesy i Zuzi do pokoju lampke -kwiatka taka na sciane-rozowa oczywiscie:))a brzusio nadal pobolewa...nie nakrecam sie ,za 6 dni czyli w srode rano robie test choc to bedzie 2 dni przed @-co radzisz robic czy czekac do 26 marca????????

Ostatnia edycja:
mama05 nie wiem czy sama bym wytrzymała,ale poczekałabym do 26 marca.przez te ostatnie miesiące tyle razy testowałam i tyle razy sie zawiodłam,że teraz wolałabym poczekac

BIBINKA-tez myslalam,zeby poczekac a ptem sobie mysle,ze 2 dni przed to juz powinien pokazac,ale chyba w sumie masz racje-2 dni to niewiele a przynamnie bede wiedziala czy robic bo ja mam zawsze @ rano-o 5,6.wiec jak nie dostane to zrobie:))czyli czekam do przyszlego piatku;)Domi wstal,juz po sniadanku i teraz...oglada bajke-za godzinke musze podjechac do marketu po male zakupy no i Folik mi sie skonczyl:))

zmykam na razie,idę się wykąpać i na ryneczek.muszę Ali skarpetki i jakieś legginsy kupic.wykorzystam,ze mąż jest jeszcze w domu przed pracą:tak:.narazie śpi:baffled:.
nie wiem czy pisałam,ale póki co z laparo nici,bo lekarz ma jakis niespodziewany zjazd,a ja innego nie chcę.może i dobrze,bo @ mi się spóźnia już ok 7 dni...:cool2:
zajrzę później:-).

reklama
A mi Karola robi gimnastykę poranną - kupiłam jej taką piłeczkę żelową z wąsami i stroboskopem w środku - wiecie że to się potrafi do sufitu przykleić? Mała ma świetną zabawę - każe mi rzucać żeby się przykleiła - tylko że czasami wcale nie chce spaść - a to oznacza że muszę po nią podskoczyć :dry: Ale fajna zabawa muszę przyznać :-D

To się ciesze że nie ma kszaczków :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry