reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej to znowu ja :) dzis bez utargu 1000 zł nie wychodze ze sklepu :):):):)
Życzę wszystkim miłego dzionka :) boze jak ładnie u nas tak wiosennie :) juz o 6:30 było +5 stopni :):) a jutro o 18:32 zaczyna się wiosna :):):):):):)

reklama
BIBINKA-7 dni........to moze razem bedziemy testować jeśli wytrzymasz do piatku-choc moze Ty moglabyś juz wczesniej:tak:a te 7 dni to liczysz od najdluzszego cyklu??ja mam miedzy 25 a 28 i 26marca to jest 28 dzien cyklu.SOL-juz widze jaki Mala ma ubaw jak widzi skoczącą mame:-D:-D:-D:-Dja kupilam sobie skakanke w sportowym sklepie-mialam dzielne postanowienie skakania chociaz 15 min dziennie,choc zadyszka po tym,ze szok...ale jak zaczelam skakać to mój syn mial taki ubaw i tak sie śmial,że nie wiem jakaś lamaga jestem że Go tak rozbawilam czy co bo smial sie tak szczerze,że widzialam że nie udaje-dzieci nie umieja udawać. i co-i dalam sobie spokoj ze skakaniem-poszukam innego sposobu,zeby oponke zgubić:dry:czesc Maryla-u nas tez pogodnie i wiosennie.zycze zadowalającego utargu!!!!!!!!!

mama05 i całej reszcie standardowo nie dziekuje za utarg - no zeby nie zapeszyć :) dziś wysylam mame na przeszpiegi - ale ona ma opory - juz ja jej wybije je z głowy :):):)

MARYLA- pewnie,wyślij mame i niech zapyta np. czy Je wozek sprowadzi na zamowienie i niech podpyta jak szybko trzeba sie decydowac na zakupy-czy dlugo potrwa obnizka bo w rodzinie dopiero ma sie urodzic dziecko i nie zna plci wiec narazie nie chce kupowac:tak::-D:-Dpopisalam z Bibinka i jednak poczekam z testem do dnia @ jak rano nie dostane to robie-tak wiec testuje za tydzien w piatek.Marylka jak tam pijesz kawke-a wlasnie zasiadlam z kawa:-)

ja musze ją wysłac niech zapyta o cene bodziaków i kosmetyków bo wózków to tamta baba nie ma tylko spacerówki jedną w 3 kolorach :)

mama ja jeszcze nie piłam kawy ale jakoś mi się narazie niechce :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- pamietam ze tamta babka ma tylko spacerowki ale niech mama zapyta o zamowienie bo moze wlasnie sprowadza i dlatego ma tylko na sklepie 1 rodzaj-a a do sniadania pilam herbate ale jadnak kawa to kawa:))

hej, hej,

ja się teraz tylko przywitam ...
nie mam zbyt dobrego humoru bo kaszel mnie nie opuszcza ... mam wrażenie, że wcale nie jest lepiej ... co ja mam z nim zrobić?????? myślałam, że jak juz wezmę ten antybiotyk to przejdzie ... ;(
i jeszcze mieszkanie muszę posprzątać ...

idę, nie będę Wam smęcić ....

miłego dzionka ;)

czesc dziewczyny...
u mnie o dziwo wczoraj deszcz a dzis piekne sloneczko od rana. mala zasypia mi juz na drzemke bo wstala o 6.20 a zasnela wczoraj po 22:no:(i jeszcze w nocy kilka razy sie obudzila).
\marylka dzis to nawet 1500 utargu bedzie a nie tylko 1000
mama to w piatek z samego rana czekamy na wiesci.
bibinka ja tez jetem ciekawa kiedy przyjdzie i czy jest taka fajna jak mysle ale ja ja dopiero zobacze 4 kwietnia( bo na moj polski adres przyjdzie)
sol u mnie tez widac polskie litery

Wiolka kochana jesteś :) no to jak słonko widać to będziesz mogła z małą spokojnie na spacerek wyjść - odrazu człowiek sie inaczej czuje jak słonko zobaczy

Kasiu: no ja Ci dam smęcić !!! Ty kobieto nie smęcisz a może weź sie czosnku najedz albo syrop z cebuli może pomoże na ten kaszel??

ło boże ta moja matka to cykor ja je mówie że ma iść albo niech koleżanke z pracy wyśle a ona mi mówi że mam za dużo wolnego czasu i zebym się czyms pozytecznnym zajeła i sie chichra ze mnie no jedza jedna

reklama
kpi - kaszel po antybiotyku może cię nawet do 2 tygodni trzymać - to norma po infekcji górnych dróg oddechowych. Jeśli to mokry kaszel to idź do lekarza niech ci dobierze syrop, a jeśli suchy to polecam Drosetux - łagodzi ataki kaszlu i działa przeciwkaszlowo a że jest homeopatyczny to możesz go spokojnie brać :tak:

maryla - będziesz miała utarg - taki ładny dzień dzisiaj :tak:

mama - to skacz dalej na skakance - ty poćwiczysz a dziecko się pośmieje :tak: :-D
A ja musiałam rozpruć piłeczkę bo stroboskop się w środku rozwalił. Teraz schnie klej na niej i mam nadzieję że już wszystko będzie ok.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry