reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas ja trzymam karte ale ogolnie takie wydatki powyzej 100 zawsze ustalamy razem albo przynajmniej informujemy sie o nich zeby potem zdziwienia nie bylo ja sie na saldo konta spojrzy.:-). u nas to raczej ja jestem ta rozrzutna:-)

reklama
my też raczej razem tak naprawde o wszystkim decydujemy- bo nawet na drobne zakupy razem chodzimy ale czasem ja sama śmigam zresztą Kamil mówi że jego się pieniądze nie trzymaja i on nie wie nawet ile rachunków płcimi a poza tym nie musi sie o to już martwić - cwaniak co :) ale ja lubie mieć wszystko pod kontrolą więc mi to pasuje :) a jak cos chce to albo daje mu kase albo mówi co mu kupic -najcześciej woła o piwo, chipsy i kinderki - tak tak to cały mój maż gdyby on trzmał kase to tylko to byśmy jedli :) on zawsze mówi na zakupach a po co ty te parówki kupujesz czy coś tam innego a potem wcina aż mu się uszy trzęsą :):)

witam sie:tak:ja juz po zakupach-folik kupiony i spozywka-zaraz wstawiam obiad a jak tom wroci to standardowo pojdzie z dziecmi do gory albo na spacer bo eszcze bedzie widno a ja upieke ciasto:tak::-DWIOLKA- mąż pewnie sie cieszy,ze mozecie w koncu wlasne gniazdko urzadzac i dlatego juz tak planuje zakupy-a serwis na 12 osob to pewnie trooooooche kaski kosztuje co??:sorry2:ale wiadomo,ze sie przyda-to wydatek na lata:happy2:MARYLA- wiesz jak to w handlu raz lepiej raz gorze i niestety nic na to nie poradzisz-niestresu sie tym na co nie masz wplywu:no:;-)a jak klient wejdzie to juz Twoja w tym glowa zeby mu tak naopowiadac,zeby kupil to po cz przyszedl i eszcze pare innych rzeczy:tak::-DZAPMART'USIA:-D:-D:-D-GDZIE JESTEŚ??

mama no sęk w tym że nie wchodzą :( no ja wiem że to sie nigdy nie przewidzi sprzedazy ale ja sie nastawiłam na troche większą niż jest wiedziałam że nie będzie jakoś super ale niepodejżewałam że będzie asz tak kiepsko :(:(:( normalnie chyba musze sie dziś odstresować (bo ciągle myśle o tej fakturze do zapłacenia i że klientów nie ma) i walnąć sobie wieczorem z mężem jakiegos procenta :(
ide po ciepłą cherbatke na zaplecze

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana nasza gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życze zdrowych i spokojnych 9-ciu miesięcy

Takie piękne są te dwie kreseczki :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bibinka- gratuluje-jezu jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sciskam cie z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

I WYJDŹ TU CZŁOWIEKU PO herbate odrazu któraś w ciąże zachodzi :):):) chyba bede musiała cześciej robić herbate, żucam kawe także miejcie sie na baczności :):)

BIBINKA-jak napisalas,ze 7 dni sie spóżnia to od razu mi sie cieplo na serduchu zrobilo:tak::-D G R A T U L U J E !!!! !!!! czyli bedziesz listopadowa mamusią-kiedy mialas ostatnia @???

reklama
bibinka: po prostu bosko no mi też sie coś dziwne wydawało jak rano napisałaś że Ci się spuźnia ale mówie e nie odzywam się nie zapeszam :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry